Postkastitalgud

Postkast on midagi sellist, mis püsib aastaid või aastakümneid. Aga ajahammas pureb ka postkaste ning need muutuvad vanaks ja väsinuks. 

Kutsume üles talgujuhte korraldama postkastitalguid, mille raames on võimalus tellida oma kogukonnale tasuta uus grupipostkast. Ühise talgutööna võib siis valmistada postikastialuse ja värvida selle kodukihelkonna värvidesse.

NB! Omniva pani Teeme Ära talgupäeva raames toimuvateks postkastitalguteks välja 300 tasuta grupipostkasti. Huvi postkastitalgute vastu on olnud väga suur ja 17. aprilli seisuga on kõik need juba broneeritud.

Aitäh kõigile postkastitalgute huvilistele! Kui jäite praegu grupipostkasti saajate hulgast välja, kirjutage oma soovist info@omniva.ee, lisades kindlasti soovitava grupipostkasti asukoha ja vajalike lahtrite arvu. Omniva tegeleb sellega talgujärgselt.

Talgupäeval püstitatud uued postkastialused ja grupipostkastid üle Eesti

Postkastialuse ehitamine ja värvimine

Talgutööde käigus võib üheskoos ehitada uue postkastialuse, kuhu mahuvad mitme majapidamise postkastid ja soovikorral ka küla teadetetahvel.

Vaata videot, kuidas postkastialust ehitada ning kihelkonnavärvidega katta:



Postkastialus koos kuulutustestendiga - soovituslik joonis
Joonise avamiseks klõpsa allolevale pildile




Telli kogukonnale tasuta grupipostkast

Omniva kingib kogukondadele üle Eesti 300 uut grupipostkasti, et välja vahetada aegunud postkastid. Valikus on kahte sorti grupikaste 5 postkastiga ja 8 postkastiga. 

NB! Huvi postkastitalgute vastu on olnud väga suur ja 17. aprilli seisuga on kõik need juba broneeritud. 

Kui jäite praegu grupipostkasti saajate hulgast välja, kirjutage oma soovist info@omniva.ee, lisades kindlasti soovitava grupipostkasti asukoha ja vajalike lahtrite arvu. Omniva tegeleb sellega talgujärgselt.