Ida-Virumaa

Pannjärve terviseradade koristamine

Talgulised on väga toredad ja rõõmsameelsed inimesed!!! Talgulistele tuleb anda rohkem suppi:) Talgulised olid valmis ka järgnevatel aastatel osalema. 

Teeme ära Konjus

Saime talgupäeva korraldamise kogemuse. Prügi on väga väga palju. Prügi ole rohkem kui talgulisi, ei jõudnud kõik prügi ära korjata. Ilmselt peab olema rohkem talgulisi ning talgujuhil sel juhul rohkem abilisi. Peame välja mõtlema midagi enamat, et inimesi osaleks rohkem talgupäeval. 

Permisküla vanade kaevikute korrastamine

Talgute korraldus väga hea. Talgulistel oli vastas RMK töötaja, kel olid kaasas vajaminevad abivahendid: kindad, prügikotid, metallreha. Tee äärde oli pandud hiigelsuur konteiner jäätmete jaoks. Meeldiv üllatus - kõigile osalejatele priipääse Elistvere loodusparki :) Kuna osavõtjaid oli 50, siis oleks jaksu olnud koristada ka suuremat pindala. Edaspidi kaasa võtta suuremal hulgal prügikotte, sest metsa alla jäetud prügi hulk oli ettearvamatu - kotte, kuhu panna jäätmed kippus jääma puudu. 

Kohtla-Nõmme Pargi korrastamine

Minu arvates see registreerimis värk oli küll imelik. Iga inimene ei vaatagi internetti. Aga talgud on vahvad ja need peakski iga aasta jätkuma. 

Lemmaku küla võsatalgud

Talgute toimkonnaga väga rahul - hea teavitustöö meili teel, "Talgujuhi abiline" väärtuslik materjal iga teisegi ürituse korraldamise juures. Hoolimata talguliste ülekeevast entusiasmist õnnestus äpardusi vältida - meil oli tegemist ohtliku tööga ehk puude langetamise ja laasimisega avalikul teel. Järgmine talgupäev toimub lähema 6 nädala jooksul - pinnasetööd külaplatsil, tantsupõranda ehitamine. Tehnika rent on finantseeritud KOP projektiga.