Tegus talgupäev läks igati korda, osa võttis 43 137 inimest 03. mai

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev on lõppenud. Tegemist oli igati õnnestunud talgupäevaga, mille raames lõi kaasa rohkem talgulisi kui eelmisel aastal – kokku 43 137 inimest. Tegus talgupäev kulges mõnusas meeleolus ja taas said ühiselt ära tehtud väga erinevad talgutööd. Talgupäeva meeskond rõõmustab koos tuhandete talguliste ja talgujuhtidega korda läinud talgupäeva üle ning tänab kõiki panustajaid ja toetajaid. Talgunoppeid leiab aadressilt www.teemeara.ee/otse.

Loe lisaks »

Hiiu Folk pakub talgulistele tänutäheks soodsat festivalipassi 30. aprill

Teema Ära talgupäeva ja peresõbralikku pärimusmuusikafestivali Hiiu Folk ühendavad mitmed ühised väärtused. Mõlemad on ettevõtmised, mis hoolivad meie maa ilust, järjepidevusest ja puhtusest. Seepärast pakub Hiiu Folk ka sel aastal igale talgulisele võimaluse osta soodushinnaga passi 17. kuni 20. juulini toimuvale festivalile.

Loe lisaks »

Tehnilise Järelevalve Amet ja Päästeamet kutsuvad kõiki eestimaalasi Teeme Ära talgupäeva raames teada andma katmata kaevudest 29. aprill

Tehnilise Järelevalve Amet koostöös Päästeametiga kutsub eestimaalasi 3. mail toimuva Teeme Ära talgupäeva raames teada andma ka katmata ja katkiste luukidega kaevudest ning muudest sarnastest ohtlikest rajatistest. Nii talgupäeval kui edaspidi saab ohtlikest rajatistest teatada päästeala infotelefonile 1524. Esmase ohu kõrvaldamiseks võiks ohtliku rajatise avastanud inimene ohuala olemasolevate vahenditega märgistada või piirata. 

Loe lisaks »

Täna algab talgute registreerimine 3. mail peetavale Teeme Ära talgupäevale 12. märts

Täna algab seitsmes talgukevad: Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub kõiki inimesi, kogukondi, ühendusi, asutusi ja ettevõtteid üle Eesti korraldama 3. mail ühiselt talguid. Maikuu esimesel laupäeval peetav Teeme Ära talgupäev on aastatega kujunenud kümnete tuhandete eestimaalaste jaoks kevadiseks oodatud suursündmuseks, mil tullakse kokku ning võetakse käsile kodukandis kõige pakilisemalt ärategemist vajavad tööd. Tänasest on talgute registreerimiseks avatud ka uuenenud talguveeb aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »