Talgujuhi stardipakett

Tuginedes mullusele talgute arvule oleme tänavu kokku pannud 2100 stardipaketti.


Talgujuhid, kes märgivad oma talgud talguveebi, saavad taas talgute stardipaketi, mis on kokku pandud Teeme Ära koostööpartnerite toel ja vabatahtlike kaasabil talgukorras. Stardipakett koosneb praktilistest vahenditest ja soovitustest talgupäeva korraldamiseks. Tänavune stardipakett sisaldab järgmisi asju: esmaabitarbed, töökindad, raamat "Eesti kihelkondade värvid", pintsel, maalriteip, ajaleht Talguline, soolane amps, kaerabatoonid, küpsised, ehitus- ja aiapoe sooduskupong, antiseptiline kreem, talgukuulutused, Talguhundi kleepsud jm talgunõuanded.

Stardipakettide laialivedu on käesolevaks aastaks lõppenud!


Kui oled talgud kirja pannud ja selle käigus valinud omale kättesaamiseks sobiva Omniva pakiautomaadi, siis paki jõudmiseni kulub 1–2 nädalat. Esimene laialivedu on aprilli alguses.

Kui pakk on saabunud Sinu poolt soovitud automaati, saad selle kohta SMS-sõnumi. Paki saamiseks tuleb minna pakiautomaadi juurde, sisestada saadud uksekood ning uks avaneb.
Paketile on aega järele minna 7 päeva alates SMS-sõnumi saamisest.


Talgute stardipakette aitavad kokku panna Tamrex, Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Riigikantselei Eesti Vabariik 100 korraldustoimkond, Corny, Himalaya, Vivacolor, Bauhof, Salvest, Väike Väänik, Espak ja Ecoprint. Paketid toimetab talgujuhtidele kätte Omniva. Kihelkonnavärvide raamat on kingitus Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks.