Delfi: Puhas rõõm puhtast metsast 09. mai

Talgupäeva Teeme Ära koristustööd toimusid laupäeval mitmel pool linnas.

Loe lisaks »

Delfi: Tähtvere vallas toimusid kuued talgud 09. mai

le-eestiline Teeme Ära talgupäev on lõppenud. Tegemist oli igati õnnestunud talgupäevaga, mille raames lõi kaasa rohkem talgulisi kui eelmisel aastal - kokku 43 137 inimest. Teeme Ära kodulehel registreeriti kokku 1740 talgut, millest 151 olid Tartumaal. Sellest omakorda 6 talgut registreeriti Tähtvere vallas.

Loe lisaks »

Sakala: Tegime ära! 08. mai

Tegime ära! Nii võivad öelda kõik need inimesed, kelle hoogne tegutsemine 3. mail jättis hinge rahulduse tehtud tööst ja loodusesse järjekordse puhta paiga.

Loe lisaks »

Õhtuleht: Talgupäeval leiti kokku kaheksa lõhkekeha 08. mai

Laupäevasel üle-eestilisel talgupäeval teatati päästeametile 8 leitud lõhkekehast, mis ka kahjutuks tehti.

Loe lisaks »

Maalehe küsitlus: Kuidas tänavu talgutel läks? 08. mai

Maret Arike “Teeme ära” Läänemaa koordinaator
Läänemaal läks väga hästi. Ka ilm soosis õues tegutsemist. Mitmed talgud toimusid juba enne, aga ka pärast 3. maid.

Loe lisaks »

Delfi: Harju talgulised tegidki uue rekordi 07. mai

Kui mullu oli Harjumaal Teeme Ära talgupäevast osavõtjaid üle 6000, siis tänavu tegi vabatahtlikku tööd veidi üle 7500 inimese 264 paigas, kirjutab Harju Elu.

Loe lisaks »

Delfi: Torma vallavalitsus kinkis talgulistele töökindad 07. mai

Torma vallavalitsus tegi "Teeme Ära" talgupäeval osalejatele meeldiva üllatuse. Kõik töötegijad, kes soovisid, said kohalikult omavalituselt kingituseks töökindad.

Loe lisaks »

Harju Elu: Harju talgulised tegidki uue rekordi 07. mai

Kui mullu oli Harjumaal Teeme Ära talgupäevast osavõtjaid üle 6000, siis tänavu tegi vabatahtlikku tööd veidi üle 7500 inimese 264 paigas.

Loe lisaks »

Õhtuleht: Riigikogulane lammutas põlenud šašlõkibaari 07. mai

Riigikogu liige Indrek Saar aitas talgupäeval lammutada Viitna lähistel tuleroaks läinud šašlõkibaari katust ja koristada korruseid.

Loe lisaks »

Delfi: Talgulised teevad kokkuvõtteid 07. mai

Tolli külaplatsil algasid kevadised koristustalgud 3. mai hommikul kell 11 kogunemisega külaplatsil.

Loe lisaks »

Delfi: Vabavaratalgud osutusid üllatavalt menukaiks 06. mai

“Teeme ära!” ettevõtmise raames Kuressaares esmakordselt toimunud vabavaratalgud kujunesid korraldajate hinnangul üllatavalt populaarseiks, kuna huvilisi tuli kokku oodatust enam, kirjutab Saarte Hääl.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Otepää vallas tehti ära 06. mai

Laupäeval, 3. mail leidis üle Eesti aset talgupäev «Teeme ära!». Talgute veebilehe andmetel toimus Otepääl üheksa talgut, üks talgupäev on veel tulemas, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht. Kokkuvõttes oligi Valgamaal kõige rohkem talguid just Otepää vallas.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Laupäeval möllas Järvamaal tööd teha üle 2000 talgulise 06. mai

Üle-eestilisest «Teeme ära!» talgupäevast võttis Järvamaal osa 94 talgul 2148 inimest.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Ühine koristuspäev tugevdas kogukonnatunnet 06. mai

Pärnumaa "Teemeära!" maakondlik koor-dinaator Krista Haba-kukk oli rahul, et ini-meste hoiak talgutesseon muutunud. "Enam eipea põhjendama, miksseda on vaja või miksme peame teiste järeltkoristama ja mis kasu me sellest saame," rää-kis koordinaator.

Loe lisaks »

Sakala: Talgupäeval jätkus tegusaid kätepaare nii õue kui tuppa 06. mai

Laupäevasest üle-eestili-sest «Teeme ära!» talgu-päevast võttis osa 43 137inimest. Viljandimaal töö-tas 87-1 registreeritud tal-gud 108 kätepaari.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Korda said: mänguväljakud, kirikuaiad, rannad, talukohad ja arvutid 06. mai

Laupäeval oli "Teeme ära!" talgupäev, kus kogu maakonnas hoolsasti talguid peeti. Mõni kogukond korraldas talgud veidi varem ning "Teeme ära!" meeskonna andmetel oli Lääne-Virumaal kokku 107 talgut 2649 talgulisega. Kogu Eestis oli talgulisi 43 137 ja 1737 talgut. Mõnele poole jõudis ka Virumaa Teataja, mõnest paigast jagasid talgulised ise emotsioone.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Laupäevastel talgutel askeldas poolteist tuhat valgamaalast 06. mai

Laupäevasel talgupäeval korjas metsa alt ja teede veerest prügi, riisus parke ja korrastas hoonete ümbrust üle 1500valgamaalase. Muu hulgas sai puhtamaks Valga Jaani kirik. Valgamaal oli talgupäev töö- ja osavõtjaterohke nii maal kui linnades. Hommikul kell 10 olid talgulised teiste seas kohal ka Valga Jaani kirikus. Lisaks segakoori Rõõm liikmetele olid kirikut korrastama tulnud koguduse liikmed ja teised linnakodanikud.

Loe lisaks »

Meie Maa: Vabavaratalgutel said uue tarkvara poolsada arvutit 06. mai

“Teeme ära!“ talgute raames toimusid sel aastal esimest korda vabavaratalgud. Eesmärgiks anda vabatahtlike arendatud tarkvara abiga uus elu arvutitele, mis on puretud viirustest või lihtsalt jäänud vanaks ja aeglaseks. 

Loe lisaks »

Vooremaa: Paljud paigad said jälle nägusamaks 06. mai

Teeme ära! talgupäeval sai puhtamaks ja nägusamaks mitmete ajalooliste ja kultuurilooliste hoonete ümbrus ning paigad, kus rahvalikke kokkusaamisi ja sündmusi korraldatakse

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Vabavaratalgud osutusid üllatavalt menukaiks 06. mai

“Teeme ära!” ettevõtmise raames Kuressaares esmakordselt toimunud vabavaratalgud kujunesid korraldajate hinnangul üllatavalt populaarseiks, kuna huvilisi tuli kokku oodatust enam.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Saarlased püstitasid uue talgurekordi 06. mai

Kui eelmisel aastal oli Saare maakonnas üleriigilisel “Teeme ära” talgupäeval 155 talgut ja ligi 3700 talgulist, siis tänavu registreeriti Saare maakonnas 160 talgut ligi 4000 osavõtjaga.

Loe lisaks »

Põhjarannik: Talgupäev muutis Ida-Virumaa nägu 06. mai

Talgupäeval kadus Ida-Virumaalt palju võsa ja rämpsu ning lisandus palju uusi asju – pinkidest ja teeviitadest püstkoja ja sillani.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Veebis möllis end väga väike hulk talgulisi 06. mai

Laupäevasel talgupäeval lõi esialgsetel andmetel Hiiumaa 24 talgul kaasa 418 talgulist – see arv on kokku saadud talgukohti läbi helistades, sest suurem osa talgulisi end veebi kaudu kirja ei pannud.

Loe lisaks »

It uudised: GALERII: IT Kolledžis toimusid laupäeval vabavaratalgud 05. mai

Laupäeval, kui üle Eesti toimusid "Teeme ära" koristustalgud, oli talgupäev ka IT Kolledžis, kus toimusid vabaravatalgud.

Loe lisaks »

Delfi fotod: Palermo terviseradade talgute käigus tuli välja autorehve, kasutatud kondoome, autoakusid ja vedruvoodi 05. mai

Üle-eestilise "Teeme Ära" talgupäeva 1700 talgu seas on liikumisaasta puhul kümnendik ehk üle 170 talgu pühendatud spordi- ja terviserajatiste korrastamisele. Teiste objektide seas said puhta ilme ilme ka Palermo terviserajad.

Loe lisaks »

Meie Maa: Saarlased taas kõige aktiivsemad talgulised 05. mai

Seitsmenda „Teeme ära!“ talgukevade järel kirjutas maakondlike koordinaatorite eestvedaja Külli Vollmer Saare maakonna koordinaatorile Reet Viirale- saarlased, te olete imelised, te tegite jälle ära! Saare maakonna talgulised olid teist aastat järjest rahvaarvu suhtelt riigis esimesed.

Loe lisaks »

Eesti Päevaleht: Talgupäeval kääris käised üles ligi 45 000 inimest 05. mai

Teeme Ära. 
Laupäeval lõi üle-eestilisel talgupäeval kaasa rohkem talgulisi kui mullu – kokku 43 137 inimest. Kõige rohkem talguid tehti Harjumaal ja Tallinnas, kus osales 414 talgul kokku 12 335 inimest. Elanike arvu järgi oli kõige rohkem talgulisi aga Saaremaal, mille 160 talgul osales 3438 inimest. 

Loe lisaks »

Õhtuleht: USA sõjavägi tegi pargi võsast maatasa 05. mai

"Kas ma seepärast tulingi armeesse!?" hüüatab oksaraagusid vedav, punase bareti ja kollaste aiatöökinnastega varustatud USA dessantväelane. Ja naerab.us)

Loe lisaks »

Lounaleht.ee: Talgupäevast võttis osa 43 137 inimest 05. mai

Üle-eestilisel „Teeme ära!” talgupäeval lõi kaasa rohkem talgulisi kui eelmisel aastal – kokku 43 137 inimest. Tegus talgupäev kulges mõnusas meeleolus ja taas said ühiselt ära tehtud väga erinevad talgutööd, teatasid korraldajad.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Risti Vabadussõja mälestussamba piirdeaed sai talgupäeval uue kuue 04. mai

"Teeme Ära!" talgupäeval Harju-Ristil toimunud talgutel sai uue värvikuue Risti kirikaias asuv Vabadussõja mälestussamba piirdeaed.

Loe lisaks »

Lääne Elu galerii: 3. mai talgud Ridala kiriku juures 04. mai

Eile peeti "Teeme ära!" raames talguid ka Ridala kiriku juures.

Loe lisaks »

Pärnu Postimehes video: Pärnus peeti vabavara talgusid 04. mai

"Teeme Ära!" talgupäeva peeti ka Pärnu Ülejõe gümnaasiumis, aga seda tehti pisut teistmoodi kui mujal Eestis.

Loe lisaks »

Delfi: Tõnis Lukas puhastas talgulistega ERM-i ümbruse autorehvidest 04. mai

Tartus raadi linnaosas oli seekordsete talgude eesmärk koristada tulevase Eesti Rahva Muuseumi uue hoone B sissepääsu ümbritsev ala olmeprahist ja autokummidest.

Loe lisaks »

Postimehe lugejad talgutel: värvimis- ja koristustööd või meditatsioon 04. mai

Postimehe lugejad vahendasid oma muljeid ja fotosid eilselt talgupäevalt.

Loe lisaks »

Postimees: Üle 43 000 kätepaari korrastas Eestimaad 04. mai

Üle-eestilisel talgupäeval «Teeme ära!» lõi sel aastal kaasa rohkem inimesi kui mullu – laupäeval ühines talgutega 43 137 inimest.

Loe lisaks »

Delfi: Tartu Peetri kirikust leiti kaks Teise maailmasõja aegset käsigranaati 03. mai

Kell 9.55 said päästjad teate, etTartu Peetri kiriku põranda alt tuli Teeme Ära talgute korrastustööde käigus välja kaks käsigranaati.

Loe lisaks »

Delfi fotod ja video: Diplomaadid ja poliitikud istutasid talgupäeval 4000 kuuske 03. mai

Raplamaal Varbolas toimunud talgupäeval istutasid poliitikud ja diplomaadid 4000 kuuske, tähistamaks kümne aasta möödumist Eesti ühinemisest Euroopa Liiduga.

Loe lisaks »

Delfi: Teeme Ära viperused: kaks talgulist saagisid kätt, talgujuhil sai nina viga 03. mai

Tänasel üle-eestilisel Teeme Ära talgupäeval lõi kaasa rohkem talgulisi kui eelmisel aastal - kokku 43 137 inimest. Talgupäev ei möödunud siiski viperusteta - kaks talgulist vigastasid kätt saega ja vajasid arstiabi ning üks talgujuht vigastas nina ja pidi samuti arsti juures käima.

Loe lisaks »

Elu24: Metsatöötalgud - Platsis oli nii Urmas Paet perega, kui ka Taavi Rõivas üksinda 03. mai

Täna kõikjal Eestis peetud "Teeme Ära" talgupäev tõi kodudest välja üle 37 000 inimese, kes olid end kirja pannud 1734 talgule.

Loe lisaks »

Postimees: Tänasel talgupäeval korrastatakse üle 170 spordi- ja terviserajatise 03. mai

Üle-eestilise «Teeme Ära» talgupäeva 1700 talgu seas on liikumisaasta puhul kümnendik ehk üle 170 talgu pühendatud spordi- ja terviserajatiste korrastamisele. Teiste objektide seas saab värske ilme ka 1980 olümpiaregatiks rajatud Tallinna Olümpiapurjespordikeskuse sadamaalal asuvale muulile püstitatud metallist olümpialogo.

Loe lisaks »

Postimehe galerii ja video: USA sõdurid osalevad talgupäeval 03. mai

USA sõdurid osalevad tänasel üle-eestilisel talgupäeval Saku lähedal Üksnurme mõisaparki korrastades.

Loe lisaks »

Postimees: Koristustalgulised leidsid kirikust granaate 03. mai

Tänasel «Teeme ära!» talgupäeval tuli Tartu Peetri kiriku talgulistel lisaks muudele töödele puhastada ka see osa keldrist, mis on aastakümneid seisnud sisuliselt kasutamata.

Loe lisaks »

Postimehe pildid ja video: talgupäev Käru alevikus 03. mai

Raplamaal Käru alevikus toimus talgupäev, talgud toimusid nn. Pätipargis, kus lammutati vana abihoone, Kerro mõisa juures ja Uue Rahvamaja juures.

Loe lisaks »

Postimees: Talgupäevast võttis osa üle 40 000 inimese 03. mai

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev on lõppenud ning korraldajate hinnangul oli tegemist igati õnnestunud talgupäevaga, mille raames lõi kaasa rohkem talgulisi kui eelmisel aastal – kokku 43 137 inimest.

Loe lisaks »

Postimees: Talgupäev toob kodudest välja üle 20 000 inimese 03. mai

Täna kõikjal Eestis peetav Teeme Ära talgupäev toob kodudest välja üle 20 000 inimese, kes on end kirja pannud 1734 talgule.

Loe lisaks »

Delfi fotod: Risti Vabadussõja mälestussamba piirdeaed sai talgupäeval uue kuue 03. mai

Teeme Ära talgupäeval Harju-Ristil toimunud talgutel sai uue värvikuue Risti kirikaias asuv Vabadussõja mälestussamba piirdeaed.

Loe lisaks »

Seitsmesed Uudised: Teeme ära talgutest võttis osa 38 000 inimest 03. mai

Juba seitsmendat korda toimus täna üle vabariigiline talgupäev, millest võttis esialgsetel andmetel
osa ligi 38 000 talgulist.

Loe lisaks »

Lääne Elu galerii: Osavõtt “Teeme ära!” talgutest jäi Haapsalus ja selle ümbruskonnas kehvaks 03. mai

"Teeme ära!" talgutest osavõtt jääb esmamulje põhjal Läänemaal sellel aastal ilmselt alla mullusele ligikaudu 2000 talgulisele.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Läänemaa talguliste arv kasvas päeva lõpuks hüppeliselt 03. mai

"Teeme ära!" kodulehel avaldatud statistikast selgus, et 3. mai kella 18 seisuga osales Läänemaa 84 talgul kokku 1957 inimest.

Loe lisaks »

Reporter: Eestimaal peeti üle 1700 talgu 03. mai

Tegus talgupäev läks korda, osa võttis 43 137 inimest. Rohkete Tartumaa talgukohtade kõrval asus Lõuna-Eestis ka talgupäeva süda.

Loe lisaks »

Reporter: Pärnu talgupäev veedeti arvutite taga? 03. mai

“Teeme Ära” talguid peeti ka Pärnu Ülejõe Gümnaasiumis. Aga seda tehti pisut teistmoodi kui mujal Eestis. Avatud Lähtekoodi ja Tarkvara Liit korraldas kõigile huvilistele vabavara talgud.

Loe lisaks »

Reporter: Reporter istutas peaministriga puid 03. mai

Tegus talgupäev läks korda, osa võttis 43 137 inimest. Rohkete Tartumaa talgukohtade kõrval asus Lõuna-Eestis  ka talgupäeva süda.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Kokku korjati koormate kaupa prügi 03. mai

Täna kõikjal üle Eesti peetav "Teeme ära" talgupäev tõi kodudest välja üle 43 tuhande inimese,kes olid end kirja pannud 1737 talgule. Neile lisandusid veel inimesed, kes endid talgutele ei registreerinud, kuid siiski oma koduümbrust või külakeskust koristasid.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Tegus talgupäev läks igati korda 03. mai

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev on lõppenud. Tegemist oli igati õnnestunud talgupäevaga, mille raames lõi kaasa rohkem talgulisi kui eelmisel aastal – kokku 43 137 inimest.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Video: «Teeme Ära!» talgupäeval osales Pärnumaal paar tuhat inimest 03. mai

„Teeme Ära!“ maitalgutel oli Pärnumaal kirjas ligi 150 talgukohta.Talgupäeval osales üle 2000 pärnumaalase.

Loe lisaks »

Pärnu Postimehe galerii: "Teeme Ära!" talgupäev Pärnumaal 03. mai

„Teeme ära!“ maitalgud toimusid Pärnumaal rohkem kui 150 kohas. Talgutele oli ennast kirja pannud üle 2000 inimese, kuid ilmselt oli neid rohkemgi.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Lääne-Virumaal teeb talgutööd üle tuhande inimese 03. mai

Lääne-Virumaal oli end täna hommikuse seisuga “Teeme ära” talgupäeval osalejana kirja pannud üle tuhande inimese.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Külarahvas läks talgupäeval Arturi šašlõkibaarile appi 03. mai

Mõni nädal tagasi sai tulekahjus tõsiseid kahjustusi Viitnal asuv Arturi šašlõkibaar ning talgupäeval otsustas külarahvas kiidetud toidukohale appi minna.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Venevere rahvas tegi talgupäeval lastele mänguväljaku 03. mai

Veneveres rajas paarkümmend talgulist täna seltsimaja juurde küla kõige pisematele mänguväljaku, platsil on liivakast, kus saab juba hullata, samuti kaalukiik.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Lugejate pildid: talgupäeval tehti ära 03. mai

Lääne-Virumaal oli end tänasele "Teeme ära!" talgupäevale kirja pannud üle tuhande inimese ning talgud toimusid kõigis linnades ja valdades. Lugejad on Virumaa Teatajale talgufotosid juba saatnud ning toimetus ootab veelgi lugusid ja pilte aadressil toimetus@virumaateataja.ee.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgulised korrastasid Naisteväljal legendaarse meremehe talukohta 03. mai

Täna korrastati Tamsalu vallas Naistevälja külas legendaarse mere­mehe, allveelaeva Kalev komandöri kaptenmajor Verner Hans Puuranna (1904–1983) talukohta, lõigati võsa, võeti maha mõned kuivanud puud ning koristati ära maha langenud puud.

Loe lisaks »

Võrumaa Teataja: Üle-eestilisel talgupäeval osaleb enam kui 20 000 inimest 03. mai

Täna üle Eesti peetav Teeme Ära talgupäev toob kodudest välja rohkem kui 20 000 talgulist, kokku toimub talgupäeva raames tänavu 1734 talgut.

Loe lisaks »

Delfi fotod: Risti Vabadussõja mälestussamba piirdeaed sai talgupäeval uue kuue 03. mai

Teeme Ära talgupäeval Harju-Ristil toimunud talgutel sai uue värvikuue Risti kirikaias asuv Vabadussõja mälestussamba piirdeaed.

Loe lisaks »

Delfi fotod: Tartus sai mänguväljak talgu käigus uue ilme! 03. mai

"Teeme ära 2014" talgute korras sai korrastatud Tartus Anne elurajoonis asuv räämas mänguväljak. Oma kulu ja kirjadega vuntsisime värvi kaotanud turnimisredelid rõõmsaks ja kevadiseks. Tööd sai lausa nii palju, et vahepeal pidi ehituspoest lisavärvi järel käima! Hommikul kell pool kümme alanud talgupäev lõppes õhtul kuue ajal.

Loe lisaks »

Delfi talgublogi: Teeme Ära talgulised leidsid antiiksed kilukarbid ning varastatud dokumendid 03. mai

Tänane üle-eestiline Teeme Ära talgupäev käivitus kohe hommikust suure hooga. Lõunaks talgupäeva staapi laekunud esmase tagasiside järgi on talgutel kaasa löömas vähemalt 38 000 inimest.

Loe lisaks »

Õhtuleht: Koristustalguid peetakse täna rohkem kui 170 spordi- ja terviserajatisel 03. mai

Üle-eestilise "Teeme Ära" talgupäeva 1700 talgu seas on liikumisaasta puhul kümnendik ehk üle 170 talgu pühendatud spordi- ja terviserajatiste korrastamisele. Teiste objektide seas saab värske ilme ka 1980 olümpiaregatiks rajatud Tallinna Olümpiapurjespordikeskuse sadamaalal asuvale muulile püstitatud metallist olümpialogo.

Loe lisaks »

Õhtulehe galerii: "Teeme Ära" talgud Eesti Rahva Muuseumi juures 03. mai

"Teeme Ära" talgupäeval korraldatakse tänavu 1734 talgut ja varahommikuse seisuga oli end kirja pannud üle 20 000 talgulise.

Loe lisaks »

Õhtuleht: "Teeme Ära" talgupäeval korrastatakse laulu- ja tantsupeoga seotud kultuurilugu 03. mai

"Teeme Ära" talgupäeva hommikuks on talguveebi kirja pandud üle 20 000 talgulise. Lisaks tavapärastele heakorra-, haljastus- ja prügikoristustalgutele korrastatakse talgupäeva raames ka suur hulk laulu- ja tantsupeo tuleteekonna äärde jäävaid ja mujal Eestis asuvaid kultuuriloolisi paiku.

Loe lisaks »

Õhtuleht: Talgupäeval on kaasa löömas vähemalt 38 000 inimest 03. mai

Üle-eestilise Teeme Ära talgupäeva staapi laekunud esmase tagasiside järgi on laupäeval talgutel kaasa löömas vähemalt 38 000 inimest.

Loe lisaks »

Lounaleht.ee: Kagu-Eestis toimub „Teeme, ära!” talgupäeval ligi 200 talgut 03. mai

Laupäeval, 3. mail tõotab tulla sobiv talguilm igas Eestimaa nurgas. Tänahommikuse seisuga peaks „Teeme, ära!” talgupäeva raames toimuma üle 1700 talgu, millel osalemiseks oli end kirja pannud üle  20 000 talgulise.

Loe lisaks »

Err: Talgutest võtsid osa ka USA sõdurid 03. mai

Enam kui 1700 talgul lõi täna kaasa üle 43 tuhande inimese, nende hulgas ka USA sõdurid.

Loe lisaks »

Err: Talgutega tehti korda ka laulu- ja tantsupeo tule tee 03. mai

Tänasel Teeme Ära talgupäeval osales üle Eesti üle 43 tuhande inimese ja ära tehti palju vajalikke töid. Kui valdavalt oli tegemist kodukoha koristamise ja haljastamisega, siis kaunimaks tehti ka suvise laulu- ja tantsupeo tule tee.

Loe lisaks »

Err: Sillamäel sai talgupäeval korda rannapark ja maastikukaitseala 03. mai

Kõikjal Eestis tehti täna suurel talgupäeval palju vajalikke töid ära, Sillamäel korrastati rannapark, haiglatagune mets ja maastikukaitseala.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgupäev kogub Järvamaal hoogu 03. mai

Täna on "Teeme ära" talgupäev. Järvamaal toimub või toimus 90 talgut rohkem kui 900 talgulisega.

Loe lisaks »

Sakala: Talgulised kinkisid puud kolme lapsega üksikemale 03. mai

Viljandi gümnaasiumi õpilased, õpetajad, lapsevanemad ja sõbrad töötasid talgupäeval Viljandi lastepargis.

Loe lisaks »

Meie Maa: “Teeme ära!“ talgupäevaks kõigile jaksu ja rõõmsat meelt! 03. mai

2. mai seisuga on Saare maakonnas registreeritud 156 talgut, mis on mullusest kümme enam. Senised viimased kirja pandud talgud on Orissaare valla Kavandi seltsimajatalgud.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Tuhanded saarlased teevad täna talgutööd 03. mai

“Teeme ära” talgupäeva Saaremaa koordinaatori Reet Viira sõnutsi oli eile pärastlõunase seisuga Saare maakonnas registreeritud ühtekokku 158 talgut. Päris täpset talguliste arvu oli tal mõnevõrra keerulisem öelda. “See on üle paari tuhande praegu kindlasti. Möödunud aastal oli 3700 ja ma usun, et umbes samasse kanti jääb see meil ka sel aastal,” lausus Viira. “Talguid on ju palju ja talgulisi ka.”

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Täna on Teeme Ära talgupäev 03. mai

Täna toimuvad üle Eesti ja Hiiumaa eri paigus Teeme Ära talgud. Kui mõned talgud algavad juba hommikul kell 9, nagu Sõruotsa mereääre koristus ja Ninametsa metsaradade koristus, siis paljud kell 10 või hiljemgi. Veel kell 12 saab liituda Käina spordiväljakute talgutega ja Mänspe kabeli koristamisega. Juba on toimunud Kaigutsi külaplatsi taastamistalgud 1. mail. Täna toimuvad üle Hiiumaa 23 talgud. Vaata lisaks: talgud.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Reporter: NATO sõjaväelased osalevad talgutel 02. mai

“Teeme Ära” talgupäeva meeskond kutsub üles kõiki eestimaalasi valima talguveebist endale sobivad talgud ja end talgupäevale kirja panema. Kodulehel saab valida juba enam kui 1500 talgu seast. Lisaks osaleb talgutel ka USA õhudessantkompanii.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Järvamaal 90 talgust võtab osa ligi 900 talgulist 02. mai

Homme on «Teeme ära» talgupäev.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Anna oma talgupäevast teada 02. mai

Laupäeval toimub "Teeme ära" talgupäev. Kutsume üles kõiki asjaosalisi digilehe www.jt.ee lugejatega talgupäeva muljeid ja pilte jagama.

Loe lisaks »

Postimehe üleskutse: jaga talgumuljeid ja –pilte 02. mai

Laupäeval kogunevad inimesed igas Eesti nurgas talgupäevale «Teeme Ära». Talgupäeva raames toimub üle 1700 talgu, millel osalemiseks on end kirja pannud juba rohkem kui 19 000 talgulist.

Loe lisaks »

Roheline Värav: Talgupäeva ettevalmistused on tehtud, praeguseks kirjas juba üle 19 000 osaleja 02. mai

Laupäeval, 3. mail tõotab tulla sobiv talguilm igas Eestimaa nurgas. Reede hommikuse seisuga toimub Teeme Ära talgupäeva raames 1713 talgut, millel osalemiseks on end kirja pannud juba üle 19 000 talgulise ja neid lisandub pidevalt. Kõik vajalikud ettevalmistused talgupäeva õnnestumiseks on tehtud. Kes otsustab talgutele tuleku viimasel hetkel, saab end talguveebi aadressil www.teemeara.ee kirja panna reede õhtuni või laupäeval lihtsalt talgutele tulla.

Loe lisaks »

Delfi: Talgute aeg! Homme korrastatakse ära rohkem kui 170 spordi- ja terviserajatist 02. mai

Üle-eestilise „Teeme Ära“ talgupäeva 1700 talgu seas on liikumisaasta puhul kümnendik ehk üle 170 talgu pühendatud spordi- ja terviserajatiste korrastamisele. Teiste objektide seas saab värske ilme ka 1980 olümpiaregatiks rajatud Tallinna Olümpiapurjespordikeskuse sadamaalal asuvale muulile püstitatud metallist olümpialogo.

Loe lisaks »

Valgamaalase üleskutse: Saada pilte talgutest! 02. mai

Homme, 3. mail leiab Eestis aset järjekordne üleriigiline talgupäev Teeme Ära. Sellega seoses on maakonnas ringi liikumas ka Valgamaalase töötajad, kes siin-seal talgumelu jäädvustavad.

Loe lisaks »

Vikerraadio: Garage48 ja vabavaratalgud 02. mai

"Huvitaja" teeb juttu Edmund Laugassoniga, kes räägib vabavaratalgutest, mis "Teeme ära!" raames pakub võimalust vanale arvutile uue hingamise anda.

Loe lisaks »

Vikerraadio: Urmo Kübar: teeme ära! 02. mai

omme on jälle see päev, kui loodetavasti kümned tuhanded inimesed üle Eesti saavad kokku "Teeme ära!" talgutel. Erinevaid talguid toimub tänavu üle 1700 ja ikka nii, nagu juba harjunud oleme - ei tule keegi teine ütlema, et näiteks Emmastes on vaja just spordiväljakut või rannaäärt koristada või Vastseliinas puuriitu laduda. Tehtud saavad need asjad, mida kohalikud inimesed enda jaoks oluliseks peavad ja koos ära teha tahavad.

Loe lisaks »

Võrumaa Teataja: Ühistalgutele end kirja pannud inimeste arv läheneb 19 000-le 02. mai

Mai esimesel laupäeval aset leidvatele üleriigilistele ühistalgutele end kirja pannud inimeste arv läheneb 19 000-le.

Loe lisaks »

Pärnu Postimehe üleskutse: pildista talgupäeva! 02. mai

Homme toimub üle Eesti järjekordne "Teeme ära" talgupäev, kuhu on registreerunud juba 19 000 osalejat. Pärnumaal toimub 147 talgut, kuhu on ennast kirja pannud  972 talgulist.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja üleskutse: saada talgupilte! 02. mai

Virumaa Teataja ootab pilte ja infot talgutest. Pildid ja mõne selgitava lause või hoopis lookese talgupäeval juhtunust võib saata aadressil toimetus@virumaateataja.ee.

Loe lisaks »

Nõmme Sõnumid: «Teeme ära!» talgud 02. mai

Mai esimesel laupäeval peetav «Teeme ära!» talgupäev on aastatega kujunenud kümnete tuhandete eestimaalaste jaoks kevadiseks oodatud suursündmuseks, mil tullakse kokku ja võetakse käsile kodukandis kõige pakilisemalt ärategemist vajavad tööd.

Loe lisaks »

Err: Teeme Ära talgupäevaks on registeeritud 1710 talgut 02. mai

Teeme Ära talgupäevaks on registreeritud 1710 talgut, millest võtab osa üle 19 000 talgulise.

Loe lisaks »

Äripäev: Homsel talgupäeval kirjas üle 19 000 osaleja 02. mai

Tänahommikuse seisuga toimub Teeme Ära talgupäeva raames homme 1713 talgut, millel osalemiseks on end kirja pannud üle 19 000 talgulise ja neid lisandub veelgi.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgupäeval muutub kodukant kaunimaks 02. mai

Laupäevasel üleeestilisel “Teeme ära!” talgupäeval saab maakonnas valida enam kui saja talgupaiga vahel. Ühise töö tulemusel saavad kenama ilme näiteks külaplatsid, rannaääred, metsarajad, pühakodade ümbrus.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Talguliste arv kasvab iga päevaga 02. mai

Kolmapäeva lõunaks oli “Teeme ära” talguid registreeritud 148, eelmisel aastal oli Saare maakonnas 155 talgut ja ligi 3700 talgulist.

Loe lisaks »

Raadio Elmar: Vabavaratalgutel saab tasuta arvutiabi 02. mai

Mida teha, kui kasutate arvutit, mille operatsioonisüsteemiks on Windows XP, millele ametlikult enam tuge ei pakuta? Üks variant on paigaldada arvutisse selle asemel tasuta Linuxi süsteem. Kus seda teha saab? Mis arvutikasutaja jaoks muutub? Lisainfot vaata ka www.alvatal.ee võiwww.teemeara.ee

Loe lisaks »

Err: Urmo Kübar: "Teeme Ära!"-harjumus 02. mai

Homme on jälle see päev, kui loodetavasti kümned tuhanded inimesed üle Eesti saavad kokku "Teeme ära!" talgutel. Erinevaid talguid toimub tänavu üle 1700 ja ikka nii, nagu juba harjunud oleme - ei tule keegi teine ütlema, et näiteks Emmastes on vaja just spordiväljakut või rannaäärt koristada või Vastseliinas puuriitu laduda. Tehtud saavad need asjad, mida kohalikud inimesed enda jaoks oluliseks peavad ja koos ära teha tahavad.

Loe lisaks »

Bioneer: Talgupäeva ettevalmistused on tehtud, praeguseks kirjas juba üle 19 000 osaleja 02. mai

Laupäeval, 3. mail tõotab tulla sobiv talguilm igas Eestimaa nurgas. Reede hommikuse seisuga toimub Teeme Ära talgupäeva raames 1713 talgut, millel osalemiseks on end kirja pannud juba üle 19 000 talgulise ja neid lisandub pidevalt. Kõik vajalikud ettevalmistused talgupäeva õnnestumiseks on tehtud. Kes otsustab talgutele tuleku viimasel hetkel, saab end talguveebi aadressilwww.teemeara.ee kirja panna reede õhtuni või laupäeval lihtsalt talgutele tulla.

Loe lisaks »

Delfi: Lähed "Teeme ära" talgupäevale? Saada fotod enne ja pärast koristust! 02. mai

Osaled laupäeval "Teeme ära" talgupäeval? Saada Delfi talgublogisse "enne ja pärast" fotod kohast, kus koristate, korrastate, ehitate ja ümbruskonda paremaks või puhtamaks teete?

Loe lisaks »

Roheline Värav: Teeme Ära talgupäev 03.05.2014 01. mai

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsuvad üles kõiki eestimaalasi valima talguveebist aadressilwww.teemeara.ee endale sobivad talgud ja end 3. mai talgupäevale osalejana kirja panema. Teeme Ära kodulehel saab valida juba enam kui 1500 talgu seast.

Loe lisaks »

Reporter: Ühistalgutele tulijaid ligi 19 000 01. mai

Mai esimesel laupäeval ehk kolmandal mail toimuvatele üleriigilistele ühistalgutele end kirja pannud inimeste arv läheneb juba 19 000-le.

Loe lisaks »

ERR: Hiiu Folk pakub talgulistele tänutäheks soodsat festivalipassi 30. aprill

Teema Ära talgupäeva ja peresõbralikku pärimusmuusikafestivali Hiiu Folk ühendavad mitmed ühised väärtused. Mõlemad on ettevõtmised, mis hoolivad meie maa ilust, järjepidevusest ja puhtusest, teatavad festivali korraldajad.

Loe lisaks »

Tartu uudised: Teeme Ära talgud endise sõjaväelinnaku territooriumil 30. aprill

3. mail algusega kell 10.00 toimuvad endise sõjaväelinnaku territooriumil prügikoristus- ja heakorratalgud. Koostöös Tartu Linnavalituse linnamajanduse osakonna ning Tartu Ratsakooliga koristatakse Puiestee ja Kasarmu tänava vaheliselt alalt vanad rehvid, segaprügi ning puidujäätmed. Talgulised on oodatud registreeruma Teeme Ära veebilehel. 

Loe lisaks »

Valgamaalane: Ülevaadet katmata kaevudest pole 30. aprill

Tehnilise järelevalve amet koostöös päästeametiga kutsub eestimaalasi 3. mail toimuva «Teeme ära» talgupäeva käigus teada andma ka katmata ja katkiste luukidega kaevudest ning muudest sarnastest ohtlikest rajatistest.

Loe lisaks »

Maaleht: Väätsal tulevad noorte teletalgud 30. aprill

Järvamaal Väätsal saavad talgutega korda ruumid, kus noored televisiooni võivad teha.

Loe lisaks »

Meie Maa: 10 registreeritud talgut on juurde vaja 30. aprill

“Teeme ära!“ talguid oli Saare maakonnas 29. aprilli hommikuse seisuga registreeritud 246. Üle-eelmisel aastal oli 142 (osalejate arv ca 3300), mullu 155. Kui ei taha eelmisele talgupäevale alla jääda, on kümme talgut vaja veel korraldada. See ei peaks talguusku saarlastele, muhulastele ja siia talgutele sõitnud mandri noortele üle jõu käima.

Loe lisaks »

Hiiu Elu: Hiiu Folk pakub talgulistele tänutäheks soodsat festivalipassi 29. aprill

Teema Ära talgupäeva ja peresõbralikku pärimusmuusikafestivali Hiiu Folk ühendavad mitmed ühised väärtused. Mõlemad on ettevõtmised, mis hoolivad meie maa ilust, järjepidevusest ja puhtusest. Seepärast pakub Hiiu Folk ka sel aastal igale talgulisele võimaluse osta soodushinnaga passi 17. kuni 20. juulini toimuvale festivalile.

Loe lisaks »

Postimees: Talgulistel palutakse teada anda ohtlikest kaevudest 29. aprill

Tehnilise järelevalve amet ja päästeamet kutsuvad kõiki eestimaalasi Teeme Ära talgupäeva raames teada andma katmata ja katkiste luukidega kaevudest ning muudest sarnastest ohtlikest rajatistest.

Loe lisaks »

Delfi: Talgulisi kutsutakse teada andma ohtlikest kaevudest 29. aprill

Tehnilise järelevalve amet (TJA) koostöös päästeametiga kutsub eestimaalasi 3. mail toimuva Teeme Ära talgupäeva raames teada andma ka katmata ja katkiste luukidega kaevudest ning muudest sarnastest ohtlikest rajatistest.

Loe lisaks »

Valgamaalase juhtkiri: Kes leiaks võluvitsa? 29. aprill

Laupäeval leiab aset järjekordne üle-eestiline talgupäev. Nagu tavaks saanud, keskendub see prügi koristamisele.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgute korraldajad prügistajaid ei mõista 29. aprill

aupäeval haaratakse üle Eesti kätte prügikotid ja rehad - aset leiab juba traditsiooniks saanud talgupäev. Valgamaal on kavas 33 ühisettevõtmist.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Talgukohti valikus üle 20 29. aprill

Eilseks oli Hiiumaalt Teeme Ära talgupäevaks registreeritud 23 talgud, neist populaarsematel juba kohadki täis.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Hiiu Folk pakub talgulistele tänutäheks soodsat festivalipassi 29. aprill

Teema Ära talgupäeva ja peresõbralikku pärimusmuusikafestivali Hiiu Folk ühendavad mitmed ühised väärtused. Mõlemad on ettevõtmised, mis hoolivad meie maa ilust, järjepidevusest ja puhtusest. Seepärast pakub Hiiu Folk ka sel aastal igale talgulisele võimaluse osta soodushinnaga passi 17. kuni 20. juulini toimuvale festivalile.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Talgutele „Teeme ära!” läheb 2000 läänlast 29. aprill

Seitsmendat aastat korraldatava kampaania „Teeme ära!” korras on 3. mail Läänemaal 81 talgut, kus osaleb hinnangu järgi vähemalt 2000 inimest.

Loe lisaks »

Lääne Elu juhtkiri: Teeme ära! 29. aprill

Talgute „Teeme ära!” üks tähtsamaid ettevõtmisi Läänemaal on tänavu Pullapää ja endise õhukaitseväeosa maa–ala korrastamine. Seal kandis on ka varem koristamas käidud, tonnide viisi rämpsu on minema veetud, aga sadade koormate kaupa on seda sinna juurde veetud. Pullapääl oleks ju lühem tee sõita prügimäele, kuid millegipärast kisub harjumuse jõud ikkagi poetama oma prügikoormat kuhugi tee äärde või võsa vahele.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Anna teada katmata kaevudest 29. aprill

Tehnilise Järelevalve Amet koostöös Päästeametiga kutsub eestimaalasi 3. mail toimuva Teeme Ära talgupäeva raames teada andma ka katmata ja katkiste luukidega kaevudest ning muudest sarnastest ohtlikest rajatistest. Nii talgupäeval kui edaspidi saab ohtlikest rajatistest teatada päästeala infotelefonile 1524. Esmase ohu kõrvaldamiseks võiks ohtliku rajatise avastanud inimene ohuala olemasolevate vahenditega märgistada või piirata.

Loe lisaks »

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit: 3. mail toimub taas üle-eestiline talgupäev 28. aprill

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsuvad üles kõiki eestimaalasi valima talguveebist aadressil www.teemeara.ee endale sobivad talgud ja end 3. mai talgupäevale osalejana kirja panema.Teeme Ära kodulehel saab valida juba enam kui 1500 talgu seast.

Loe lisaks »

Delfi: Harjumaal püstitatakse taas talgurekordeid 27. aprill

Teeme Ära talgupäev tuleb taas. Järgmisel laupäeval kogunevad üle Eesti tuhanded vabatahtlikud töötegijad. Kes koristab, kes ehitab, kes aitab kahepaikseid üle tee, kes tulevad kokku, et tegelda mõtlemise raske tööga.

Loe lisaks »

Telegram: Kas sina oled Teeme Ära talguteks valmis? 27. aprill

Eestis on palju häid ja kasulikke asju ning suure osa neist on algatanud täiesti tavalised inimesed. Üks sellistest ettevõtmistest on kogu maailma jõudnud Teeme Ära koristustalgud, mis toimuvad üle-eestiliselt 3. mail, kuid pisteliselt ka varasematel ja hilisematel kuupäevadel. Praegusel hetkel on registreeritud 1594 talgut ja 15 304 talgulist.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Valjala talgud maalinnal 26. aprill

Ka Valjala vallavalitsus korraldab tänavused 3. mai talgud maalinnal.

Loe lisaks »

Kylauudis.ee: Teeme Ära talgupäeva nädalale lükati hoog sisse 26. aprill

Eesti Laulu- ja Tantsupeo sihtasutus ning Teeme Ära talgupäeva meeskond lükkasid üle-eestilise talgupäeva nädalale ühiselt hoo sisse Tallinna lauluväljakul peetavate eeltalgutega, mille käigus värvitakse koos laulu- ja tantsurahvaga suvise laulupeo dirigendipulti ning tehakse heakorratöid. Järgmisel laupäeval, 3. mail peetavale Teeme Ära talgupäevale on praeguseks kirja pandud juba üle 1500 talgu ning üle 14 000 talgulise. Talgupäeval osalemiseks saab end registreerida talguveebis aadressil www.teemeara.ee kuni järgmise reede õhtuni.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Spordikeskuse ja ööjooksu tiim kutsuvad talgupäeval töömaratonile 26. aprill

Lähtuvalt käimasolevast liikumisaastast kutsuvad Eesti Ööjooksu ja Rakvere spordikeskuse meeskond spordientusiaste töömaratonile, mis saab ühisstardi talgupäeval, 3. mail Tammiku tänava äärsest parklast.

Loe lisaks »

Sakala: Talgulised ei anna end internetis üles, vaid tulevad kohale 26. aprill

Kuigi «Teeme ära!» talgupäev leiab aset alles nädala pärast, tehti sel töönädalal ning tehakse ka täna kevadkoristustöid mitmel pool Viljandimaal.

Loe lisaks »

Tartu uudised: Eesti Rahva Muuseum ootab tartlasi heakorra- ja mõttetalgutele 25. aprill

Eesti Rahva Muuseum ootab huvilisi ja sõpru 3. mail toimuvale üle-eestilisele talgupäevale Teeme Ära koristama Eesti Rahva Muuseumi uue hoone ala olmeprahist ja autokummidest. Mõttetalgud „Ülejõe linnaosa ja Roosi tänava arenguperspektiivid“ koos Tartu Linnamuuseumi ning linnavalitsuse arhitektuuri ja ehituse osakonnaga toimuvad Tartu Laulupeomuuseumi pargis. 

Loe lisaks »

Postimees: Lauluväljakul tehti talgutega algust 25. aprill

«Teeme ära!» talgupäeva meeskond ning Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus lükkasid üle-eestilise talgupäeva nädalale eile ühiselt hoo sisse eeltalgutega. Tallinna lauluväljakul korrastati ja värviti koos laulupeo korraldustoimkonna ning mitme laulu- ja tantsukollektiivi esindajatega laulupeo dirigendipulti. Eeltalgud said teoks koostöös XXVI laulu- ja XIX tantsupeo «Aja puudutus. Puudutuse aeg» korraldajatega, kuna tänavusuvise suursündmuse teema haakub hästi ka «Teeme ära!» talgupäeva väärtuste ja sõnumiga.

Loe lisaks »

Harju Elu: Harjumaal püstitatakse taas talgurekordeid 25. aprill

Teeme Ära talgupäev tuleb taas. Järgmisel laupäeval kogunevad üle Eesti tuhanded vabatahtlikud töötegijad. Kes koristab, kes ehitab, kes aitab kahepaikseid üle tee, kes tulevad kokku, et tegelda mõtlemise raske tööga.

Loe lisaks »

Võrumaa Teataja: Ühistalgutele end kirja pannud inimeste arv läheneb 15 000-le 25. aprill

Mai esimesel laupäeval aset leidvatele üleriigilistele ühistalgutele end kirja pannud inimeste arv läheneb 15 000-le.

Loe lisaks »

Bioneer: Teeme Ära talgupäeva nädalale lükatakse täna hoog sisse eeltalgutega Tallinna lauluväljakul 24. aprill

Eesti Laulu- ja Tantsupeo sihtasutus ning Teeme Ära talgupäeva meeskond lükkavad üle-eestilise talgupäeva nädalale ühiselt hoo sisse täna Tallinna lauluväljakul peetavate eeltalgutega, mille käigus värvitakse koos laulu- ja tantsurahvaga suvise laulupeo dirigendipulti ning tehakse heakorratöid. Järgmisel laupäeval, 3. mail peetavale Teeme Ära talgupäevale on praeguseks kirja pandud juba üle 1500 talgu ning üle 13 000 talgulise. Talgupäeval osalemiseks saab end registreerida talguveebis aadressil www.teemeara.ee kuni järgmise reede õhtuni.

Loe lisaks »

Meie Maa: Viis küsimust talgukoordinaator Reet Viirale 24. aprill

Seitsmendate “Teeme ära!“ talgute toimumiseni on jäänud nädalajagu päevi. Kui palju talguid on siiani registreeritud?

Saare maakonnas on seni kirjas 129 talgut, Eestis kokku 1477 talgut 12 840 talgulisega. Kutsun kõiki, kes end veel talgutele registreerinud ei ole, leidma aadressil www.teemeara.ee endale sobiv talgukoht ja end osalejana kirja panema. Selleks klikata kodulehel suurt rohelist nuppu “Liitu talgutega“. Uued talgud saab hõlpsalt registreerida, klikates sinisel nupul “Korralda talgud“. Talgute kirjapanek on avatud mai alguseni. 

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Pärnu kutsub linlasi talgutele 24. aprill

Pärnu linnavalitsus kutsub 3. mail “Teeme ära” talgute raames korrastama Pilli parki ning Mai kergliiklusteed.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Töötud talgutele sõidu toetusest ei hooli 24. aprill

Vaid üksikud maakonna töötud on käinud teabepäevadel, mis on tutvustanud «Teeme ära!» talgupäevale sõidu toetamist, toetust on küsinud vaid üks inimene.

Loe lisaks »

Vooremaa: Jõgevamaal tõotab tulla töörohke ja tulemuslik talgupäev 24. aprill

Teisipäeval arutasid Põltsamaal ametikooli ja gümnaasiumi liitmist vastne haridusminister Jevgeni Ossinovski, Põltsamaa linnapea, mõlema kooli juhid ning Põltsamaa linnavalitsuse haridus- ja kultuurinõunik. Kui koolide ühendamine teoks saaks, oleks see samm teerajajaks kogu riigis.

Loe lisaks »

Reporter: “Teeme Ära” eeltalgud lauluväljakul 24. aprill

Teeme Ära talgupäeva meeskond ning Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus lükkasid üle-eestilise talgupäeva nädalale hoo sisse juba täna.

Loe lisaks »

Linnaleht: Muutes koduümbrust, muudad ka maailma 24. aprill

Inimesel peavad olema suured plaanid. Kui kevaditi on ikka kombeks olnud koduümbrust korrastada, leidis üks seltskond, et tarvis on mõelda suuremalt – kogu riigi ulatuses.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Spordikeskuse ja Ööjooksu tiim kutsuvad talgupäeval töömaratonile 23. aprill

Lähtuvalt käimasolevast liikumisaastast kutsuvad Eesti Ööjooksu ja Rakvere spordikeskuse meeskonnad spordientusiaste esmakordsele töömaratonile, mis saab ühisstardi talgupäeval, 3. mail Tammiku tänava äärsest parklast.

Loe lisaks »

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit: Teeme Ära talgupäev 2014 23. aprill

Mis on talgupäev ning millal see toimub? 
Teeme Ära talgupäev toimub traditsiooniliselt maikuu esimesel laupäeval, tänavu 3. mail 2014. Talgupäeva eesmärk on edendada ettevõtlikkust ja aktiivset eluhoiakut, parandades seeläbi meie ühist elukeskkonda ning tugevdades kogukondi tervikuna.

Loe lisaks »

Delfi Sport: Spordikeskuse ja Ööjooksu tiim kutsuvad talgupäeval töömaratonile 23. aprill

Lähtuvalt käimasolevast liikumisaastast kutsuvad Eesti Ööjooksu ja Rakvere Spordikeskuse meeskonnad spordientusiaste esmakordsele töömaratonile, mis saab ühisstardi talgupäeval, 3. mail Tammiku tänava äärsest parklast.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Pärnu kutsub linlasi talgutele 23. aprill

Pärnu linnavalitsus kutsub 3. mail "Teeme ära!" talgute raames korrastama Pilli parki ja Mai kergliiklusteed.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Noored koristavad talgupäeval Pullapääd 23. aprill

TÜ Eestimaa Looduse Fond koos SA Domus Dorpatensisega on Teeme Ära talgupäeva raames käivitamas noorteprogrammi, mille eesmärk on kaasata noori talgutel osalema ja neid ise ka korraldama. Igas maakonnas on vähemalt üks noor(16.-30.aastane) talgujuht. Läänemaa Teeme Ära noortejuht on Ave Huugen. 

Loe lisaks »

Eesti Päevaleht: „Teeme ära!” talgutel saab oma arvutisse Linuxi installeerida 23. aprill

Kähe nädala pärast, 3. mail peetaval "Teeme ära!" talgupäeval saab ka laua- või sülearvutit "tuunida". Vabatarkvara aktivistid pakuvad üle Eesti võimalust vahetada näiteks Microsofti tarkvara tasuta emakeelse tarkvara vastu.

Loe lisaks »

Sakala: 78 23. aprill

Teisipäeva lõunaks oli «Teeme ära!» talgukaardile Viljandimaal kantud 78 töötegemise kohta, neist 57 ootavad abilisi 3. mail. Sel päeval kutsutakse kõige rohkem inimesi heakorratalgutele - neid oli kirjas 36.

Loe lisaks »

Delfi: Otepää vald kutsub Pühajärve randa koristama 22. aprill

3.mail 2014 toimuvad üle-eestilised talgud „Teeme ära!". Otepää vald kutsub kõiki vallaelanikke üles talgute raames koristama Pühajärve randa ja parki.

Loe lisaks »

Lounaleht.ee: Otepää vald kutsub Pühajärve randa koristama 22. aprill

3. mail toimuvad  üle-eestilised  talgud „Teeme ära!“.  Otepää vald kutsub kõiki vallaelanikke üles talgute raames koristama Pühajärve randa ja parki.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Töötukassa tasub registreeritud töötute talgutele sõitmise kulu 22. aprill

Töötukassa võimaldab registreeritud töötutel osaleda Teeme Ära 2014 talgupäeval, toetades osalejaid sõidu- ja majutustoetuse maksmisega.

Loe lisaks »

Sakala: Teeme ära! Talgulisi ootavad kümned töökohad 22. aprill

Täna lõunaks oli «Teeme ära!» talgukaardile Viljandimaal kantud 78 töötegemise kohta, neist 57 ootavad abilisi talgupäeval 3. mail.

Loe lisaks »

Postimees: Ühistalguliste arv ületas 10 000 piiri 21. aprill

Järgmise kuu esimesel laupäeval aset leidvatele üleriigilistele ühistalgutele on end kirja pannud juba üle 10 000 talgulise. Eile pärastlõunaks oli kirja pandud 1316 talgutööd ja end registreerinud 10 624 talgulist, selgub talgupäeva veebilehelt.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Talgujuhtidele jagub juhiseid 21. aprill

Pärnumaal oli eilseks talguid kirja saanud üle saja, 3. mail oodatakse kaasa lööma 4000 kätepaari ja talgulised saavad nime kirjapanekuks ,,Teeme ära!" kõdulehel valida endale meelepärasema või kodulähedasema koha.

Loe lisaks »

Harju Elu: Kas Teil on "Teeme ära" talgutekoht juba valitud? 21. aprill

Otsustasime sel aastal külarahvaga koristada küla keskele jääva bussipeatuse ümbrust, kuhu on tuulega kõiksugu kraami lennanud. Pole seda küll ametliku talguna registreerinud, kuid ega see vast kõige olulisem olegi. "Teeme ära" talgutel olen kähe! korra! osalenud ning peamiselt tegelenud "sõbralike prügipuistajate" kätetöö likvideerimisega.

Loe lisaks »

Vikerraadio: Töötukassa toetab töötute talgudel osalemist 21. aprill

Töötukassa teatab, et ka tänavu võimaldab Töötukassa koos Teeme Ära! talgupäevadel registreeritud töötutel talgutööl osaleda. Osalejaid toetab Töötukassa omalt poolt sõidu ja majutuse maksmisega.

Loe lisaks »

Delfi: Töötukassa tasub registreeritud töötute talgutele sõitmise kulu 21. aprill

Töötukassa võimaldab ka sel aastal koos Teeme Ära 2014 talgupäevaga registreeritud töötutel osaleda talgutööl ning toetab osalejaid sõidu- ja majutustoetuse maksmisega.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Töötukassa tasub registreeritud töötute talgutele sõitmise kulu 21. aprill

Selgi aastal võimaldab töötukassa registreeritud töötutel osaleda "Teeme ära!" talgupäeval ning toetab osalejaid sõidu- ja majutustoetuse maksmisega.

Loe lisaks »

Postimees: Töötud saavad talgupäeval osalemiseks toetust 21. aprill

Töötukassa võimaldab sel aastal taas koos Teeme Ära 2014 talgupäevaga registreeritud töötutel osaleda talgutööl, toetades osalejaid sõidu- ja majutustoetuse maksmisega.

Loe lisaks »

Maaleht: Talgulised puudutavad aega 17. aprill

Eesti Laulu- ja Tantsupeo sihtasutus ning “Teeme ära!” meeskond kutsuvad üles 3. mai talgupäeval korrastama Eestis kultuuriloolisi paiku, mis on seotud tänavuse peotule teekonnaga või laulu- ja tantsupeo traditsioonidega laiemalt.

Loe lisaks »

Raplamaa Sõnumid: Talgupäevadel koristatakse ning tehakse ka muud vajalikku 17. aprill

Päike käib kõrgemalt ja koos talvise pimedusega on läinud ka laiskus. Siin- ja sealpool maakonnas on tublimad juba kindad kätte tõmmanud ning korraldanud esimesed talgud.

Loe lisaks »

Külauudised: Talgupäev toob rahva kokku igas Eestimaa nurgas 15. aprill

Teeme Ära egiidi all peetav seitsmes talgukevad kogub hoogu ning kulmineerub maikuu esimesel laupäeval, 3. mail kõikjal üle Eesti ühise talgupäevaga. Sel aastal kutsub Teeme Ära talgupäeva meeskond lisaks kõigile senistele talgujuhtidele ja talgulistele veelgi rohkem osalema noori, et tugevdada meie talgutraditsioone nii linnas kui maal. Nagu juba tavaks, saavad kodukandis vajalike talgutegude üle inimesed ja kogukonnad ise otsustada.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Heakorratalgud viivad koristajad ka vee peale 15. aprill

Alanud nädalal oodatakse huvilisi end kirja panema «Teeme ära!» talgupäevale. Eile hommikuks oli veebilehel teemeara.ee kirjas juba noo talgupaika üle Eesti. Korraldajad loodavad lähipäevil sellele kindlasti jõudsalt lisa tulevat.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Algas talguliste kirjapanek 15. aprill

Teeme Ära talgupäeva meeskond innustab alates eilsest kõiki inimesi leidma talguveebist aadressil www.teemeara.ee endale sobivad talgud ja end osalejana kirja panema. Esmaspäeva hommikuks oli talguveebi üles tähendatud juba 1071 talgut ja valik laieneb pidevalt. Saare maakonnas oli samal ajal registreeritud täpselt 100 talgukohta. Ent maakonnaski võis talgute osas veel lisa oodata.

Loe lisaks »

Bioneer: Talgulisi oodatakse end kirja panema Teeme Ära talgupäeval kaasalöömiseks 14. aprill

Vaatamata üsna jahedale aprillikuule kulgeb tänavune talgukevad tõusvas joones ja 3. mail peetav üle-eestiline talgupäev läheneb sama kindlalt nagu esimene korralik soojalaine. Teeme Ära talgupäeva meeskond innustab tänasest kõiki inimesi leidma talguveebist aadressilt www.teemeara.ee omale sobivad talgud ja end ka osalejana kirja panema. Esmaspäeva hommikuks oli talguveebi üles tähendatud juba 1071 talgut ning valik laieneb pidevalt.  

Loe lisaks »

Külauudised: Tänasest saab end registreerida Teeme Ära talgutele 14. aprill

Vaatamata üsna jahedale aprillikuule, kulgeb tänavune talgukevad tõusvas joones ja 3. mail peetav üle-eestiline talgupäev läheneb sama kindlalt nagu esimene korralik soojalaine. Teeme Ära talgupäeva meeskond innustab tänasest kõiki inimesi leidma talguveebist aadressil www.teemeara.eeomale sobivad talgud ja end ka osalejana kirja panema. Esmaspäeva hommikuks oli talguveebi üles tähendatud juba 1071 talgut ning valik laieneb pidevalt.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgulised saavad end kirja panna 14. aprill

Valgamaaltki on kirjas juba mitukümmend talgut.

Loe edasi Valgamaalase veebiväljaandest (ligipääs tasuline)

Loe lisaks »

Delfi: Talgulisi oodatakse tänasest end kirja panema Teeme Ära talgupäevale 14. aprill

Vaatamata üsna jahedale aprillikuule kulgeb tänavune talgukevad tõusvas joones ja 3. mail peetav üle-eestiline talgupäev läheneb sama kindlalt nagu esimene korralik soojalaine. Teeme Ära talgupäeva meeskond innustab tänasest kõiki inimesi leidma talguveebist aadressilwww.teemeara.ee omale sobivad talgud ja end ka osalejana kirja panema. Esmaspäeva hommikuks oli talguveebi üles tähendatud juba 1071 talgut ning valik laieneb pidevalt.

Loe lisaks »

Maaleht: Talgulisi oodatakse end kirja panema Teeme Ära talgupäevale 14. aprill

Tänasest saavad kõik inimesed end talguveebis Teeme ära! talgutele osalejana kirja panna. Esmaspäeva hommikuks oli talguveebi üles tähendatud juba 1071 talgut ning valik laieneb pidevalt.

Loe lisaks »

Postimees: Algas Teeme ära talgupäevale kirjapanek 14. aprill

Tänasest saab 3. mail toimuvale üle-eestilisele talgupäeval end osalejana kirja panema hakata. Esmaspäeva hommikuks oli talguveebi üles tähendatud juba 1071 talgut ning valik laieneb pidevalt.

Loe lisaks »

Läänlane: Talgupäev kutsub osalema senisest veelgi rohkem noori 14. aprill

Teeme Ära egiidi all peetav seitsmes talgukevad kogub hoogu ning kulmineerub maikuu esimesel laupäeval, 3. mail kõikjal üle Eesti ühise talgupäevaga. Sel aastal kutsub Teeme Ära talgupäeva meeskond lisaks kõigile senistele talgujuhtidele ja talgulistele veelgi rohkem osalema noori, et tugevdada meie talgutraditsioone nii linnas kui ka maal. Nagu juba tavaks, saavad kodukandis vajalike talgutegude üle inimesed ja kogukonnad ise otsustada.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Algas registreerumine Teeme Ära talgutele 14. aprill

Tänasest saavad osalejad hakata end kirja panema 3. mail toimuvatele Teeme Ära talgutele, talguid sai Teeme Ära leheküljel registreerida 12. märtsist.

Loe lisaks »

Err.ee: Talgulisi oodatakse end "Teeme Ära" talgupäevale kirja panema 14. aprill

"Teeme Ära" talgupäeva meeskond innustab tänasest kõiki inimesi leidma talguveebist aadressil www.teemeara.ee omale sobivad talgud ja end ka osalejana kirja panema. Esmaspäeva hommikuks oli talguveebi üles tähendatud juba 1071 talgut ning valik laieneb pidevalt.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Puudutuse aja tuleteekond ootab talgulisi 12. aprill

Eesti Laulu- ja Tantsupeo sihtasutus ning “Teeme ära!” talgupäeva meeskond kutsuvad kõiki üles talgupäeval, 3. mail korrastama kõikjal Eestis kultuuriloolisi paiku, mis on seotud tänavuse peotule teekonnaga või laulu- ja tantsupeo traditsiooniga laiemalt.

Loe lisaks »

Delfi video: Laulu- ja tantsupidu kutsub Teeme Ära talgutele! 11. aprill

Eesti Laulu- ja Tantsupeo sihtasutus ning Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsuvad kõiki üles 3. mai talgupäeval korrastama kõikjal Eestis kultuuriloolisi paiku, mis on seotud tänavuse peotule teekonnaga või laulu- ja tantsupeo traditsioonidega laiemalt.

Loe lisaks »

Külauudised: Seitsmes talgukevad 11. aprill

Juba seitsmendat korda tulevad eestimaalased mai esimesel laupäeval kokku, et ühendada jõud meile kõigile olulise heaks. Tänapäeval, mil üha enam saab valdavaks projektipõhisus, lühiajalisus ja ühekordsus, on hea meel näha, et üle-eestiline talgupäev kosub ja kasvab. Iga aastaga lisandub uusi talgukohti ning laieneb talgutööde ja talguliste ring.

Loe lisaks »

Raadio Elmar: Sporditalgud Teeme Ära talgupäeval 11. aprill

3. mail toimuvad spordipealinn 2014 Valgamaa eestvedamisel mitmel pool Eestis sporditalgud. Keda osalema oodatakse ja mida teha on tarvis?

Kuula Elmari intervjuud spordipealinna eestvedaja Ott Pärnaga siit

Loe lisaks »

Bioneer: Teeme Ära talgupäeva uudised 10. aprill

3. mail peetava talgupäevani on jäänud vaid veidi üle kolme nädala. Soe kevad on toonud ühisele talgukaardile juba pea 900 talgut - võimas! Rõõmustav on seegi, et üleriigiline talgupäev toimub tänu tegusatele talgujuhtidele ja talgulistele seitsmendat korda.

Loe lisaks »

Postimees: Puudutuse aja laulu- ja tantsupeo tuleteekond ootab talgulisi 10. aprill

Eesti Laulu- ja Tantsupeo sihtasutus ning Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsuvad kõiki üles 3. mai talgupäeval korrastama kõikjal Eestis kultuuriloolisi paiku, mis on seotud tänavuse peotule teekonnaga või laulu- ja tantsupeo traditsioonidega laiemalt.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Kaarma vald kutsub koristustalgutele 09. aprill

3. mail on üleriigiline “Teeme ära” talgupäev. Vallavalitsus kutsub külavanemaid üles organiseerima sel päeval ja ka nädal varem, 26. aprillil Kaarma valla külades koristus- ja heakorratalguid.

Loe lisaks »

Delfi: Kevadisi heakorratalguid planeerib vähemalt üksteist Saue valla küla 09. aprill

Sel kevadel toimuvad Eesti eri paigus juba traditsiooniks saanud kevadised talgupäevad. „Teeme Ära!" talgupäev toimub tänavu 3. mail.

Loe lisaks »

Delfi: Kaarma vald kutsub koristustalgutele 09. aprill

3. mail on üleriigiline "Teeme ära" talgupäev. Vallavalitsus kutsub külavanemaid üles organiseerima sel päeval ja ka nädal varem, 26. aprillil Kaarma valla külades koristus- ja heakorratalguid.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Talgupäev toob rahva kokku 07. aprill

Teeme Ära egiidi all peetav seitsmes talgukevad kogub hoogu ning kulmineerub maikuu esimesel laupäeval, 3. mail kõikjal üle Eesti ühise talgupäevaga. Sel aastal kutsub Teeme Ära talgupäeva meeskond lisaks kõigile senistele talgujuhtidele ja talgulistele veelgi rohkem osalema noori, et tugevdada meie talgutraditsioone nii linnas kui maal. Nagu juba tavaks, saavad kodukandis vajalike talgutegude üle inimesed ja kogukonnad ise otsustada.

Loe lisaks »

Delfi: Talgutel ehitatakse autosse suitsusaun 07. aprill

3. mail toimub üle Eesti „Teeme Ära” talgupäev. Liikumisaasta on suurendanud sel aastal tervise ja spordirajatiste talgute hulka mida on 75 ja tänu esmakordselt tegutsetavatele Teeme Ära noortejuhtidele on ka noorte talguid tunduvalt enam.

Loe lisaks »

Lääne Elus Tarmo Tüüri arvamus: Seitsmes talgukevad 07. aprill

Juba seitsmendat korda tulevad eestimaalased mai esimesel laupäeval kokku, et ühendada jõud meile kõigile olulise heaks, kirjutab Teeme Ära talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüür.

Loe lisaks »

Läänlane: Tarmo Tüür: Seitsmes talgukevad 07. aprill

Juba seitsmendat korda tulevad eestimaalased mai esimesel laupäeval kokku, et ühendada jõud meile kõigile olulise heaks. Tänapäeval, mil üha enam saab valdavaks projektipõhisus, lühiajalisus ja ühekordsus, on hea meel näha, et üle-eestiline talgupäev kosub ja kasvab. Iga aastaga lisandub uusi talgukohti ning laieneb talgutööde ja talguliste ring

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Kudjape metsaaluste koristamiseks tehakse talgud 05. aprill

Täpselt nädal tagasi kirjutas Saarte Hääl, et sügisel suletud Kudjape prügila asemele rajatud tervisepargi ümbruses vedeleb siin ja seal prügi. Eriti risune on tervisepargini viiva Pähklimetsa tee äärne metsaalune. 

Loe lisaks »

Vikerraadio: Kuidas edenevad ettevalmistused talgupäevaks? 04. aprill

7ndat korda kutsutakse sel aastal inimesi üles "Teeme Ära!" talgutele. Uudis+ antud intervjuus rääkis "Teeme Ära!" üks eestvedaja Rait Parts, kuidas ettevalmistused talgupäevaks edenevad.

Kuula Vikerraadio saadet siit

Loe lisaks »

Pealinn: «Teeme ära!» ootab talgutele 04. aprill

«Teeme ära!» talgupäeva meeskond kutsub inimesi ja asutusi-ettevõtteid korraldama 3. mail taas ühiselt talguid üle Eesti. Talgutele registreerimiseks on avatud talguveeb aadressil www.teemeara.ee , kuhu saab talguid kirja panna ning neile alates 14. aprillist ka registreeruda. Talguliste stardipakett sisaldab praktilisi abivahendeid ja soovitusi.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: talgupäevani on jäänud kuu 03. aprill

Loe edasi Virumaa Teataja veebiväljaandest (ligipääs tasuline)

Loe lisaks »

Valgamaalane: Küsimus-Vastus Teeme Ära teemal 03. aprill

Kui palju talguid on Valgamaal praeguseks registreeritud talgupäevaks «Teeme ära» 3. mail?

Loe lisaks »

Kylauudis.ee: Algas Teeme Ära talgupäeva stardipakettide jagamine 03. aprill

Sel nädalal algas Teeme Ära talgupäeva stardipakettide laialivedu tänavu talgud registreerinud talgujuhtidele. Neljapäeva õhtuks oli talguveebi kirja pandud juba 700 talgut. Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub üles kõiki eestimaalasi, maa- ja linnakogukondi, ettevõtteid ja organisatsioone osalema 3. mail peetaval üle-eestilisel talgupäeval, et väljendada oma hoolivust ning panustada kodukandi ja elukeskkonna heaks. Talguid saab üles tähendada ning valida talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Sakala: Talgute valik on maal palju suurem kui linnas 02. aprill

Viljandimaal saavad talgulised sel aastal «Teeme ära!» kampaanias kaasa lüüa 26 koristustalgul, millest vaid kaks on Viliandis.

Loe lisaks »

Tartumaa.ee:Teeme ära! Talgupäev on 3. mail. 31. märts

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub kõiki inimesi, kogukondi, ühendusi, asutusi ja ettevõtteid üle Eesti korraldama 3. mail ühiselt talguid.

Loe lisaks »

Maaleht: Algab Teeme Ära talgupäeva stardipakettide jagamine talgujuhtidele 31. märts

Täna algab Teeme Ära talgupäeva stardipakettide laialivedu tänavu talgud registreerinud talgujuhtidele.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Ühistalguid on kirjas ligi nelisada 30. märts

Laupäeva seisuga oli sihtasutuse Teeme Ära korraldatavale üleriigilistele ühistalgutele kirja pandud 384 talgut, selgub talgupäeva veebilehelt.

Loe lisaks »

Delfi:Teeme Ära talgupäevale on kirja pandud juba 400 talgut 30. märts

Homme algab Teeme Ära talgupäeva stardipakettide laialivedu tänavu talgud registreerinud talgujuhtidele, täna lõunaks oli talguveebi kirja pandud juba 400 talgut.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Läänemaal on registreeritud 22 talgupaika 29. märts

Mai esimesel laupäeval toimuvatele üleriigilistele Teeme Ära talgutele on Läänemaal registreeritud 22 talgupaika.

Loe lisaks »

Reporter: Eesti valmistub talgupäevaks 29. märts

Mai esimesel laupäeval üleriigilistele ühistalgutele on praeguseks kirja pandud juba ligi 400 talgut. Talguid saab registreerida internetilehel teemeara.ee

Loe lisaks »

Otepää Teataja: Teeme Ära talgupäev 3. mail 28. märts

Seitsmendat korda kutsub Teeme Ära talgupäeva meeskond kõiki inimesi, kogukondi, ühendusi, asutusi ja ettevõtteid üle Eesti korraldama 3. mail ühiselt talguid.

Loe lisaks »

Delfi Liikumisaasta 2014 üleskutse: Ära maga, vaid tegutse - 3. mail ootavad Sind ees suured sporditalgud! 27. märts

Liikumisaasta 2014 ja tänavune spordipealinn Valgamaa kutsuvad üles korraldama Teeme Ära talgupäeval 3. mai 2014 üle Eesti talguid spordi- ja liikumispaikade korrastamiseks.

Loe lisaks »

Delfi: “Teeme ära” talgud taas ka Haaslaval 24. märts

"Teeme ära" talgupäev toimub sel aastal juba seitsmendat korda. Nii nagu kogu Eestis, on ka Haaslava vallas seitsme aasta jooksul mai alguses üheskoos midagi ära tehtud.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Maitalgud ulatavad teatepulga noortele 21. märts

Vastab Krista Habakukk, "Teeme ära!" talgute Pärnumaa koordinaator

Täna on kalendrikevade esimene täispäev ja kaugel see lehekuugi, mille esimesel laupäeval toimuvad seitsmendat aastat "Teeme ära!" talgud. Vaatasin kesknädalal talgute kodulehte ja leidsin, et Pärnumaalt oli kirja antud kümmekond talgukohta. Enamasti heakorra- ja külatalgud, sekka mõttetalgudki. Talgukohtade nimekiri ja teadaandmine vajalikust tööväest pikeneb iga päevaga. Krista, te olete talguid koordineerinud nende algusest, kuus kevadet. Millise kogemuse olete saanud tänavuste korraldamiseks?

Loe lisaks »

Delfi liikumisaasta 2014 üleskutse: teeme liikumispaigad talgupäeval korda! 20. märts

Tänavune Teeme Ära talgupäev toimub laupäeval, 03. mail. Lähtuvalt käimasolevast Liikumisaastast on talgupäeva juures ka liikumisharrastuse hõngu, kuivõrd eraldi talguliigina saab registreerida ka spordi- ja terviserajatiste talgupäevi. Talgutegevus üks lihtsamaid ja kasulikumaid liikumisvorme. Mõõduka koormusega liikumisega samaaegselt muudetakse meie elukeskkond paremaks, puhtamaks ja ilusamaks.

Loe lisaks »

Saarte Hääl:Pöide vald kutsub talgutele 20. märts

Pöide vallavalitsus korraldab märtsi lõpus Kahutsi maalinna korrastamiseks talgud. Plaanis on nõlvadelt võsa maha võtta ja põletada ning praht ära koristada.

Loe lisaks »

Terviselehe üleskutse: Teeme Ära talgupäev 2014 18. märts

Selle aastane Teeme Ära talgupäev toimub laupäeval, 3. mail.

Loe lisaks »

Põhjarannik: Seitsmes talgukevad püüab noori 17. märts

Et talgupäeval senisest rohkem noori kaasa lööks, kaasatakse maakondades eestvedajate sekka kohalikud noortejuhid.

Loe lisaks »

Elva Postipoiss: Üleriigilised talgud tulevad mai alguses 15. märts

Teeme Ära korraldab 3. mail taas üleriigilised ühistalgud. Talgupäevast kutsutakse osa võtma kõiki inimesi, kogukondi, ühendusi, asutusi ja ettevõtteid üle Eesti. Talgute registreerimine algas 12. märtsil, talgutele saab registreeruda 14. aprillist.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgud püüavad tänavu kaasata rohkem noori 15. märts

Teeme ära talgupäeva meeskond kutsub kõiki inimesi, kogukondi, ühendusi, asutusi ja ettevõtteid üle Eesti üles korraldama 3. mail ühiselt talguid. Registreerimiseks on avatud ka uuenenud talguveeb. Iga inimene ja iga kogukond saab ise otsustada, millised tegemised ühiselt ette võtta.

Loe lisaks »

PBK Eesti uudised: Tänavused talgud tulevad 3. mail 14. märts

Eestvedajad soovivad, et talgupäeval lööks kaasa senisest rohkem noori, kes töötaks just neile endile kõige olulisemas kohas.

Loe lisaks »

Linnaleht Tartu: Üleriigilised puhastustalgud tulekul 14. märts

Teeme Ära korraldab tänavu taas ühistalgud, talgupäev on lehekuu esimene laupäev ehk 3. mai. Talgute registreerimine on juba alanud, talgutele saab osalejaid kirja panema hakata 14. aprilli. Ka ärgitatakse varasemast enam osalema noori. Koostöös Liikumisaasta ettevõtmisega kutsutakse üles korraldama talguid terviseradade ja spordirajatiste korrastamiseks, Soome Lahe aasta puhul aga koondada osa talgutegemisi mere äärde, saartele ja sadamatesse.

Loe lisaks »

Linnaleht Tallinn: Üleriigilised puhastustalgud tulekul 14. märts

Teeme Ära korraldab tänavu taas ühistalgud, talgupäev on lehekuu esimene laupäev ehk 3. mai. Talgute registreerimine on juba alanud, talgutele saab osalejaid kirja panema hakata 14. aprilli. Ka ärgitatakse varasemast enam osalema noori. Koostöös Liikumisaasta ettevõtmisega kutsutakse üles korraldama talguid terviseradade ja spordirajatiste korrastamiseks, Soome Lahe aasta puhul aga koondada osa talgutegemisi mere äärde, saartele ja sadamatesse.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Algab "Teeme Ära" talgutele registreerumine 14. märts

Teeme Ära talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüür teatas, et talguveeb aadressil www.teemeara.ee/   on saanud värskema ilme ning on nüüdsest avatud talgute kirjapanekuks.

Loe lisaks »

Harju Elu: "Kas koristustalgud "Teeme Ära" on endiselt vajalikud?" 14. märts

Annika Poldre, Viimsi valla elanik: Arvan, et on ikka tarvis. Oma koduümbrust võiks ja peaks igaüks igal ajai korras hoidma, Lisaks on meil ju palju paiku, mida ühiselt kasutame (külaplatsid, bussipeatused, teeservad, mererand jne).

Loe lisaks »

Vooremaa: Teeme Ära korraldab mai alguses üleriigilised ühistalgud 13. märts

Teeme Ara korraldab tänavu taas üleriigilised ühistalgud, talgupäev on lehekuu esimene laupäev ehk 3. mai. Registreerimine 3. mail peetavale Teeme Ära talgupäevale algas kolmapäeval. Talguid saab kirja panna 12. märtsist ning talgutele registreeruda 14. aprillist. 

Loe lisaks »

Lääne Elu:Tänasest saab Teeme ära talguid registreerida 12. märts

Tänasest saab 3. mail toimuva Teeme ära talguid hakata kirja panema, talgutel osalemiseks saab end kirja panema hakata aprilli keskpaigast.

Loe lisaks »

Postimees: Algab registreerimine seitsmendale Teeme Ära talgupäevale 12. märts

Täna algab seitsmes talgukevad: Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub kõiki inimesi, kogukondi, ühendusi, asutusi ja ettevõtteid üle Eesti korraldama mai esimesel laupäeval, 3. mail ühiselt talguid. Tänasest on talgute registreerimiseks avatud ka uuenenud talguveeb.

Kuna sel aastal soovib Teeme Ära talgupäeva meeskond innustada talgutel osalema senisest rohkem noori, kuulutatakse talgukevad täna Tallinnas avatuks koos Polygoni teatrikooli kasvandikega. Koos aktiivsete teatrinoortega antakse talgukorras ühiselt lihvi nende teatrisaalile, seejärel kõneldakse talgupäeva ettevalmistustest ja tänavustest rõhuasetustest

Loe pikemalt Postimehe veebiversioonis

Loe lisaks »

Delfi: Teeme Ära talgukevad saab täna alguse 12. märts

Täna algab talgute registreerimine 3. mail peetavale Teeme Ära seitsmendale talgupäevale, mil tullakse kokku ning võetakse käsile kodukandis kõige pakilisemalt ärategemist vajavad tööd.

Loe pikemalt DELFI kodulehelt

Loe lisaks »

Intervjuu Tarmo Tüüriga Terevisioonis 12. märts

Tänasest saab registreerida talguid Teeme Ära talgupäevale

Tänasest saavad kogukonnad, ühendused, asutused ja ettevõtted üle Eesti registreerida 3. mail toimuvaid ühistalguid, mullu korraldati üle Eesti 1522 talgut, millest võttis osa 40 098 talgulist.

Talguid saab kirja panna tänasest ning talgutele registreeruda 14. aprillist – selleks ajaks on talguveebis juba piisav hulk talguid, mille vahel valida. Tänasest on talgute registreerimiseks avatud ka uuenenud talguveeb aadressil www.teemeara.ee.

Maikuu esimesel laupäeval peetav Teeme Ära talgupäev on aastatega kujunenud kümnete tuhandete eestimaalaste jaoks kevadiseks suursündmuseks, mil tullakse kokku ning võetakse käsile kodukandis kõige pakilisemalt ärategemist vajavad tööd. 

Loe ja kuula pikemalt ERR'i kodulehelt

Loe lisaks »

KUKU raadio intervjuu Külli Volmeriga 12. märts

Teeme Ära talgupäev alustab täna tänavuse talgupäeva (toimub 3. mail) talgute registreerimist. 
Intervjuu Talgupäeva eestvedaja Külli Vollmeriga KUKU raadios 12.03.2014

Loe lisaks »

Vikerhommiku intervjuu Tarmo Tüüriga 12. märts

Teeme Ära talgupäev 2014 avalöök. Intervjuu talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüüriga

Loe lisaks »

Meie Maa: Avatalgud tulid Muhust 06. märts

See kevad ei tulnud teisiti. Ikka koos lirtsuva jala ja “Teeme ära!“ talguhuikega...

Loe lisaks »