Talgupäeva uudised

Elroni maikuu kangelane on Teeme Ära talguline 23. aprill

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub sel aastal Eesti elu edendajatele poole soodsamat reisimisvõimalust, mai esimeses pooles on soodusreisimise õigus kõigil Teeme Ära talgupäevadel osalevatel talgulistel.

„Elron tänab Eesti elu edendajaid ning valib igal kuul ühe eluala, mille esindajatel on võimalus kahe nädala jooksul rongisõitu vaid poole piletihinna eest nautida,“ ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. „Maikuus soovib Elron tänada ja tunnustada Teeme Ära algatusega liitunud talgulisi, kelle koostegemise rõõmust muutub ilusamaks kogu Eestimaa. Et talgupaika jõudmine oleks kiire, mugav ja tavapärasest veel soodsam, saavad Teeme Ära talgulised 1.-14. maini reisida poole hinnaga.“


Mai Vahtriku sõnul saab sooduspiletit osta ainult rongist ning soodustused ei summeeru, kuid Elroni Kuu Kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolul ka I klassis. „Soodustuse saamiseks tuleb piletimüüjale esitada Teeme Ära veebilehelt saadud talguhundi pass ja isikut tõendav dokument,“ lisas Mai Vahtrik.

Teeme Ära talgupäeva eestvedaja, Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liige Tarmo Tüür ütles, et talguhundi passi võivad omada kõik Teeme Ära talgupäevadel osalevad inimesed – nii talgujuhid kui ka talgulised, sõltumata vanusest, soost, rahvusest, rassist, usutunnistusest, maailmavaatest ja muudest võimalikest erinevustest. „Kutsume üles kõiki eestimaalasi kaasa lööma tänavu 2. mail peetaval üle-eestilisel Teeme Ära talgupäeval, millest on saanud iga-aastane hoolimise päev,“ lausus Tarmo Tüür. „Osaleda võib nii talgulisena kui ka talgujuhina, sest praegu on veel piisavalt aega, et valida mõni südamelähedane talgupaik ja vajalikud tööd, kutsuda pere, sõbrad ja tuttavad kaasa ning aidata ühiselt kaasa oma kogukonna või kodukandi elu edenemisele.“

Talguhundi pass, mis võimaldab osa saada talgupäeva partnerite eripakkumistest, on Teeme Ära talgupäeva meeskonna poolt välja antav unikaalne tunnuskiri, mis tähistab selle omaniku kaasalöömist Teeme Ära talgupäeval Eestimaa erinevais paigus. Talguhundi passi ei ole veel olemas kusagil mujal peale üleriigilise talgupäeva sünnimaa Eesti. Talguhundi passi statuudi, selle saamise juhised ja talgupäeva partnerite eripakkumised talgulistele leiab siit: www.teemeara.ee/pass.

Veebruaris olid kuu kangelasteks õpetajad, märtsis kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad ning aprillis meditsiinitöötajad.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ühistranspordiettevõte, mis pakub uute Stadler FLIRT elektri- ja diiselrongidega reisijaveoteenust kõigil Eesti siseriiklikel rongiliinidel. 2014. aasta 12 kuu statistika kohaselt saabus 98,8% diisel- ja 99,3% elektrirongidest lõppjaama õigeaegselt. Elron plaanib sel aastal teenindada 6,2 miljonit reisijat. Ettevõttes on 323 töötajat. 

Täiendav informatsioon:

Mai Vahtrik, Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht

Tel: +372 511 1752; 6 737 416; e-post: mai.vahtrik@elron.ee