Talgupäeva uudised

Täpsustunud andmetel võttis Teeme Ära talgupäevast osa vähemalt 44 372 inimest

Tänavusel Teeme Ära talgupäeval osales talgujuhtide täpsustatud andmetel 1986 talgul vähemalt 44 372 inimest, mis moodustab Eesti elanikkonnast 3,4%. Maakondadest korraldati enim talguid Harjumaal ja Tallinnas, kus lõi 455 talgul kaasa 13 116 inimest. Elanike arvu järgi osales kõige rohkem inimesi Saaremaal, kus 191 talgust võttis osa 12,3% maakonna elanikest. Tänavu hakkasid saarlastele kandadele astuma hiidlased – Hiiumaal osales talgutel ligi 9% maakonna elanikest.

Loe lisaks »

Teeme Ära talgupäev läks hästi korda, õhtustel andmetel osales vähemalt 42 013 talgulist

Tänane Teeme Ära talgupäev, mis kõikjal üle Eesti kulges väga mõnusas meeleolus, on praeguseks lõppenud. Talgupäev läks hästi korda, suviselt soe ja päikeseline ilm tõi kodudest välja tänastel andmetel vähemalt 42 013 talgulist. Talgupäeva meeskond tänab kõiki eestimaalasi, kes julgevad välja näidata oma hoolivust kodukandi ja kogukonna suhtes. Tänavuse talgupäeva värskeimad emotsioonid leiab aadressilt www.teemeara.ee/otse.

Loe lisaks »

Päikeseline talgupäev käib täie hooga, kaasa lööb vähemalt 40 000 eestimaalast

Soe ja päikeseline talgupäev läks täna juba varahommikust hooga käima kõikjal üle Eesti. Lõunaks Teeme Ära talgupäeva staapi laekunud esmase info kohaselt on tänavusel talgupäeval kaasa löömas vähemalt 40 000 inimest, täpsem osalejate arv selgub õhtul kella kuueks. Värskeid muljeid otse talgupaikadest saab jälgida kogu päeva jooksul talguveebist aadressil www.teemeara.ee/otse.

Loe lisaks »

Kümned tuhanded talgulised osalevad täna üle-eestilisel talgupäeval

Täna peetakse kõikjal üle Eesti ühine Teeme Ära talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded inimesed. Sel korral toimub talgupäeva raames 1974 talgut, kuhu on end osalejana kirja pannud varahommikuse seisuga ligi 23 000 eestimaalast. Teeme Ära talgupäeva korraldusmeeskond kutsub tänasel päikeselisel kevadpäeval oma kodukandi ja kogukonna heaks kaasa lööma kõiki inimesi – ka neid, kes alles hommikul ärgates mõtlevad, kas ja millisele talgule minna.

Loe lisaks »

Homme tuleb vägev talgupäev, osalemisest on juba teada andnud ligi 22 000 talgulist

Laupäeval, 7. mail tuleb soe ja päikseline talgupäev kõikjal üle Eesti. Tänase keskpäeva seisuga toimub Teeme Ära talgupäeva raames 1969 talgut. Osalemisest on Teeme Ära kodulehe kaudu juba teada andnud ligi 22 000 talgulist, aga tegelik osalejate arv, mis selgub laupäeva õhtuks, on olnud tavapäraselt üle kahe korra suurem. Talgupäeva ettevalmistused on praeguseks tehtud. Täna õhtuni saab end veel osalejana kirja panna aadressil www.teemeara.ee või leida talguveebist endale sobivad talgud ja homme hommikul lihtsalt kohale minna.

Loe lisaks »

Teeme Ära talgupäeva nädal saab täna hoo sisse avatalgutega Tallinna 21. Koolis

Täna lükkab Teeme Ära meeskond koos Tallinna 21. Kooli perega hoo sisse Teeme Ära talgupäeva nädalale, mis kulmineerub sel laupäeval, 7. mail peetava üle-eestilise talgupäevaga. Esmaspäeva hommikuse seisuga on talgupäevale kirja pandud juba 1828 talgut ning osalejatena on registreerunud ligi 17 000 talgulist, kirjapanek jääb avatuks reede õhtuni.

Loe lisaks »

Talgunädalal Teeme Ära talguhuntidele rongisõit poole hinnaga

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub Teeme Ära talgupäeval osalejatele poole hinnaga rongisõitu. Talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel saab soodsama piletihinnaga reisida 2.–8. maini kõikidel Elroni liinidel, nii tava- kui ka ekspressrongides. Talguhundi sooduspileteid saab osta ainult rongist.

Loe lisaks »

Algab Teeme Ära talgupäeval osalejate kirjapanek, ilmus mere- ja talgulugude kogumik

Teeme Ära talgupäeva meeskond kuulutab täna Viimsi vabaõhumuuseumis avatuks talguliste kirjapaneku 7. mail peetavale üle-eestilisele talgupäevale. Tänaseks on talguveebis registreeritud juba rohkem kui 1400 talgut, mille seast leiab iga eestimaalane endale osalemiseks sobiva talgu. Koos Merekultuuriaasta 2016 korraldajatega esitletakse sel puhul täna Viimsi vabaõhumuuseumis ahjusooja CD-plaati „Mere- ja talgulugude kogumik 2016“, tutvustatakse tänavust talguhundi passi ja sellega kaasnevaid soodustusi talgulistele ning räägitakse muid talgupäeva uudiseid.

Loe lisaks »

Tänasest algab Teeme Ära talgupäeva stardipakettide laialivedu üle Eesti

Esmaspäevast algab Teeme Ära talgupäeva stardipakettide jagamine talgujuhtidele, kes on oma talgud praeguseks talguveebi kirja pannud. Esimesed stardipaketid saadeti Itella SmartPOSTi kesklaost välja täna hommikul. Esmaspäeva hommikuks oli registreeritud juba 560 talgut, mis on rohkem kui mullu samal ajal. Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub kõiki inimesi, kogukondi, asutusi ja ettevõtteid aktiivselt kaasa lööma 7. mail peetaval üle-eestilisel Teeme Ära talgupäeval. Talguid saab kirja panna aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Täna algab Teeme Ära talgukevad ja talgute kirjapanek 7. mail peetavale talgupäevale

Kõikjal Eestis alustatakse täna ettevalmistusi maikuu esimesel laupäeval, 7. mail peetavaks Teeme Ära talgupäevaks. Tänasest on kõik eestimaalased oodatud talguplaane pidama ja oma talguid kirja panema talguveebis aadressil www.teemeara.ee, et näidata välja oma hoolivust ning aidata viia edasi elu Eestimaal – nii oma kodukohas kui ka kaugemal.

Loe lisaks »

Teeme Ära Maailmakoristus kutsub kõiki eestimaalasi üleilmset koristuspäeva toetama

Teeme Ära Maailmakoristus alustas täna rahvusvahelise ühisrahastuskampaaniaga ning ootab kõigi eestimaalaste ja Eesti sõprade tuge, et korraldada 2018. aastal üleilmne koristuspäev, millest võtaks korraga osa 150 riiki.

Loe lisaks »

Ukrainas osales üleriigilisel “Teeme ära!” talgupäeval pool miljonit inimest

24. aprillil Ukrainas toimunud üleriigilisel “Teeme ära!” talgupäeval osales korraldajate andmetel üle poole miljoni inimese. Sündmus registreeriti ka riigi ametlikus rekorditeraamatus.

Loe lisaks »

Täpsustatud andmetel osales Teeme Ära talgupäeval vähemalt 47 136 inimest

Talgujuhtidelt kogutud täpsustatud andmetel osales tänavuse Teeme Ära talgupäeva raames korraldatud 1808 talgul kokku vähemalt 47 136 inimest, mis moodustab 3,6% Eesti elanikkonnast. Maakondade lõikes korraldati kõige rohkem talguid Harjumaal ja Tallinnas, kus osales 413 talgul kokku 13 407 inimest. Taaskord ületas oma mulluse rekordi Saaremaa, kus 193 talgul lõi kaasa 14,1% maakonna elanikest.

Loe lisaks »