Löö kaasa!

Telli talgulaulik.


Talgute juurde on alati käinud ka lauluviis - ühise lauluga läheb töö kiiremini ja kergemalt, rääkimata õhtusest simmanist, kus nii suuremad kui väiksemad saavad pillimeeste saatel koos laulu lahti lüüa. Meie rahval on mitmeid teada-tuntud lauluviise, mille sõnad paraku enam hästi meeles ei ole. Talguliste lauluisu toetuseks panimegi kokku lauliku eestimaiste rahvalauludega, kust leiab ligi 200 mõnusat viisi laulusõnadena. Talgulaulikud jõuavad just enne talgupäeva trükist värskelt Bauhofi kauplustesse. 
Kes aga kaugemalt lauliku järgi puudust tunneb, saab selle koju tellida posti teel. Lauliku hind on 150 krooni, sisaldades postiga saatmise kulu lihtkirjana.

Tellimise info:

1. Kanna  lauliku summa (150 krooni , mitme lauliku puhul n x 150krooni) arveldukontole: Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liit, ak 1120106317. Selgitusse lisa "talgulaulik ja oma nimi". Kui soovid summa kanda üle arve alusel, saada kõigepealt arve info aadressile info@ngo.ee ja seejärel tee ülekanne arve alusel.

2. Seejärel saada kiri aadressil info@teemeara.ee koos oma nime,  postiaadressi ning kinnitusega, et ülekanne on tehtud.

3. Laulik saadetakse e-postis näidatud aadressile.