Meediakajastused

Saarte Hääl: Saaremaa talgute esirinnas 19. mai

Talgujuhtidelt kogutud täpsustatud andmetel osales tänavuse “Teeme ära” talgupäeva raames korraldatud 1808 talgul kokku vähemalt 47 136 inimest, mis moodustab 3,6% Eesti elanikkonnast. Maakondade lõikes korraldati kõige rohkem talguid Harjumaal ja Tallinnas, kus osales 413 talgul kokku 13 407 inimest. Saaremaa ületas taas oma mulluse rekordi, kus 193 talgul lõi kaasa 14,1% maakonna elanikest.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Peeti rekordarv talguid 12. mai

Hiiumaal osales tänavu 29 taigu 1446 talgulist, seda on pisut rohkem kui eelmisel aastal - siis oli talgukohti 24 ja talgulisi 418.

Loe lisaks »

Meiemaa.ee: SÜG-i 7.a klass Sõrve linnujaama koristustalgutel 09. mai

Klassijuhataja Inge Vahter ütles Meie Maale, et tema on oma õpilastega ”Teeme ära!” talgutel osalenud algusest peale. Mõnel aastal isegi kahtedel talgutel. 

Loe lisaks »

Läänlane: Teeme Ära õpetab kortermajade elanikke biojäätmetest komposti tootma 08. mai

Teeme Ära sihtasutus alustas täna kampaaniaga, et kasvatada Eesti elanike teadmisi ja oskusi kompostimise alal.

Loe lisaks »

Linnaleht: Kodutütardest talgulised leidsid karjäärist mööblit, kodutehnikat ja rehve 07. mai

Tartumaa kodutütarde jaoks on saanud iga-aastaseks traditsiooniks koristada Luunja kevadlaagri ajal Kabina karjääri ja laagriplatsi.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Valga sai 16 prahitonni jagu puhtamaks 07. mai

Hommikusest vihmast hoolimata kogunes 1. mail Valga linna heakorratalgutele «Teeme ära!» osalejaid loodetust rohkem, andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Hele Heletäht. "Juba kolmandat aastat on linna talguid korraldatud 8. kvartalis, palju tööd on jõutud ära teha, seekord saavutati läbimurre Sõpruse tänavale," rääkis Heletäht.

Loe lisaks »

Meiemaa.ee: “Teeme ära!” talgutel näidati tõelist saarlaslikku visadust 06. mai

Nii see olukord tänavu oli – mõnel pool tuli alustada talgutöödega vihmasajus, teistele naeratas pilvenuki tagant päike, kolmandatel tuli vastu võtta vahepealseid vihmasabinaid, kuid kavandatud töödes ei lubatud allahindlust ilmselt kuskil. Meie Maa kajastustalgutuur tuvastas tehtut.

Loe lisaks »

Sõnumitooja: Teeme Ära talgud 06. mai

Käesoleval aastal on Teeme Ära talgupäev laupäev, 2. mai.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Vihm talgulisi ei heidutanud 05. mai

Tänavu osales üle-eestilise aktsiooni “Teeme ära!” raames korraldus­meeskonna teatel Lääne-Virumaal talgutel üle 2300 inimese, mis on üle tuhande inimese rohkem, kui veel eelmise päeva lõunaks end algatuse kodulehel kirja oli pannud.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Talgulised folgile soodsamalt 05. mai

Hiiu Folgi peakorraldaja Astrid Nõlvak teatas, et kõik tänavused “Teeme ära!” talgulised saavad soetada endale Hiiumaa pärimusmuusikafestivali passi soodsama hinnaga.
Talguhundi sooduspilet XI pärimuspeole, mis tänavu kannab nime “Lauluga läbi aja”, maksab 35 eurot ja selle hinnaga saab folgi­passe osta 30. juunini. Pääsme saab talguline lunastada Piletilevi müügipunktis talgupassi ja isikut tõendava dokumendi alusel või sisestades internetis koodi “talguhunt”.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgulised trotsisid vihmast ilma 05. mai

Talgulisi laupäevane tujukas ilm ei heidutanud. Need, kes olid end kirja pannud, tulid välja – tuli rohkemgi.

Loe lisaks »

Vooremaa: Talgud läksid korda 05. mai

Teeme Ära talgupäeva Jõgevamaa koordinaator Pille Tutt kinnitas, et üheskoos töötamine läks korda kõigis maakonna talgupaikades. Juurde tuli ilu ja puhtust, väärikama väljanägemise ja ümbruse said mitmed ajaloo- ja kultuurimälestised, samuti külaplatsid ja teised seltsielu korraldamise paigad.

Loe lisaks »

Vooremaa: Ikkagi tegime ära! 05. mai

Laupäeva ehk n-ö õige talgupäeva ilm oli mõnes paigas prognoositust hullem, mõnes parem. Kuid talgulised, keda oli seekord üle riigi kokku pea viiskümmend tuhat, ei lasknud end sajust häirida. Igal pool püüti tegutseda vastavalt oludele. Mis peamine – valiti sobiv riietus ning anti endale aru, et suhkrust ei olda, kuid lausleotust pole ka vaja.

Loe lisaks »

Vooremaa: Talgud läksid korda 05. mai

Teeme Ära talgupäeva Jõgevamaa koordinaator Pille Tutt kinnitas, et üheskoos töötamine läks korda kõigis maakonna talgupaikades. Juurde tuli ilu ja puhtust, väärikama väljanägemise ja ümbruse said mitmed ajaloo- ja kultuurimälestised, samuti külaplatsid ja teised seltsielu korraldamise paigad.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Saarlased tegid jälle ära 05. mai

Juba kaheksandat aastat kogunesid kümned tuhanded eestimaalased, et võtta lehekuu esimesel laupäeval ette kõige pakilisemad tööd ja tegemised, mis aitavad kaasa elu edenemisele külakogukonnas ja mujalgi. Saaremaal korraldati esialgsetel andmetel 191 talgut 4104 talgulisega.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Vahvad talgud 05. mai

Talgud on üks üpris mitmetähenduslik üritus. Need ei pruugi sugugi olla vaid mõne konkreetse koha korrastamise aktsioon. Need kohad, mille korrastamine on kellegi jaoks hädavajalik, saavad ehk korda talgutetagi. Pigem motiveerib inimesi talgutele minema soov üheskoos ja õues midagi korda saata. Kui tihti siis seda võimalust ikka ette tuleb, eriti linnainimestel?

Loe lisaks »

Sakala: Võsa võeti vähemaks ja prügile tehti tuul alla 05. mai

«Teeme ära!» talgupäeva varahommikul alanud sadu jäi hõredamaks just siis, kui mitmed talgumeeskonnad tegutsema hakkasid. Tööd jätkus ning talgulised leidsid kõiksugu kraami. Naiste lõbulelu, söömata jäätis ja WC-pott on vaid üksikud näited sellest, mis kõik ilmus päevavalgele lossimägede jalamil.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Talgulised müttasid nii linnas kui maal 05. mai

Tänavune "Teeme ära!" talgupäev läks jahedale ja kohati isegi vihmasele ilmale vaatamata taas kenasti korda ja kõikjal Eestis tuli inimesi kodunt välja mullusest rohkemgi.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgupäeval mediteeriti Eestimaa ja eestimaalaste toetuseks 05. mai

Rakveres toimusid vaimsed talgud, kus ühismeditatsiooniga koristati maailma energeetiliselt.

Loe lisaks »

Meiemaa.ee: Talgupäev läks vihma kiuste igati korda 04. mai

Suur 2. mai “Teeme ära!” talgupäev õnnestus vihmasabinatele vaatamata. Esialgsetel andmetel toimus Saare maakonnas 191 talgut 4104 talgulisega. 

Loe lisaks »

Pealinn.ee: Talgupäev tõi kokku terved pered 04. mai

Vihmast hoolimata tulid inimesed koristama ka Põhja- Tallinna Koplisse Kase parki. Kopli Kase pargi talgute eestvedaja  Ülle Kivirähk rääkis, et nemad on talgupäeval väljas juba neljandat korda, aga ilma, kus ka vesipesu saab, pole varem nähtud. "On heameel tõdeda, et enamus, kes end talgutele kirja panid, ka kohale tuli. Rõõmustav on veel see, et paljud linnakodanikud kaasasid ettevõtmisse lapsi. Saame pargi korralikult korda, sest eelmisest sügisest pole see põhjalikku puhastust näinud," nentis Kivirähk.

Loe lisaks »

Eesti Päevaleht: Üle 43 000 talgulise tegi ära 04. mai

Uus rekord. Vihmast hoolimata osales tänavustel „Teeme ära” talgutel mullusest rohkem inimesi, esialgsetel andmetel vähemalt 43 026. Kokku korraldati laupäeval 1771 talgut. Märg ilm sundis mõnel pool küll plaane korrigeerima, näiteks Tallinna loomaaia värvimistalgutel loomade aedikute metallpiirete värvimiseni ei jõutudki, kuid need puhastati ja valmistati värvimiseks ette. Aedikute värvimiseks korraldab loomaaed järeltalgud.

Loe lisaks »

Delfi: Talgupäev läks vihma kiuste igati korda 04. mai

Suur 2. mai “Teeme ära!” talgupäev õnnestus vihmasabinatele vaatamata. Esialgsetel andmetel toimus Saare maakonnas 191 talgut 4104 talgulisega.

Loe lisaks »

Lounaleht.ee: Kagu-Eestis korraldatakse 2. mail üle 200 talgu 04. mai

Laupäeval, 2. mail toimuval „Teeme ära!” talgupäeval korraldatakse kolmes Kagu-Eesti maakonnas kokku üle 200 talgu ja osalejaid on neile registreerunud üle 2500.

Loe lisaks »

Õhtuleht: Kurbade mälestustega majaase Laekvere vallas tehti üheskoos ja kallistades korda 04. mai

Laekvere vallas Rohu külas Orava talu talgutel kallistati palju. Jaanuaris puhkes siin Kalju Kubjase kodumajas tulekahju, milles ta kaotas oma naise ja kaks poega.

Loe lisaks »

Õhtuleht: Talguhundid pole suhkrust – vihm ei naelutanud neid koduseinte vahele 04. mai

"Tulite ka tööd tegema? Kas teil kindad on?" mõõdab vihmast märg talgujuht Kuimetsa karstialal ootamatult kohale ilmunud võõrast puuriva pilguga. Küsimused on õigustatud, sest ajakirjanik, kes hoiab kaelas rippuva fotokaamera kaitseks pea kohal roosilist vihmavarju, ei näe kohe kindlasti õige talgulise moodi välja.

Loe lisaks »

Võrumaa Teataja: Laupäev tõi Eesti heakorratalgutele enam kui 43 000 osavõtjat 04. mai

Teeme Ära talgupäeval osales vähemalt 43 026 talgulist – teiste seas lõid kaasa 40 inimest Kanadas Toronto lähistel peetud Jõekääru talgutel.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgulised andsid Kulinal lasteaia mänguväljakule uue näo 04. mai

Vinni vallas Kulinal värviti talgupäeval kõik lasteaia mänguväljaku atraktsioonid ning väljak näeb nüüd hoopis kenam välja.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgupäev Sallas: vihma kallas, kuid tööd said tehtud 04. mai

Laupäeval Sallas toimunud talgupäeval tihendati kuusehekki seltsimaja juures, sinna pandi kasvama väikesed kuusepuud.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgulised korrastasid Väike-Maarjas Kotli maja aeda 04. mai

Väike-Maarjas Pikal tänaval, mis on ühtlasi aleviku peatänav, seisab juba kümmekond aastat tühjana Eesti ühe silmapaistvama arhitekti Alar Kotli perekonna kodumaja.

Loe lisaks »

Lounaleht.ee: Talgud tõid kagunurgas kodukandi heaks panustama 4700 inimest 03. mai

Eilne Teeme Ära talgupäev sujus kõikjal üle Eesti töiselt ja tegusalt. Tegemist oli korda läinud talgupäevaga, mille raames tuli vaatamata vihmale kodust välja rohkelt inimesi - eileõhtustel andmetel vähemalt 43 026 talgulist 1771 talgul. 2014. aastal korraldati üle Eesti 1754 talgut, millest võttis osa 45 024 talgulist.

Loe lisaks »

Postimees: Lugejate pildid: talgulisi aitas ka pisike poni 03. mai

Postimehe lugejad saatsid eilsest «Teeme ära!» talgupäevast meeleolukaid pilte Raplamaalt Käru alevikust ja Lahemaalt Uuri külast.

Loe lisaks »

Delfi: День полезных дел ”Сделаем!” удался — участвовали более 43 тыс. человек 03. mai

Несмотря на дождь, по предварительным данным, по меньшей мере 43 026 человек приняли участие в приуроченных к Дню полезных дел ”Сделаем!” толоках. Организационная команда Дня полезных дел благодарит всех жителей Эстонии, которые внесли свой весомый вклад в улучшение жизни вокруг себя. Впечатления участников толок на эстонском языке собраны по адресу www.teemeara.ee/otse.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Lääne-Virus osales talgutel üle kahe tuhande inimese 03. mai

„Teeme ära!” talgupäeva meeskonna andmetel osales Lääne-Virumaal talgutel 2313 talgulist, mis on üle tuhande rohkem, kui end veel reede lõunaks talgupäeva kodulehe kaudu kirja oli pannud.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgupäev tõi Järvamaal kodudest välja üle 2000 inimese 03. mai

Laupäevane Teeme Ära talgupäev, mis kõikjal üle Eesti sujus töiselt ja tegusalt, on lõppenud. Tegemist oli väga hästi korda läinud talgupäevaga, mille raames tuli vaatamata vihmale kodust välja mullusest rohkem inimesi – vähemalt 43 026 talgulist.

Loe lisaks »

Pealinn.ee: Laupäev tõi Eesti heakorratalgutele enam kui 43 000 osavõtjat 03. mai

Teeme Ära talgupäeval osales vähemalt 43 026 talgulist – teiste seas lõid kaasa 40 inimest Kanadas Toronto lähistel peetud Jõekääru talgutel.

Loe lisaks »

Postimees: Talgulised vihtusid tööd vihma kiuste 03. mai

Kuigi üleriigilisel «Teeme ära!» talgupäeval laupäeval oli ilm kiusakas, ei kärpinud see talguliste indu ja Tartumaa said talgud kirja kõigis omavalitsustes.

Loe lisaks »

Valgamaalane: GALERII: Väike vihmasabin talgulisi ei heidutanud 02. mai

Teeme Ära talgud ei ole lihtsalt koristamine: need on korraga mõttetalgud, ümbruse korrastamine, vana lammutamine ja uue ehitamine, tuleohutustalgud ja palju muud. Ühesõnaga - kogukondade poolt omaks võetud uus traditsioon. Koristusaktsioone oli juba enne õiget talgupäeva ja neid jagub ka järgmisse nädalasse, eriti suurt kiitust väärivad laupäevased talgulised, kes ennast halvast ilmast sugugi heidutada ei lasknud.

Loe lisaks »

Reporter: Teeme Ära talgud möödusid vihmasajus! 02. mai

Ligi 40 000 inimest kogunes täna järjekordsetele talgupäevadele. Teeme Ära pani inimesed nii koristama, ehitama kui ka näiteks tarkvara paigaldama.

Loe lisaks »

Õhtuleht: FOTOD: Kuidas Tartumaal talgupäeva peeti 02. mai

Tartumaal said "Teeme ära" talgupäeval korda Pulgaoja paisjärve puhke- ja ujumiskoht, Koidutähe kodu hoov, Tõrvandi parkmetsa ja tervisespordirada, Mäepealse keldri katus Paali külas ja paljud teised paigad.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Galerii: lugejate talgupildid 02. mai

"Teeme ära!" talgud toimusid Pärnumaal täna väga paljudes kohtades, Pärnu Postimees ootab teie talgupilte.

Loe lisaks »

Postimees: Video: talgupäeva peeti nii maal kui merel 02. mai

Jahedat ja vihmast ilma trotsides osalesid täna kümned tuhanded inimesed üle Eesti «Teeme ära!» talgupäeval, seda nii maal kui merel.

Loe lisaks »

Sakala: Vabavartalgul käis üks inimene 02. mai

Teiste talgute hulgas võis täna, arvuti kaenlas,  minna ka vabavaratalgutele.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Lahemaa vanima talu talgud 02. mai

Vihula vallas Tepelvälja külas asuv Magasimaa talu istutastalgupäeval kaks kreeka pähklipuud.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Emumäel korrastati lõkkeplatsi ning peeti võitlust võsaga 02. mai

Põhja-Eesti kõrgemas tipus Emumäel toimus talgupäev eile ning kokkutulnutel vedas ilusa ja päikesepaistelise ilmaga.

Loe lisaks »

Postimees: В акции «Сделаем!» участвуют 39 000 человек 02. mai

На проходящий в субботу День полезных дел «Сделаем!»  зарегистрировались не менее 39 000 человек,  хотя по многим регионам идут дожди, сообщили организаторы акции.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgupäeval kaitsti mõtetega eestimaalasi ja Eestit 02. mai

Talgupäev ei tähenda ainult füüsilist rassimist. Vaimsetele talgutele kogunesid Rakveres inimesed, kes ühismeditatsiooniga panustasid Eesti ja eestimaalaste hüvanguks ning kaitseks.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Galerii: talgulised müttasid nii linnas kui maal 02. mai

Tänasel "Teeme ära!" talgupäeval jäid Pärnu Postimehe fotokaamera ette usinad ja heatujulised talgulised Pärnus Rääma pargis ja Halinga vallas Kaelase mõisa pargis.

Loe lisaks »

Delfi: LUGEJA FOTOD: "Teeme ära" talgupäev Tori vallas lõppes tossavate tuleasemetega 02. mai

2. mail toimus üle vabariigi talgupäev "Teeme ära" ning kuna ilm oli vahelduva pilvisusega ja kohatise hoovihmaga (soojakraade kümne ringis), saadi hulga tööd tehtud ning talgujuhid pidasid talgupäeva igati kordaläinuks.

Loe lisaks »

Postimees: Talgupäeval lööb kaasa vähemalt 39 000 inimest 02. mai

Üle-eestiline «Teeme ära!» talgupäev on vaatamata vihmale väga hästi käima läinud. Korraldajate info kohalselt on kodudest välja tulnud vähemalt 39 000 inimest. 

Loe lisaks »

Delfi.ee: Kurioosumid tänastelt talgutelt: Pärnu jõe äärest avastati karu jäljed, lapsed leidsid akutrelli ning üks talguline vigastas end 02. mai

Vaatamata paljudes kohtades sadanud vihmale läks tänane üle-eestiline Teeme Ära talgupäevjuba hommikust väga hästi käima. Lõunaks talgupäeva staapi laekunud esmase info kohaselt on kodudest välja tulnud vähemalt 39 000 inimest.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Video: Kaelase inimesed ja teatrirahvas tegid talgupäeval mõisapargis ühistööd 02. mai

Tänasel "Teeme ära!" talgupäeval korrastasid Pärnumaal Halinga vallas Kaelase mõisa parki tubli poolsada Endla teatri töötajat ja kohalikku ühiselt.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Teeme Ära noorim talguline oli Läänemaal 02. mai

Lõunaks talgupäeva staapi laekunud esmase info kohaselt tuli Teeme Ära koristustalgutele vähemalt 39 000 inimest, olgugi et paljudes kohtades sadas vihma.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Noored pesevad Tapa noortekeskuses aknaid ja laovad küttepuid 02. mai

Tapa noortekeskuses peetaval talgupäeval pesevad noored puhtaks maja aknad ning laovad kuuris riita küttepuud, mida kasutatakse keskuse kütmiseks.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgupäeval kaitsti mõtetega eestimaalasi ja Eestit 02. mai

Talgupäev ei tähenda ainult füüsilist rassimist. Vaimsetele talgutele kogunesid Rakveres inimesed, kes ühismeditatsiooniga panustasid Eesti ja eestimaalaste hüvanguks ning kaitseks.

Loe lisaks »

Delfi: DELFI FOTOD ja VIDEO: Teeme Ära! Tallinna loomaaias puhastati vihma trotsides loomade aedikute metallpiirded vanast värvist 02. mai

Teeme Ära talgupäeva raames toimusid Tallinna loomaaias värvimistalgud, kus puhastati ja valmistati värvimiseks ette loomade aedikute metallpiirdeid.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Rakvere linnust ümbritsevaid teeradu koristas viis vaprat talgulist 02. mai

Rakvere linnuse talgulisi lõbustasid sealsed elanikud - kitsed.

Loe lisaks »

Külauudised: Sindis haarasid noored “Teeme ära” talgutel juhtohjad 02. mai

Tänane talgupäev “Teeme ära” jäi võrreldes mõnede eelmiste aastatega tagasihoidlikumaks, aga endiselt olid silmapaistvalt tublid Sindi Avatud Noortekeskuse ja Sindi gümnaasiumi õpilased.

Loe lisaks »

Pollumajandus.ee: Üle-eestilisest talgupäevast võtavad täna osa kümned tuhanded talgulised 02. mai

Täna toimub kõikjal Eestis Teeme Ära talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded eestimaalased. Tänavu korraldatakse talgupäeva raames 1754 talgut, kuhu on varahommikuse seisuga registreerunud üle 23 400 talgulise.

Loe lisaks »

err.ee: Galerii: "Teeme ära!" koristustalgud Lasnamäel 02. mai

Lasnamäe Kivila pargi taguse tühermaa koristus möödus täna üsna vaikselt, kokku tuli üle-eestilisele "Teeme ära!" talgupäevale praegustel andmetel vähemalt 39 000 inimest.

Loe lisaks »

Delfi: ÜLESKUTSE: Jaga oma muljeid ja fotosid üle-eestilisest talgupäevast! 02. mai

Täna toimub kõikjal üle Eesti iga-aastane talgupäev, mille raames tehakse paljudes omavalitsustes ära hulk vajalikke töid, et muuta kogukondade elukeskkonda paremaks ja ümbrust ilusamaks. Eilse seisuga oli talgutele end kirja pannud üle 23 000 inimese.

Loe lisaks »

Delfi: Стартовала неделя толок ”Сделаем!” 02. mai

Команда Дня полезных дел ”Сделаем!” открыла общереспубликанскую неделю толок субботником в Таллиннском зоопарке.

Loe lisaks »

Sakala: Teeme ära: Ilm passib talgulisi 02. mai

«Teeme ära!» talgupäev on Viljandis vihmane. Hommikul kell kuus alanud sadu oli sellel ajal, mil mitmed talgumeeskonnad otsustasid tööle hakata, veidi järele andnud.

Loe lisaks »

Postimees: Tartumaal pandi kirja 153 talgupaika 02. mai

Tänasel üleriigilisel Teeme ära! talgupäeval on Tartumaal registreeritud 153 talgud, talgulisi oli täna hommikuks kirja pandud 1825.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Üle-eestilisest talgupäevast võtavad täna osa kümned tuhanded talgulised 02. mai

Täna toimub kõikjal Eestis „Teeme ära!” talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded eestimaalased.

Loe lisaks »

Lounaleht.ee: Kagu-Eestis toimub 2. mail „Teeme ära!” talgupäeval üle 200 talgu 02. mai

Laupäeval, 2. mail toimuval „Teeme ära!” talgupäeval korraldatakse kolmes Kagu-Eesti maakonnas kokku üle 200 talgu ja osalejaid on neile registreerunud üle 2500.

Loe lisaks »

err.ee: "Teeme ära!" talgutele kogunes üle 43 000 inimese 02. mai

Täna toimub kõikjal Eestis "Teeme Ära!" talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded eestimaalased.

Loe lisaks »

Delfi: Suur talgupäev: kümned tuhanded talgulised teevad täna Eestit korda 02. mai

Täna toimub kõikjal Eestis Teeme Ära talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded eestimaalased.

Loe lisaks »

Läänlane: Läänemaal läheb täna talgutele üle tuhande inimese 02. mai

Täna toimub kõikjal Eestis Teeme Ära talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded eestimaalased. Läänemaal on ennast talgutele kirja pannud üle tuhande inimese.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Kõige rohkem „Teeme ära!” talguid on täna Lääne-Nigula vallas 02. mai

„Teeme ära!” talgupäevaks on Läänemaal registreeritud 83 talgut, neist enam kui veerand saab teoks Lääne-Nigula vallas.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Nädala sündmus 02. mai

Nädala sündmus on täna aset leidev järjekordne «Teeme ära»talgupäev. Talguid on mitmel pool Eestis aset leidnud juba varemgi. Valgamaalgi on tänaseks juba peetud 12 talguettevõtmist, tänaseks on neid registreeritud 44 ja tulekul veel kuus.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Karu andis talgulistele oma kohalolekust märku 02. mai

Tänase talgupäeva kodulehelt saavad huvilised järgida otsenoppeid toimuvatelt talgutelt.

Loe lisaks »

ETV Aktuaalne kaamera: Talgud toimusid nii linnas, maal kui ka merel 02. mai

 "Teeme ära!" talgupäevast võttis osa rohkem kui 40 tuhat talgulist. Talgud toimusid nii linnas, maal kui ka merel. "Hea meel on tõdeda, et vaatamata vihmasele ilmale oli talgupäev vägev, läks korda ja üle 40 tuhande inimese tuli sellise ilmaga kodust välja," rõõmustas talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüür.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Juhtkiri: Talgutega tuntuks 02. mai

Kui Eesti korraldas ennenägematud heakorratalgud ”Teeme ära!“, siis tundus, et taas on leitud midagi, mille poolest maailmas tuntud olla. Talgutega tuntuks ja keskkonnahoidlikkus sobiksid väga hästi tänapäeva märksõnaks. ”Teeme ära!“ eeskuju on levinud teistessegi riikidesse üle maailma, aga kas sellega mõeldakse konkreetselt, millisest riigist aktsioon alguse sai, väga ei usu.

Loe lisaks »

Maaleht: FOTOD: Kuidas möödus talgupäev Muhus 02. mai

Muhus, Simisti külas, korrastsid talgulised küla kiigeplatsi.

Loe lisaks »

err.ee: Avinurme naiskoor korrastas vabatahtlike pritsimeeste tööruume 02. mai

Avinurmes alustati "Teeme Ära!" talgutega juba eile, kui Avinurme naiskoori naised koristasid priitahtlike pritsimeeste tööruume, tegid lillepeenraid ja pesid puhtaks pritsimaja aknad.

Loe lisaks »

Õhtuleht: TV3 VIDEO | Taevaväravad panid talguliste tööhimu proovile 02. mai

Täna toimus üle Eestimaa igakevadine suur Teeme Ära talgupäev. Loodus vajab kiiremaks tärkamiseks vihma, kuid taevaväravad panid talguliste tööhimu proovile.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Moe keskusehoone kelder sai sodist puhtaks 02. mai

Tapa lähedal Moel tehti talgupäeval puhtaks keskusehoone kelder, mis on plaanis muuta sportimise kohaks.

Loe lisaks »

Seitsmesed Uudised: Vaata ja imesta: mida kõike talgupäeval ka vee alt välja ei tule! 02. mai

2.mai on suur üle-eestiline talgupäev. Seekord võttis halvast ilmast hoolmata koristustöödest osa üle 40 000 inimese. Lisaks parkidele, tänavatele ja metsaalustele said talgute käigus tunduvalt prahivabamaks ka mitmed veekogud. Vaata lähemalt videost!

Loe lisaks »

Postimees: «Teeme Ära!» talgutel osales vähemalt 43 026 inimest 02. mai

Praeguseks lõppenud «Teeme Ära!» talgutest võttis osa vähemalt 43 026 talgulist.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Teeme Ära talgupäev läks hästi korda, tänastel andmetel osales vähemalt 43 026 talgulist 02. mai

Tänane Teeme Ära talgupäev, mis kõikjal üle Eesti sujus töiselt ja tegusalt, on praeguseks lõppenud. Tegemist oli väga hästi korda läinud talgupäevaga, mille raames tuli vaatamata vihmale kodust välja mullusest rohkem inimesi – tänastel andmetel vähemalt 43 026 talgulist. Talgupäeva meeskond tänab ja tunnustab kümneid tuhandeid eestimaalasi, kes on jätkuvalt valmis kaasa aitama kodukandi ja kogukonna elu edenemisele. Tänavuse talgupäeva värskeimad emotsioonid leiab aadressilt www.teemeara.ee/otse.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Rehade kokkutulekul puhastati Pärnu ja Reiu randa 02. mai

Teeme Ära ning Barefoot Beach Rescue raames toimus täna üle-eestiline Rrhade kokkutulek, kus ligi 100 inimest puhastas Pärnu ja Reiu randa, teatasid korraldajad. Põnevamateks leidudeks olid aluspesu, piimakann, praemuna ning auto aknakraabits.

Loe lisaks »

Delfi: SUUR TALGUKAART: VAATA, kui palju oli sinu kodukohas täna talguhunte askeldamas! 02. mai

Tänane "Teeme Ära" talgupäev, mis kõikjal üle Eesti sujus töiselt ja tegusalt, on praeguseks lõppenud. Tegemist oli väga hästi korda läinud talgupäevaga, mille raames tuli vaatamata vihmale kodust välja mullusest rohkem inimesi – tänastel andmetel vähemalt 43 026 talgulist.

Loe lisaks »

Bioneer: Talgupäev läks hästi käima, kodudest on välja tulnud vähemalt 39 000 inimest 02. mai

Vaatamata paljudes kohtades sadanud vihmale läks tänane üle-eestiline Teeme Ära talgupäev juba hommikust väga hästi käima. Lõunaks talgupäeva staapi laekunud esmase info kohaselt on kodudest välja tulnud vähemalt 39 000 inimest. Vahetuid muljeid ja värsket tagasisidet otse talgupaikadest saab kogu päeva jooksul jälgida aadressilwww.teemeara.ee/otse.

Loe lisaks »

err.ee: Talgud toimusid nii linnas, maal kui ka merel 02. mai

"Teeme ära!" talgupäevast võttis osa rohkem kui 40 tuhat talgulist. Talgud toimusid nii linnas, maal kui ka merel.

Loe lisaks »

Õhtuleht: FOTOD: Talgulised rehitsesid Pärnu ja Reiu randa 02. mai

Teeme Ära ning Barefoot Beach Rescue raames toimus täna üle-eestiline Rehade kokkutulek, millel ligi 100 inimest puhastas Pärnu ja Reiu randa.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Lääne-Virumaal registreeriti üle saja talgu 01. mai

Täna keskpäevase seisuga oli „Teeme ära!” kodulehe andmetel registreeritud 102 talgut, kuhu on end kirja pannud 1255 talgulist.

Loe lisaks »

Reporter: Eestimaa valmistub talgupäevaks 01. mai

Homsele Teeme Ära talgupäevale on ürituse veebilehel end registreerinud juba üle 22 000 inimese.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Homme tuleb tegus talgupäev 01. mai

Laupäeval, 2. mail tuleb vaatamata jahedale ja niiskele kevadilmale tegus talgupäev kõikjal üle Eesti. Reede keskpäevase seisuga toimub Teeme Ära talgupäeva raames 1746 talgut, kuhu on end kirja pannud juba ligi 23 000 talgulist ja neid aina lisandub.

Loe lisaks »

Maaleht: Lähed talgutele? Saada oma tegemistest foto! 01. mai

Homme tuleb hoolimata jahedast ja niiskest kevadilmast tegus talgupäev kõikjal üle Eesti. Reede keskpäevase seisuga toimub Teeme Ära talgupäeva raames 1746 talgut, kuhu on end kirja pannud juba ligi 23 000 talgulist ja neid aina lisandub.

Loe lisaks »

Postimees: Üleskutse: jaga Postimehega talgumuljeid ja pilte 01. mai

Homme kogunevad inimesed igas Eesti nurgas talgupäevale «Teeme Ära». Talgupäeva raames toimub rohkem üle 1700 talgu, kuhu on end kirja pannud juba ligi 23 000 talgulist ja neid aina lisandub.

Loe lisaks »

Postimees: Homsest talgupäevast võtab osa enam kui 23 000 osalejat 01. mai

Homme tuleb tegus talgupäev kõikjal üle Eesti. Reede keskpäevase seisuga toimub Teeme Ära talgupäeva raames 1746 talgut, kuhu on end kirja pannud juba ligi 23 000 talgulist ja neid aina lisandub.

Loe lisaks »

Delfi: Homsele Teeme Ära talgupäevale on end kirja pannud ligi 23 000 osalejat 01. mai

Homme tuleb hoolimata jahedast ja niiskest kevadilmast tegus talgupäev kõikjal üle Eesti. Reede keskpäevase seisuga toimub Teeme Ära talgupäeva raames 1746 talgut, kuhu on end kirja pannud juba ligi 23 000 talgulist ja neid aina lisandub.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Üleskutse: saada toimetusele talgupilte 01. mai

Hea Pärnu Postimehe lugeja! Nädalavahetusel ühendavad tuhanded eestlased töökäed ühisteks talgupäevadeks. Selleks, et maakonnas toimuvat paremini kajastada, ootab toimetus kõikide talgupilte.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Hundid linnas? Jah, talguhundid! 01. mai

Homsel talgupäeval pistavad talguhundid oma hundipassi taskusse ja siirduvad – kes metsa, kes linna – koristama ja kõpitsema. Näiteks Valgas saab puhtamaks terve räämas kvartal, Laatres haljas­alad, Keenis mõisaümbrus.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Ohtlikud kaevud vajavad märkamist 01. mai

Tehnilise järelevalve amet, häirekeskus ja päästeamet kutsuvad kõiki eestimaalasi Teeme Ära talgupäeva raames teada andma ohtlikest kaevudest.

Loe lisaks »

err.ee: FC Flora korraldab talgupäeva “Staadion särama!” 01. mai

2. mail toimuva üle-Eestilise talgupäeva "Teeme ära!" raames asuvad FC Flora fännid koristama Lilleküla staadionit ja selle ümbrust. Flora fännide talgupäeva nimeks on „Staadion särama!“

Loe lisaks »

Eesti Päevaleht: 5% maailmast korraga ­koristama. Teeme 2018 ära? 01. mai

2018. aastal peaks eestlaste eestvedamisel toimuma 350 miljoni osalejaga talgupäev. 
Täna peetakse üle Eesti talguid, mida on kokku ligi 1800 ja millest võtab osa mitukümmend tuhat talgulist. „Teeme ära” meeskonna jaoks on seda aga vähe, sest Eesti piirid on koristusmaaniale ammu kitsaks jäänud.

Loe lisaks »

Järva Teataja: ÜLESKUTSE: Saada talgutest pilte 30. aprill

Hea lugeja, saada meile oma talgutest pilte.

Loe lisaks »

err.ee: Ametid ootavad üldrahvalikult talgupäevalt teavet ohtlikest kaevudest 30. aprill

Tehnilise järelevalve amet, häirekeskus ja päästeamet kutsuvad kõiki eestimaalasi sel laupäeval toimuva "Teeme ära" talgupäeva raames andma ametitele teada ohtlikest ehk katmata ja katkiste luukidega kaevudest ning muudest sarnastest ohtlikest rajatistest.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: ÜLESKUTSE: Saatke meile oma talgupilte! 30. aprill

Eeloleval nädalalõpul, täpsemalt laupäeval, 2. mail toimub traditsiooniline Teeme Ära talgupäev, kus saarlastel ja muhulastel on ühtekokku ilmatu suur hulk talgukohti kirja saanud. Siin-seal tehakse talgutöödega algust juba varem ja mõnel pool hiljemgi.

Loe lisaks »

Delfi: Laupäevane Teeme Ära! talgukevad lööb Eestimaa õitsele 30. aprill

Eestimaa inimesed kogunevad juba kaheksandat aastat kevadel kokku ning võtavad käsile kõige pakilisemad tööd ja tegemised, et kaasa aidata elu edenemisele nii oma kodukandis ja kogukonnas kui ka kaugemal. Teeme Ära talgupäev tuleb taas, ikka maikuu esimesel laupäeval - tänavu laupäeval, 2. mail kõikjal üle Eesti.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Korter13 kolib keldrist välja ja kutsub talgutele 30. aprill

Pärnu linnas paar aastat tegutsenud prooviruum ja helistuudio Korter13 kolib senistest kitsaks jäänud ruumidest märksa suuremale pinnale Pärnu postimajja ja plaanib seal tulevikus avada fotostuudio ja kontserdipaiga.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Talgulistele kaks nädalat soodsat rongisõitu 30. aprill

Elron pakub Eesti elu edendajatele tavalisest poole soodsamat reisimisvõimalust. Mai esimeses pooles on soodusreisimise õigus kõigil ”Teeme ära!” talgutel osalejatel.

Loe lisaks »

Sakala: Talgud jõuavad korstna otsa ja riigipiirile 30. aprill

Kuigi «Teeme ära!» talgupäeva peetakse 2. mail, lastakse luudadel, labidatel ja rehadel mitmel pool Viljandimaal käia ka mitu päeva varem või hiljem. Lisaks koristamisele piilutakse korstnatesse ning parandatakse arvuteid.

Loe lisaks »

Delfi: FC Flora korraldab talgupäeva “Staadion särama!” 30. aprill

2. mail toimuva üle-Eestilise talgupäeva Teeme ära! raames asuvad FC Flora fännid koristama Lilleküla staadionit ja selle ümbrust! Flora fännide talgupäeva nimeks on „Staadion särama!“

Loe lisaks »

err.ee: Lend your local community a helping hand this Saturday 30. aprill

Community activities day Let's do it! takes place across Estonia on May 2.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Üleskutse: saada toimetusele talgupilte 30. aprill

Hea Virumaa Teataja lugeja! Nädalavahetusel ühendavad tuhanded eestlased töökäed ühisteks talgupäevadeks. Selleks, et maakonnas toimuvat paremini kajastada, ootab toimetus kõikide talgupilte.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Teata ohtlikest kaevudest 30. aprill

Tehnilise järelevalve amet, häirekeskus ja päästeamet kutsuvad kõiki eestimaalasi "Teeme Ära" talgupäeva raames teada andma ohtlikest kaevudest. 

Loe lisaks »

Linnaleht: Talgupäeval peetakse Pärnus paarkümmend talgut 29. aprill

Pärnus korrastatakse 2. mail toimuval talgupäeval randa, rannaniitu, Jannseni aeda, kodutute loomade varjupaika jpt paiku.

Loe lisaks »

Põhjarannik: Talgupäev tõotab tegus tulla 29. aprill

Tänavuse talgupäeva märksõnad on tuleohutus, puhas mererannik ja vanade värvide taaskasutus; heakord käib talgutega kokku nagunii.  

Loe lisaks »

Hiiu Elu: Hiiu Folk kutsub talguhunte lauluga läbi aja reisima 29. aprill

Kõigil Teeme Ära! 2015. aasta talgulistel on taas võimalus soetada endale Hiiumaa pärimusmuusikafestivali pass soodsama hinnaga.

Loe lisaks »

Postimees: Tartu Maarja kiriku taastamisel lüüakse labidas maasse 29. aprill

Väikeste sammudega kui kindlalt kiriku taastamise suunas tahab liikuda EELK Tartu Maarja kogudus ning kutsub huvilisi 2. mail appi talgutele.

Loe lisaks »

Meie Maa: JUHTKIRI - Ühise tegemise lust 29. aprill

Eilseks oli Saare maakonnas registreeritud rekordilised 181 talgut. See on rohkem kui ühelgi varasemal aastal.

Loe lisaks »

Meie Maa: Saarlased püstitasid talgurekordi 29. aprill

Eilse kella 15 seisuga oli Saare maakonnas registreeritud 181 “Teeme ära!“ talgut, mis on läbi aastate suurim arv. Registreeritud talgulisi on sama seisuga 1865, kuid registreerimine jätkub talgupäeva hommikuni. Ja paljud on igal aastal talgutele läinud ilma end kirja panemata. 

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Talgud hajuvad mitmele päevale 29. aprill

Eile hommikuks oli Pärnu maakonnas “Teeme ära!” talgutele kirja pandud 144 talgut 1600 osalejaga, pakkumisi on aga 4000, seega ligi kaks ja pool korda rohkem kui registreerunuid. Kogu riigis oli eilseks kirjas 1645 talgut 19 038 talgulisega.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Hiiu Folk kutsub talguhunte lauluga läbi aja reisima 29. aprill

Kõigil Teeme Ära! 2015. aasta talgulistel on taas võimalus soetada endale Hiiumaa pärimusmuusikafestivali pass soodsama hinnaga.

Loe lisaks »

Meie Maa: Saare maakonna 180 rainernõlvakut teevad jälle ÄRA! 29. aprill

 Iga prügi jõuab kunagi merre... Jaan Tätte lauluümina saatel teevad ligi 180 Rainer Nõlvaku mantlipärijat meie maakonnas suuri tegusid. Tänu nende südikale kutsele saavad meie mereääred korda, bussioote- kojad säravamaks puhtamaks. 

Loe lisaks »

Meie Maa: Leedri küla “Teeme ära!“ on tehtud! 29. aprill

 Laupäeval, 25. aprillil oli rahvarohke koristuspäev Leedri külas – toimus kevadine suurpuhastus.

Loe lisaks »

Meie Maa: Head talgulised! 29. aprill

 2. mail toimub traditsiooniline üle-eestiline “Teeme ära!” talgupäev, mille eesmärk on edendada ettevõtlikkust ja aktiivset eluhoiakut, parandades seeläbi meie ühist elu- keskkonda. See on hea võimalus üheskoos midagi lihtsat ja konkreetset oma kodukoha või südamelähedase paiga jaoks ära teha. 

Loe lisaks »

Meie Maa: Jööri Sulev on üks talgunägudest 29. aprill

 Sulev Peäske on oma tegemis- tega tublisti kuulsust kogunud, kui siinjuures rääkida ainult “Teeme ära!“ talgutest.

Loe lisaks »

Sakala: Vabatahtlikud päästjad jagavad Viljandis infot tuleohutustalgute kohta 28. aprill

Päästeamet korraldab 2. mail koostöös «Teeme ära!» talgupäevaga üleriigilised tuleohutustalgud. Talgupäevale eelneb vabatahtlike päästjate eestvedamisel üle-eestiline tuleohutustalgute tutvustustuur neljas linnas: Tallinnas, Tartus, Narvas ja Viljandis.

Loe lisaks »

Tallinn.ee: Talgupäevaks tasuta haljastusmuld! 28. aprill

2. mai talgupäevaga saab alguse heakorrakuu. See on õige aeg hakata pihta muru ja lillepeenarde rajamise-, rekultiveerimise- ning teiste haljastustöödega. Selleks sobib suurepäraselt haljastusmuld, mida Tallinna Vesi kogu maikuu kõigile soovijatele tasuta jagab. Hoolitseda tuleb vaid transpordi eest.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Talguid tuli lisaks 28. aprill

Kohe on käes talgupäev. Võrreldes ülevaatega 14. aprilli Hiiu Lehes on lisandunud hulk talguid – nüüd on neid kokku 28, neist üks juba toimunud.

Loe lisaks »

Terevisioon: Seekordne "Teeme Ära" talgupäev pöörab tähelepanu tuleohutusele 28. aprill

Laupäeval, 2. mail toimub juba kaheksandat korda üle-eestiline talgupäev "Teeme Ära", mis sel korral pöörab tähelepanu tuleohutusele.

Loe lisaks »

Reporter: Teeme Ära talgunädal käivitus töödega Tallinna Loomaaias 27. aprill

Teeme Ära talgupäeva meeskond alustas üleeestilist talgupäeva nädalat täna eeltalgutega Tallinna Loomaaias, kus värviti koos vabatahtlikega muskusveiste piirdeaeda ja takiinide maja.

Loe lisaks »

Õhtuleht: GALERII: TALGUPÄEV LOOMAAIAS | Mati Kaal jätkab direktorina: "Vaatan, kuidas tervis vastu peab." 27. aprill

Tallinna Loomaaias täna käima lükatud üle-eestilisel talgupäeva nädalal seisis rivis ka loomaaia direktor Mati Kaal, kes jätkab edaspidigi juhtimist, kui tervis lubab.

Loe lisaks »

Postimees: Talgupäev näitab ühisjõudu 27. aprill

Tartumaal oli «Teeme ära!» talgupäevaks eile ennelõunaks registreeritud 134 talgupaika ja nüüd on talgulistel paras aeg valida, kus ja millisele tööle käed külge panna nad soovivad.

Loe lisaks »

Virumaa.info: Teeme Ära 2015 Vinni vallas 27. aprill

Kutsume majaomanikke ja korteriühistuid üles mõtlema, mida oleks vaja oma majas või selle ümbruses ära teha. Ühistesse tegemistesse saab kaasata oma maja elanikke, samuti võib teha koostööd naaberühistutega. Üheskoos saab lihtsamini hankida vajalikke tööriistu, materjale, oskajaid inimesi ja muud toetust. Koostegemises peitub jõud! 

Loe lisaks »

Postimees: Päästjad kutsuvad tartumaalasi tuleohutustalgutele 27. aprill

Kõik Tartumaa elanikud on oodatud osalema Teeme Ära tuleohutustalgutel, teatas Lõuna päästekeskus. Osaleda saab kas talgujuhina eest vedades või abilisena juba olemasolevate talgutega liitudes.

Loe lisaks »

sekretar.ee: Teeme Ära talgupäevale meeskonnatunnet tugevdama 27. aprill

2.mail toimub taas üle-eestiline Teeme Ära talgupäev. Pane sinagi end talgutele kirja veebilehel teemeara.ee või tule lausa oma meeskonnaga.

Loe lisaks »

err.ee: Talgunädal lükatakse täna käima loomaaia eeltalgutega 27. aprill

Teeme Ära talgupäeva meeskond alustab üle-eestilist talgupäeva nädalat täna eeltalgutega Tallinna loomaaias, kus värvitakse koos vabatahtlikega muskusveiste piirdeaeda ja takiinide maja.

Loe lisaks »

Postimees: «Teeme Ära» talgunädal lükatakse täna käima 27. aprill

Teeme Ära talgupäeva meeskond alustab üle-eestilist talgupäeva nädalat täna eeltalgutega Tallinna Loomaaias, kus värvitakse koos vabatahtlikega muskusveiste piirdeaeda ja takiinide maja.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Sallas valmistutakse riigi sajandaks aastapäevaks 25. aprill

Salla külas valmistutakse “Teeme ära” talgudel Eesti vabariigi sajanda aastapäeva auks tammesalu rajamiseks.

Loe lisaks »

Meie Maa: “Teeme ära!” ja bussiootekojad 25. aprill

Saare maakonnas on meie talgukevade üheks suunaks koostöös Vivacoloriga bussiootekodade värvi värskendamine. Koostöös AkzoNobel Balticsiga saavad bussiootepaviljonid parema ilme Pihtla valla Kuusiku külas ja Lääne-Saare valla Kaarmise külas. Seal on hakkajad külainimesed võtnud nõuks värvimistöö ette võtta “Teeme ära!“ talgupäeval, 2. mail.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Saarlased teevad uue talgurekordi 25. aprill

Kui eelmisel aastal oli Saare maakonnas üleriigilisel “Teeme ära” talgupäeval 163 talgut, siis eilehommikuse seisuga oli tänavu registreeritud juba 167 talgukohta.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgupäeval panustatakse tuleohutusse 25. aprill

“Teeme ära!” talgupäeva meeskond kutsus tänavu koostöös päästeametiga korraldama kõikjal Eestis tuleohutustalguid või pöörama ka teistel talgutel tähelepanu tuleohutusele.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Lääne-Virus on registreeritud juba ligi sada talgut 25. aprill

Järgmisel laupäeval toimuvad kaheksandat korda üle-eestilised talgud, Lääne-Virumaal oli eilelõunase seisuga registreeritud üle üheksakümne talgukoha.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgulised loovad kuningriigis korda 25. aprill

Kahe nädala jooksul, mil veebilehel teemeara.ee on kirjapanek avatud olnud, on Järvamaalt kirja pandud juba 73 talgupaika.

Loe lisaks »

Meie Maa: “Teeme ära!” ja bussiootekojad 25. aprill

Saare maakonnas on meie talgukevade üheks suunaks koostöös Vivacoloriga bussiootekodade värvi värskendamine. 

Loe lisaks »

Külauudised: Talgujuhi ABC ehk plaan A, B ja C 25. aprill

Ühe tõeliselt nauditava talgupäeva eelduseks on hea plaan. Ja siis veel tagavaraplaan selleks puhuks, kui kõik ei lähe just täpselt nii nagu esimese hooga sai plaanitud. Omalt poolt anname kõigile talgujuhtidele kaasa mõned soovitused, mida silmas pidada, ja mõned mõtted, mida talgupäeva eel mõlgutada.

Loe lisaks »

Külauudised: Vaba tahte saadikud 25. aprill

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev on unikaalne nähtus – nii laiahaardelist ja osalejaterohket kodanikualgatuse platvormi ei leidu kusagil mujal. Mullu korraldati meie ühise talgupäeva raames 1754 talgut, millest võttis osa ühtekokku 45 024 inimest ehk 3,5% eestimaalastest. Õlg õla kõrval tehti kümneid eri liiki talgutöid, visati nalja, peeti plaane. Enne kui taas käised üles käärime, võiksime võtta hetke, et mõtiskleda: mille poolest on talgupäev meile igaühele tähtis ja eriline.

Loe lisaks »

Põlvamaa: Löö kaasa Teeme Ära tuleohutustalgutel ja tule koolitusele! 24. aprill

Päästeamet kutsub Põlvamaa elanikke osalema Teeme Ära tuleohutustalgutel. Osaleda saate kas talgujuhina eest vedades või abilisena juba olemasolevate talgutega liitudes.

Loe lisaks »

Delfi: Meremuuseum seletab, kuidas mere ääres talguid pidada 24. aprill

Eesti Meremuuseum on hoidnud ja väärtustanud merd juba 80 aastat. Juubeliaastal soovib muuseum teha midagi selleks, et meie kodumeri ja rannad oleksid puhtamad, mistõttu kutsutakse kõiki Teeme Ära talgupäeva raames mereäärseid talguid kirja panema ning nendes aktiivselt osalema! Olgu seal siis tarvis mahavisatud prügi üles korjata, mere äärde viivaid teid puhastada, võsa lõigata, pilliroogu koristada või hoopis rannapinke värvida.

Loe lisaks »

Bioneer: MTÜ Lasnaidee korraldab Teeme Ära! raames LasnaTalgud 24. aprill

Üldiselt passiivsena nähtud Lasnamäel on juba praeguseks registreeriud rekordarv talgusid, millest üle poole korraldab kohalik kodanikuühendus Lasnaidee. MTÜ Lasnaidee kutsub Lasnamäe elanikke heakorrastama oma kodukohta ja võtma osa  “Teeme Ära” algatuse raames toimuvatest koristus- ja heakorratalgutest Lasnamäel.

Loe lisaks »

Sakala: Elroni maikuu kangelane on «Teeme ära!» talguline 24. aprill

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub sel aastal Eesti elu edendajatele poole soodsamat sõiduvõimalust, mai esimeses pooles on see kõigil «Teeme ära!» talgupäevadel osalevatel talgulistel.

Loe lisaks »

Harju Elu: Talgupäeva teemaks on tuleohutus 24. aprill

Esimene üleriigiline talgupäev Teeme Ära korraldati 2008. aasta mai alguses ning selle edu on andnud ainest pidada neid edaspidigi. Tänavune talgupäev on järjekorras kaheksas ja pakub Harjumaal võimalust tegutseda peeaegu 250 paigas.

Loe lisaks »

Rus.delfi.ee: Участники толок "Сделаем!" получат 50-процентную скидку на билеты Elron 24. aprill

В этом году Elron предлагает 50-процентную скидку на проезд людям, способствующим развитию жизни в Эстонии. В первой половине мая эту льготу предоставят участникам толок в рамках кампании ”Сделаем!”.

Loe lisaks »

Rus.err.ee: Всем участникам толок «Сделаем!» Elron предоставит 50% скидку на билеты в первой половине мая 24. aprill

В этом году Elron предлагает 50-процентную скидку на проезд людям, способствующим развитию жизни в Эстонии. В первой половине мая эту льготу предоставят участникам толок в рамках кампании «Сделаем!».

Loe lisaks »

Hiiu Leht: “Teeme ära!” teeb talgute eel koostööd päästeametiga 24. aprill

Tänaseks on Hiiu saarelt kirjas 24 talgukorraldust. Neist 17 tehakse koristus- ja heakorratöid, korraldatakse kahed haljastustalgud, kahed talgud spordi- ja tervisekeskuse korrastamiseks ning ühed vabavaratalgud. Kahed talgud toimuvad laidudel: Hanikatsil ja Saarnakil. Viimasel neist on sisse toodud tuleohutuse teema. Valdavalt on kõik talgud on ühel või teisel moel seotud prügi või okste põletamisega, seega tuleohutusega. Seetõttu ei tohi jätta tähelepanuta, et “Teeme ära!” talgupäeva tiim kutsub koostöös päästeametiga korraldama kõikjal Eestis tuleohutustalguid või pöörama ka teistel talgutel tähelepanu tuleohutusele.

Loe lisaks »

Linnaleht: Talgukevadel kogutakse tänavu vanu värvijääke 23. aprill

Algatuse korraldajad tahavad innustada inimesi oma kodus leiduvad kasutuskõlblikud vesialuselised värvijäägid kokku koguma ning need taaskasutamiseks loomade varjupaikadele ja Tallinna loomaaiale annetama.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Festivali meeskond korrastab Vallimäge 23. aprill

Üle-eestilisel talgupäeval, 2. mail ehk järgmisel laupäeval teeb arvamusfestivali meeskond Paides  talgutöid. Plaanis on värvida, kõpitseda, meisterdada, riisuda ja korrastada, ehitada ja remontida.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Elroni maikuu kangelane on Teeme Ära talguline 23. aprill

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub sel aastal Eesti elu edendajatele poole soodsamat reisimisvõimalust, mai esimeses pooles on soodusreisimise õigus kõigil Teeme Ära talgupäevadel osalevatel talgulistel.

Loe lisaks »

Postimees: Teeme Ära talgulised saavad rongis soodsamalt sõita 23. aprill

Elroni kuu kangelase projekti raames saavad mai esimeses pooles soodusreisimise õiguse Teeme Ära talgupäeval osalevad talgulised. 

Loe lisaks »

Raplamaa Sõnumid: Talgute hoog ei rauge, töid tehakse mitmel päeval 22. aprill

Mõni aasta tagasi kogunesid inimesed kogu Eestimaal „Teeme ära“ raames ühiseks koristamiseks kokku ühel ja samal kuupäeval, paaril viimasel aastal teevad aga paljud külad, linnad ja alevid ühiseid talgutöid ka muudel päevadel. 

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Talgujuhtidele loetakse sõnad peale 22. aprill

Pärnumaal oli esmaspäeva hommikuks kirja antud 108 talgupaika ja 1006 talgulist, nii et vabu kohti jätkub rohkem kui paarile tuhandele kätepaarile.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Kotli maja Väike-Maarjas hakatakse korrastama 22. aprill

Väike-Maarjas Pikal tänaval, mis on ühtlasi aleviku peatänav, seisab juba kümmekond aastat tühjana Eesti ühe silmapaistvama arhitekti Alar Kotli perekonna kodumaja.

Loe lisaks »

Külauudis: Algas heategevuslik värvijääkide kogumise ja taaskasutuse aktsioon 21. aprill

18. aprillil algas Teeme Ära talgukevade raames koostöös Vivacoloriga ellu kutsutud heategevuslik aktsioon, mille eesmärk on innustada eestimaalasi koguma kodudest kokku oma kasutuskõlblikud vesialuselised värvijäägid ja annetama need taaskasutamiseks koduta loomade varjupaikadele ja Tallinna Loomaaiale. Värve saab ära tuua ja annetada taaskasutuseks 18. aprillist kuni 2. maini Eestimaa erinevais paigus. Lähemat teavet värvijääkide kogumise ja taaskasutamise aktsiooni kohta leiab talguveebist.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgulised saavad talguhundi passi 21. aprill

«Teeme ära» talgupäeva meeskond kutsub aktiivseid inimesi talguveebist sobivaid talguid valima ning end 2. mail peetaval üle-eestilisel talgupäeval osalejana kirja panema.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Värvijäägid aitavad varjupaiku 21. aprill

Üle Eesti on käimas heategevuslik värvijääkide kogumise ja taaskasutuse aktsioon. Algatusega on teiste seas ühinenud Valga kodutute loomade varjupaik.

Loe lisaks »

Bioneer: Talgukevade raames algab üleeestiline heategevuslik värvijääkide kogumise ja taaskasutuse aktsioon 20. aprill

18. aprillil algas Teeme Ära talgukevade raames koostöös Vivacoloriga ellu kutsutud heategevuslik aktsioon, mille eesmärk on innustada eestimaalasi koguma kodudest kokku oma kasutuskõlblikud vesialuselised värvijäägid ja annetama need taaskasutamiseks koduta loomade varjupaikadele ja Tallinna Loomaaiale.

Loe lisaks »

Võrumaa Teataja: Teeme Ära talgupäevadele on registreerunud juba üle 10 000 inimese 20. aprill

Tänavusele Teeme Ära talgupäevale on ürituse veebilehel end registreerinud juba üle 10 000 inimese.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Tulekul on tuleohutustalgud 19. aprill

Päästeamet kustub Valgamaa elanikke osalema Teeme Ära tuleohutustalgutel. Osaleda saate kas talgujuhina eest vedades või abilisena juba olemasolevate talgutega liitudes.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgute käigus kogutakse kokku värvijäägid 19. aprill

Kampaania Teeme Ära talgukevade raames toimub koostöös Vivacoloriga  heategevuslik aktsioon, mille eesmärk on innustada eestimaalasi koguma kodudest kokku oma kasutuskõlblikud vesialuselised värvijäägid ja annetama need taaskasutamiseks koduta loomade varjupaikadele ja Tallinna Loomaaiale.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Täna algab heategevuslik värvijääkide kogumise aktsioon 18. aprill

Täna algab talgukevade raames üle Eesti heategevuslik värvijääkide kogumise ja taaskasutuse aktsioon.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Saare maakonnas tulemas vähemalt 126 talgut 18. aprill

Tänavuse “Teeme ära” kampaania raames oli Saare maakonnast eile pärastlõunaks registreeritud juba 128 talgukohta.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgujuhtide jaoks pandi kokku 1700 stardipaketti 18. aprill

Mai esimesel laupäeval toimub taas “Teeme ära!” talgupäev, talgujuhtide jaoks on tänavu kokku pandud 1700 talgute stardipaketti, tuginedes mullusele talgute arvule.

Loe lisaks »

Postimees: «Teeme Ära» kutsub värvijääke annetama 18. aprill

Täna algab «Teeme Ära» talgukevade raames toimuv heategevuslik aktsioon, mille eesmärk on innustada eestimaalasi koguma kodudest kokku oma kasutuskõlblikud vesialuselised värvijäägid ja annetama need taaskasutamiseks koduta loomade varjupaikadele ja Tallinna loomaaiale. 

Loe lisaks »

Bioneer: Talgute avalöök Suure Tõllu pardal 18. aprill

On ilmeilus kevadpäev. Päike juba silitab soojalt nägu ja tuul sasib hoogsalt juukseid. Sellisel ilusal kevadhõngulisel lõunatunnil seab valitud seltskond inimesi sammud Lennusadama poole, et seal Suure Tõllu pardal saada teada, mida „Teeme ära“ talgute korraldajatel selleks aastaks uut plaanis on.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgujuhtide jaoks pandi kokku 1700 stardipaketti 18. aprill

Mai esimesel laupäeval toimub taas "Teeme ära!" talgupäev, talgujuhtide jaoks on tänavu kokku pandud 1 700 talgute stardipaketti, tuginedes mullusele talgute arvule.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgulised saavad tänavu talguhundi passi 18. aprill

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub sellest nädalast kõiki aktiivseid inimesi talguveebist sobivaid talguid valima ning end 2. mail peetaval üle-eestilisel talgupäeval osalejana kirja panema.

Loe lisaks »

Sakala: 1700 17. aprill

Mai esimesel laupäeval peetakse taas «Teeme ära!» talgupäeva. Talgujuhtide tarvis on kokku pandud 1700 stardipakki, tuginedes mullusele talguliste arvule.

Loe lisaks »

Läänlane: “Teeme ära” Läänemaa koordinaator Maret Arike: Talguvanker veereb täie hooga 17. aprill

2. mail peetakse kaheksandat korda “Teeme ära” talgupäeva. Uuenenud talguveebis rõõmustavad silma juba paljud erinevad kirja pandud talgud. Möödunud aastal korraldati Läänemaal 86 talgut, kus osales 2042 talgulist. See on 8,5% elanikkonnast ja tubli hõbedapositsioon üle-eestilises arvestuses.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Läänemaal on juba registreeritud 59 Teeme Ära talgut 17. aprill

Laupäeval, 2. mail peetakse kaheksandat korda Teeme Ära talgupäeva. Uuenenud talguveebis rõõmustavad silma juba paljud erinevad kirja pandud talgud, kirjutab talgute Läänemaa koordinaator Maret Arike.

Loe lisaks »

Harju Elu: Teeme loodusele pai 17. aprill

Kevad on tärkamine, ärkamine ja ootus päikesepaiste järele. Ilmad lähevad soojaks, pole enam seda vastikut külma ja me hakkame aktiivselt taaskord oma õues ning kodu ümber tegutsema. Paljud meist hakkavad oma aias askeldama ning kodu ümbruses korda looma. Inimese ja tarbijana ongi meil vastutus looduse ees, et saaksime puhta ja elamiskõlbliku keskkonna pärandada ka oma lastele ja lastelastele. Võtame näiteks joogipakendid. Statistika kohaselt visatakse igal aastal Eestis metsaalustesse ja teeservadesse 1000 tonni joogipakendeid, mida on võimalik taaskasutada. Miks me reostame keskkonda, mille keskel me ise elame?

Loe lisaks »

Hiiu Elu: Piret Seire: Koristustalgud meie kõigi ohutuse nimel 16. aprill

2. mail toimub üleeestiline talgupäev Teeme Ära. Sellel aastal keskendub muuhulgas vabatahtlik talgupäev tegevustele, mis aitavad luua tuleohutut keskkonda. Kas pole mitte hea võimalus üheskoos panustada oma kogukonna turvalisusse?

Loe lisaks »

Lääne Elu: Piret Seire: Koristustalgud meie kõigi ohutuse nimel 16. aprill

2. mail toimub üleeestiline talgupäev Teeme Ära. Sellel aastal keskendub muuhulgas vabatahtlik talgupäev tegevustele, mis aitavad luua tuleohutut keskkonda. Kas pole mitte hea võimalus üheskoos panustada oma kogukonna turvalisusse, kirjutab Lääne päästekeskuse ennetustöö büroo juhataja Piret Seire (pildil).

Loe lisaks »

Läänlane: Piret Seire: Koristustalgud meie kõigi ohutuse nimel 16. aprill

2. mail toimub üle-eestiline talgupäev Teeme Ära. Tänavu keskendub vabatahtlik talgupäev muuhulgas tegevustele, mis aitavad luua tuleohutut keskkonda. Kas pole mitte hea võimalus üheskoos panustada oma kogukonna turvalisusse? 

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Pärnu linn kutsub rannaniitu puhastama 16. aprill

Pärnu linnavalitsus kutsub tänavuse “Teeme ära!” talgupäeva raames korrastama Pärnu rannaniidu looduskaitseala.

Loe lisaks »

Vikerraadio: Talgupäev on tulemas 15. aprill

Taaskord on aeg hakata mõtlema talgupäevale. Kolmapäeval räägiti Tallinna Meremuuseumis ajakirjanikele "Teeme Ära!" uudiseid ja vesteldi tulevatest talgutest. Rahvusvaheliseks kasvanud "Teeme Ära!" talgupäevast rääkis stuudios Eva Truuverk.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Üleskutse: Koristustalgud meie kõigi ohutuse nimel 15. aprill

2. mail toimub üle-eestiline “Teeme ära” talgupäev. Tänavune vabatahtlik talgupäev keskendub muu hulgas töödele, mis aitavad luua tuleohutut keskkonda. Kas pole mitte hea võimalus üheskoos panustada kogukonna turvalisusse?

Loe lisaks »

Ituudised: 2. mail toimuvad vabavaratalgud üle Eesti 15. aprill

Avatud Lähtekoodiga ja Vaba Tarkvara Liit koos vabatahtlikega ja Teeme Ära! talgupäeva meeskonnaga kutsub kõiki huvilisi talgupäeval, 2. mail 2015 osalema vabavaratalgutel.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Pärnu linn korrastab talgupäeval rannaniidu looduskaitseala 15. aprill

Pärnu linnavalitsus kutsub tänavuse "Teeme ära!" talgupäeva raames korrastama Pärnu rannaniidu looduskaitseala.

Loe lisaks »

Reporter: Teeme Ära meeskond kutsub osalema! 15. aprill

Tänase seisuga oli talguveebi registreeritud juba tuhatkond talgut. Talgupäeva meeskond innustab kõiki inimesi, kogukondi ja organisatsioone osa võtma 2. mail peetavast üle-eestilisest talgupäevast, et kaasa aidata elu edenemisele nii oma kodukandis kui ka kaugemal.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Ühistegemist talgupäeval jagub 14. aprill

Hiiumaal oli eilse seisuga üles antud kuraditosin talgu, kuhu oodatakse kokku üle 400 talgulise.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Talgukohtade nimekiri pikeneb 14. aprill

Üleriigiliste “Teeme ära!” talgukohtade nimekiri pikeneb, eile hommikuks oli teada antud üle 840 talgukohast, neist 70 on Pärnumaalt.

Loe lisaks »

Põhjarannik: Tänavu tulevad tuleohutustalgud 14. aprill

“Teeme ära” talgupäeva meeskond kutsub koostöös päästeametiga ja päästeala vabatahtlikega korraldama kõikjal Eestis tuleohutustalguid või pöörama ka teistel talgutel tähelepanu tuleohutusele.

Loe lisaks »

Digi: Vabavaratalgud 2015 13. aprill

Tule ja vaheta Microsoft Windows XP või muu vananenud tarkvara välja uue, kaasaegse ja turvalise Linuxipõhise operatsioonisüsteemi vastu. Registreeri end lähimasse talgukohta Teeme Ära! lehel: http://talgud.teemeara.ee/events?keyword=vabavaratalgud

Loe lisaks »

Järva Teataja: Kogudus korraldab kalmistul talgud 09. aprill

Järva-Madise kogudus tahab avada matmiseks Järva-Madise kalmistu, kuhu on teiste hulgas maetud ka kirjanik Anton Hansen Tammsaare vanemad.

Loe lisaks »

Bioneer: Algab Teeme Ära talgupäeva stardipakettide jagamine 06. aprill

Täna hommikul algas Teeme Ära talgupäeva stardipakettide laialivedu talgud kirja pannud talgujuhtidele üle Eesti. Esmaspäeva keskpäevase seisuga oli talguveebi registreeritud juba 470 talgut. Teeme Ära talgupäeva meeskond innustab kõiki inimesi, kogukondi ja organisatsioone osa võtma 2. mail peetavast üle-eestilisest talgupäevast, et kaasa aidata elu edenemisele nii oma kodukandis kui ka kaugemal. Talguid saab kirja panna talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Postimees: «Teeme ära!» ootab talgulisi 06. aprill

Mai esimesel laupäeval, 2. mail peetakse kaheksandat korda «Teeme ära!» talgupäeva, millel seekord pööratakse erilist tähelepanu tuleohutusele.

Loe lisaks »

Postimees Tartu: «Teeme ära!» ootab talgulisi 06. aprill

Mai esimesel laupäeval, 2. mail peetakse kaheksandat korda «Teeme ära!» talgupäeva, millel seekord pööratakse erilist tähelepanu tuleohutusele.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Koristustalgud meie kõigi ohutuse nimel 02. aprill

Paljud küla- ja sissesõiduteed jäävad maapiirkonnas järjest kitsamaks ja madalamaks. Meil, päästjatel, on selle pärast mure. 

Loe lisaks »

Meiemaa.ee: Talgute kirjapanek kogub tuure 01. aprill

Saaremaal viiendat aastat “Teeme ära!“ koordinaatoriks olev Reet Viira annab teada, et 18. märtsil alanud registreerimisega on praeguseks kirjas 43 talgud. Esimesed talgud sai kirja Muhumaalt, need pandi registreerimise ootele juba veebruaris, mis on Asplivälja talletalgud Raugi külas. Motoks “Talgutööd teeme sel aastal maatõugu tallede ja uttede hüvanguks.“ 

Loe lisaks »

Tartumaa.ee: On alanud kaheksas Teeme Ära talgukevad 31. märts

Maikuu esimesel laupäeval peetav Teeme Ära talgupäev on aastatega kujunenud kümnete tuhandete eestimaalaste jaoks kevadiseks oodatud suursündmuseks, mil tullakse kokku ning võetakse käsile kodukandis kõige pakilisemalt ärategemist vajavad tööd.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Alanud on talgute kirjapanek Teeme Ära talgupäevale 21. märts

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestiliseks talgupäevaks, mis sel aastal peetakse 2. mail.

Loe lisaks »

Sakala: Talgutele algas kirjapanek 19. märts

«Teeme ära!» talgupäeva meeskond kutsub kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestiliseks talgupäevaks, mis peetakse 2. mail.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Tänasest algab talgute kirjapanek Teeme Ära talgupäevale 18. märts

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub tänasest kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestiliseks talgupäevaks, mis sel aastal peetakse 2. mail.

Loe lisaks »

Postimees: «Teeme ära» talgud keskenduvad tänavu tuleohutusele 18. märts

Tänasest algas veebis talgute kirjapanek 2. mail peetavale «Teeme Ära» talgupäevale, talgutel osalemiseks saab end kirja panna alates 13. aprillist. 

Loe lisaks »

Terevisioon: Teeme Ära talgupäev on 2. mail 18. märts

lgab talguliste ja talgutele kirjapanek teisel mail peetavaks Teeme Ära talgupäevaks. Talgud saab kirja panna uuenenud talguveebis aadressil teemeara.ee. Tänavuse talgukevade avalöök antakse keskpäeval Tallinna Kesklinna päästekomando garaažis, sest Teeme Ära talgupäeva meeskond soovib sel aastal koostöös päästeametiga pöörata muude talgutegemiste kõrval rohkem tähelepanu tuleohutusele. Samas räägitakse ka teistest tänavuse talgukevade fookusteemadest ja talgupäeva ettevalmistustest. Endiselt kehtib talgupäevale põhimõte: igaüks saab ise otsustada, mida 2. mail oma kodukandi või kogukonna heaks ühiselt ette võtta.

Tänaste ajalehtede teemasid kommenteerisid Meero Muusika huvikooli õpetaja Varje Lepp ja "Teeme Ära" talgupäeva meeskonna liige Anneli Kana.

Loe lisaks »

Kuku raadio: Tänasest hakkab veerema juba kaheksas Teeme Ära talguvanker. Tänavune talgupäev toimub 2. mail. 18. märts

Teeme Ära eestvedaja Tarmo Tüür

Loe lisaks »

Sekretar.ee: Töökollektiiviga Teeme Ära talgupäevale! 18. märts

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub tänasest, 18.märtsist kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestiliseks talgupäevaks, mis sel aastal peetakse 2. mail.

Loe lisaks »

Bioneer: Pane ennast kirja 2. mail peetavale Teeme Ära talgupäevale 18. märts

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub tänasest kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestilisekstalgupäevaks, mis sel aastal peetakse 2. mail. Juba kaheksandat aastat kogunevad kümned tuhanded eestimaalased maikuu esimesel laupäeval, et võtta käsile kõige pakilisemad tööd ja tegemised, mis aitavad kaasa elu edenemisele nii oma kodukandis ja kogukonnas kui ka kaugemal. Talgud saab kirja panna uuenenud talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Delfi: Tänasest saab end kirja panna Teeme Ära talgupäevale 18. märts

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub tänasest kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestilisekstalgupäevaks, mis sel aastal peetakse 2. mail.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Algab "Teeme ära!" talgute registreerimine 18. märts

Täna algab kirjapanek 2. mai "Teeme ära!" talgupäevale.

Loe lisaks »

Reporter: “Teeme ära” talgud keskenduvad tänavu tuleohtusele 18. märts

Algas Talgupäevale registreerimine. Seekordse talgukevade rõhuasetused lähtuvad elulistest valikutest ning üheks tänavuseks fookusteemaks on tuleohutus.

Loe lisaks »

Vooremaa: Algab Teeme Ära talgukevad 18. märts

Kolmapäevast algab talgute kirjapanek 2. mail peetavale Teeme Ära talgupäevale, teatasid korraldajad.Teeme Ära talgupäevameeskond kutsub tänasest kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestilisekstalgupäevaks, mis sel aastal peetakse 2. mail. Juba kaheksandat aastat kogunevad kümned tuhanded eestimaalased maikuu esimesel laupäeval, et võtta käsile kõige pakilisemad tööd ja tegemised, mis aitavad kaasa elu edenemisele nii oma kodukandis ja kogukonnas kui ka kaugemal. Talgud saab kirja panna uuenenud talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Sakala: Algas «Teeme ära!» talgupäeval osalejate kirjapanek 18. märts

«Teeme ära!» talgupäeva meeskond kutsub kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestiliseks talgupäevaks, mis peetakse 2. mail.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgupäev ootab osalejaid 18. märts

Tänasest algab talgute kirjapanek 2. mail peetavale Teeme Ära talgupäevale.

Loe lisaks »

Lounaleht.ee: Tänasest algab Teeme Ära talgute kirjapanek 18. märts

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub tänasest kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestiliseks talgupäevaks, mis sel aastal peetakse 2. mail. Juba kaheksandat aastat kogunevad kümned tuhanded eestimaalased maikuu esimesel laupäeval, et võtta käsile kõige pakilisemad tööd ja tegemised, mis aitavad kaasa elu edenemisele nii oma kodukandis ja kogukonnas kui ka kaugemal. Talgud saab kirja panna uuenenud talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Tänasest algab Teeme Ära talgukevad 18. märts

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub tänasest kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestiliseks talgupäevaks, mis sel aastal peetakse 2. mail.

Loe lisaks »

Kylauudis.ee: Tänasest algab talgute kirjapanek 2. mai talgupäevale 18. märts

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub tänasest kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestilisekstalgupäevaks, mis sel aastal peetakse 2. mail. Juba kaheksandat aastat kogunevad kümned tuhanded eestimaalased maikuu esimesel laupäeval, et võtta käsile kõige pakilisemad tööd ja tegemised, mis aitavad kaasa elu edenemisele nii oma kodukandis ja kogukonnas kui ka kaugemal. Talgud saab kirja panna uuenenud talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »