Talgupäeva uudised

Teeme Ära Maailmakoristus kutsub kõiki eestimaalasi üleilmset koristuspäeva toetama 04. veebruar

Teeme Ära Maailmakoristus alustas täna rahvusvahelise ühisrahastuskampaaniaga ning ootab kõigi eestimaalaste ja Eesti sõprade tuge, et korraldada 2018. aastal üleilmne koristuspäev, millest võtaks korraga osa 150 riiki.

Loe lisaks »

Ukrainas osales üleriigilisel “Teeme ära!” talgupäeval pool miljonit inimest 02. juuni

24. aprillil Ukrainas toimunud üleriigilisel “Teeme ära!” talgupäeval osales korraldajate andmetel üle poole miljoni inimese. Sündmus registreeriti ka riigi ametlikus rekorditeraamatus.

Loe lisaks »

Täpsustatud andmetel osales Teeme Ära talgupäeval vähemalt 47 136 inimest 13. mai

Talgujuhtidelt kogutud täpsustatud andmetel osales tänavuse Teeme Ära talgupäeva raames korraldatud 1808 talgul kokku vähemalt 47 136 inimest, mis moodustab 3,6% Eesti elanikkonnast. Maakondade lõikes korraldati kõige rohkem talguid Harjumaal ja Tallinnas, kus osales 413 talgul kokku 13 407 inimest. Taaskord ületas oma mulluse rekordi Saaremaa, kus 193 talgul lõi kaasa 14,1% maakonna elanikest.

Loe lisaks »

Teeme Ära talgupäev läks hästi korda, tänastel andmetel osales vähemalt 43 026 talgulist 02. mai

Tänane Teeme Ära talgupäev, mis kõikjal üle Eesti sujus töiselt ja tegusalt, on praeguseks lõppenud. Tegemist oli väga hästi korda läinud talgupäevaga, mille raames tuli vaatamata vihmale kodust välja mullusest rohkem inimesi – tänastel andmetel vähemalt 43 026 talgulist. Talgupäeva meeskond tänab ja tunnustab kümneid tuhandeid eestimaalasi, kes on jätkuvalt valmis kaasa aitama kodukandi ja kogukonna elu edenemisele. Tänavuse talgupäeva värskeimad emotsioonid leiab aadressilt www.teemeara.ee/otse.

Loe lisaks »

Talgupäev läks hästi käima, kodudest on välja tulnud vähemalt 39 000 inimest 02. mai

Vaatamata paljudes kohtades sadanud vihmale läks tänane üle-eestiline Teeme Ära talgupäev juba hommikust väga hästi käima. Lõunaks talgupäeva staapi laekunud esmase info kohaselt on kodudest välja tulnud vähemalt 39 000 inimest. Vahetuid muljeid ja värsket tagasisidet otse talgupaikadest saab kogu päeva jooksul jälgida aadressil www.teemeara.ee/otse. 

Loe lisaks »

Üle-eestilisest talgupäevast võtavad täna osa kümned tuhanded talgulised 02. mai

Täna toimub kõikjal Eestis Teeme Ära talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded 
eestimaalased. Tänavu korraldatakse talgupäeva raames 1754 talgut, kuhu on varahommikuse seisuga registreerunud üle 23 400 talgulise. Talgupäeva meeskond kutsub kõiki inimesi vaatamata jahedale ja kohati vihmasele ilmale kodudest välja tulema, et kaasa aidata kodukandi ning kogukonna elu edenemisele. 

Loe lisaks »

Homme tuleb tegus talgupäev, praeguseks on end kirja pannud juba ligi 23 000 osalejat 01. mai

Laupäeval, 2. mail tuleb vaatamata jahedale ja niiskele kevadilmale tegus talgupäev kõikjal üle Eesti. Reede keskpäevase seisuga toimub Teeme Ära talgupäeva raames 1746 talgut, kuhu on end kirja pannud juba ligi 23 000 talgulist ja neid aina lisandub. Enamik talgupäeva ettevalmistusi on tänaseks tehtud. Need, kes on talgutele registreerumise jätnud viimasele minutile, saavad end täna õhtuni kirja panna aadressil www.teemeara.ee või valida talguveebist endale sobiva talgu ja homme lihtsalt kohale tulla.

Loe lisaks »

Tehnilise Järelevalve Amet, Häirekeskus ja Päästeamet kutsuvad kõiki eestimaalasi Teeme Ära talgupäeva raames teada andma katmata kaevudest 30. aprill

Tehnilise Järelevalve Amet koostöös Häirekeskuse ja Päästeametiga kutsub eestimaalasi 
2. mail toimuva Teeme Ära talgupäeva raames teada andma ka katmata ja katkiste 
luukidega kaevudest ning muudest sarnastest ohtlikest rajatistest. Nii talgupäeval kui 
edaspidi saab ohtlikest rajatistest teatada päästeala infotelefonile 1524. Esmase ohu 
kõrvaldamiseks võiks ohtliku rajatise avastanud inimene ohuala olemasolevate 
vahenditega märgistada või piirata. 

Loe lisaks »

Teeme Ära talgunädal lükatakse täna käima eeltalgutega Tallinna Loomaaias 27. aprill

Teeme Ära talgupäeva meeskond alustab üle-eestilist talgupäeva nädalat täna eeltalgutega Tallinna Loomaaias, kus värvitakse koos vabatahtlikega muskusveiste piirdeaeda ja takiinide maja.
Sel laupäeval, 2. mail peetavale Teeme Ära talgupäevale on tänahommikuse seisuga registreeritud juba ligi 1600 talgut ja üle 16 000 talgulise ning neid aina lisandub. Talgupäeval osalemiseks saab end kirja panna talguveebis aadressil www.teemeara.ee kuni reede õhtuni.
 

Loe lisaks »

Vabatahtlikud päästjad jagavad neljas Eesti linnas infot Teeme Ära tuleohutustalgute kohta 24. aprill

Päästeamet korraldab 2. mail koostöös Teeme Ära talgupäevaga üleriigilised
tuleohutustalgud. Talgupäevale eelneb vabatahtlike päästjate eestvedamisel üle-eestiline 
tuleohutustalgute tutvustustuur neljas linnas - Tallinnas, Tartus, Narvas ja Viljandis.

Loe lisaks »

Ukraina, Läti, Leedu, Kreeka ja Küpros korraldavad nädalavahetusel Teeme Ära talguid 23. aprill

Eesti eeskujul ja Teeme Ära Maailmakoristuse raames toimuvad 25. ja 26. aprillil suured üleriigilised koristuspäevad Ukrainas, Lätis, Leedus, Kreekas ja Küprosel. Kokku oodatakse rohkem kui pool miljonit osalejat.

Loe lisaks »

Elroni maikuu kangelane on Teeme Ära talguline 23. aprill

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub sel aastal Eesti elu edendajatele poole soodsamat reisimisvõimalust, mai esimeses pooles on soodusreisimise õigus kõigil Teeme Ära talgupäevadel osalevatel talgulistel.

Loe lisaks »

Täna algab talgukevade raames üle Eesti heategevuslik värvijääkide kogumise ja taaskasutuse aktsioon 18. aprill

Täna algab Teeme Ära talgukevade raames koostöös Vivacoloriga ellu kutsutud heategevuslik aktsioon, mille eesmärk on innustada eestimaalasi koguma kodudest kokku oma kasutuskõlblikud vesialuselised värvijäägid ja annetama need taaskasutamiseks koduta loomade varjupaikadele ja Tallinna Loomaaiale. Värve saab ära tuua ja annetada taaskasutuseks 18. aprillist kuni 2. maini Eestimaa erinevais paigus. Lähemat teavet värvijääkide kogumise ja taaskasutamise aktsiooni kohta leiab talguveebist www.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Kõik registreeritud Teeme Ära talgulised saavad tänavu talguhundi passi 15. aprill

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub sellest nädalast kõiki aktiivseid inimesi talguveebist sobivaid talguid valima ning end 2. mail peetaval üle-eestilisel talgupäeval osalejana kirja panema. Esmakordselt saavad tänavu kõik talgulised registreerimisel endale talguhundi passi, mis avab juurdepääsu talgupäeva partnerite eripakkumistele. Kolmapäeva keskpäevaks oli talguveebi aadressil www.teemeara.ee registreeritud juba 1007 talgut ning neid aina lisandub. Laupäevast algab ka koostöös Vivacoloriga ellu kutsutud heategevuslik aktsioon, mille eesmärk on innustada eestimaalasi koguma kokku oma kasutuskõlblikud värvijäägid ja annetama need taaskasutamiseks.

Loe lisaks »

Algab Teeme Ära talgupäeva stardipakettide jagamine talgujuhtidele üle Eesti 06. aprill

Täna hommikul algas Teeme Ära talgupäeva stardipakettide laialivedu talgud kirja pannud talgujuhtidele üle Eesti. Esmaspäeva keskpäevase seisuga oli talguveebi registreeritud juba 470 talgut. Teeme Ära talgupäeva meeskond innustab kõiki inimesi, kogukondi ja organisatsioone osa võtma 2. mail peetavast üle-eestilisest talgupäevast, et kaasa aidata elu edenemisele nii oma kodukandis kui ka kaugemal. 

Loe lisaks »

Tänasest algab talgute kirjapanek 2. mail peetavale Teeme Ära talgupäevale 18. märts

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub tänasest kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestiliseks talgupäevaks, mis sel aastal peetakse 2. mail. Juba kaheksandat aastat kogunevad kümned tuhanded eestimaalased maikuu esimesel laupäeval, et võtta käsile kõige pakilisemad tööd ja tegemised, mis aitavad kaasa elu edenemisele nii oma kodukandis ja kogukonnas kui ka kaugemal. Talgud saab kirja panna uuenenud talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Eestlaste Teeme Ära on innustanud miljoneid rohkem kui 100 riigis 26. november

Eestist alguse saanud kodanikuliikumine Teeme Ära on jõudnud juba 112 riiki ning tänaseks on Maailmakoristuse tegevustes kaasa löönud kokku 11,2 miljonit osalejat.

Loe lisaks »