Valik meediakajastusi

Saarte Hääl: Merekultuuriaasta andis talgulistele mõtteainet

Tänavune “Teeme ära” talgupäev oli nii saarlaste kui ka mandrirahva hulgas suuresti merelistest mõtetest kantud. Rannaalasid ja sadamaid korrastati mitmel pool maakonnas.

Loe lisaks »

Lounaleht.ee: Teeme Ära talgupäev läks hästi korda

Teeme Ära talgupäev, mis kulges kõikjal üle Eesti väga mõnusas meeleolus, läks hästi korda. Suviselt soe ja päikeseline ilm tõid esialgsetel andmetel kodudest välja üle 42 000 talgulise, neist ligi 4500 pani heakorratöödele käed külge Kagu-Eestis.

Loe lisaks »

Lounaleht.ee: Teeme Ära talgupäev toob Kagu-Eestis kokku 2000 talgulist

Laupäeval, 7. mail tuleb soe ja päikseline talgupäev kõikjal üle Eesti. Kagu-Eestis oli eilse keskpäeva seisuga registreeritud 231 talgut kokku ligi 2000 talgulisega.

Loe lisaks »

Keila Leht: Ilus ilm tõi inimesed talgutele

Erakordselt ilus ilm tõi Teeme Ära talgutele rohkem rahvast, kui oli eelmistel aastatel.

Loe lisaks »

Meie Maa: TEEME ÄRA 2016: Pidula Veskitiigi talgud

Talgujuht Kuressaarest Kadri Kotkas: “Meil on praegu käsil viskeliini infotahvli tegemine. Siin on allikavesi, hästi külm ja sissehüppajatele seetõttu ohtlik.

Loe lisaks »

Meie Maa: TEEME ÄRA 2016: Admirali talgud Salme valla Lahetaguse külas

Talgujuht Ants Jõgi: “Sel aastal määrati mind talgujuhiks, kuna olin määramise ajal Tartus maamessil. Oleme oma töödega valmis saanud ja talgulised on kõik juba koju läinud.

Loe lisaks »

Sõnumitooja: Teeme Ära talgutel osales Ida-Harjus üle 500 inimese

Laupäeval, 7. mail olid paljudes kohtades Teeme Ära koristustalgud.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgulised puhastasid nii teepervi kui parke

Talgud tõid tänavu Eestis kokku üle 42 000 inimese. Valgamaal tegutses kokku 1675 talgulist 67 kohas, kusjuures mõnel pool seisavad ühistegemised veel ees.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Talgulised koristasid prügi aluspesust külmkappideni

Vabatahtlikke paneb jätkuvalt imestama, kui palju rämpsu loodusesse visatakse. Risu koristamise kõrval paigaldasid talgulised Pärnumaal pea poolsada veeohutusstendi.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgulised tegid 100 heategu ühe päevaga

Laupäev kujunes Järvamaal võrdlemisi sündmusterohkeks. Osalejaid ootasid laadad ja spordiüritused, aga töökäte järele janunesid ka kümned talgupaigad. Kui laupäeva hommikuse seisuga oli kirjas 92 talgut, siis õhtul selgus, et talgupaiku oli Järvamaal täpselt 100 ning talgulisi 1926. Seda oli arvatust rohkem.

Loe lisaks »

Vooremaa: Jõgevamaal osales 74 talgul 1335 talgulist

Teeme Ära talgupäev läks hästi korda, üle riigi osales vähemalt 42 013 talgulist, neist Jõgevamaal 74 talgul 1335 talgulist, teatasid Teeme ära talgupäeva eestvedajad.

Loe lisaks »

Sakala: Talgutel leiti aasta ema ja harutati hiigelkändu

Kui Viljandimaal oli tänavu kevadel 95 talgul kodukoha koristamiseks oma nime kirja pannud 1733 inimest, siis laupäevasel taigu päeval tehti kirjade järgi tööd suisa 57 talgul.

Loe lisaks »

Meie Maa: TEEME ÄRA 2016: Torgu vallamaja-talgud

Vallavanem Tiit Põld: “Torgus on tänavu väga palju talguid, meil on väga aktiivne rahvas, inimesi on palju väljas. Siin lammutame vana puudekuuri, sest vallamaja on ammu õliküttel.

Loe lisaks »

Meie Maa: TEEME ÄRA 2016: Torgu vallamaja-talgud

Vallavanem Tiit Põld: “Torgus on tänavu väga palju talguid, meil on väga aktiivne rahvas, inimesi on palju väljas. Siin lammutame vana puudekuuri, sest vallamaja on ammu õliküttel.

Loe lisaks »

Meie Maa: TEEME ÄRA 2016: Mäebe väikesadamatalgud

Talgujuht Tarmo Mägi: “Eile tegime võrgukuuri vundamendi osa, täna valmistame ohutusstendi ja paigutame viskeliini. Stendile tuleb ka infomaterjal kodukorra ja muu teabe kohta.

Loe lisaks »

Meie Maa: TEEME ÄRA 2016: Järve ranna koristustalgud

Talgujuht Gerda Pitk pisitütrega oli hommikul kümnest juba rannal prügikotiga ringi kammimas: “Abiväge tuleb päeval kolmest.

Loe lisaks »

Meie Maa:  TEEME ÄRA 2016: Laadla talgud

Talgujuht Kaire Müür: “Ametlikult oli registreeritud talgulisi 7–8, kuid alati käib talgutel poole rohkem rahvast. Õie korrastab igal aastal enda rajatud lillepeenra, kuid suurema rõhu paneme täna akende pesule.

Loe lisaks »

Meie Maa: TEEME ÄRA 2016: Läätsa sadama talgud

Talgujuht Hans Varris: “Meie talgud olid pühendatud merekultuuri aastale ja tänavuste talgute põhiteemale – veeohutusele.

Loe lisaks »

Meie Maa: TEEME ÄRA 2016: Türju ja Ohessaare ranna korrastustalgud

Talgujuht Kaupo Vipp. Esmalt rääkis tehtust abikaasa Lilli: “Meil on rand umbes kahe kilomeetri ulatuses juba puhas, nüüd koristame teeääri.

Loe lisaks »

Meie Maa: MÕTE: Tegime jälle ära!

Osa lugejaid võttis loo ette, et teada saada, kes kellele ära tegi. Loodan, et ka intriigiotsijatele läheb avalikus ruumis valitsev puhtus korda, sest jutt on seekord heakorratalgutest “Teeme ära!”.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Talgutest võttis osa 3855 saarlast

Elanike arvu järgi oli taas kõige rohkem talgulisi Saaremaal, kus 191 talgul osales 3855 inimest.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Eestvedajad peavad talgulaupäeva kordaläinuks

Laupäeval osales kõikjal Eestis korraldatud Teeme Ära talgupäevalenam kui 40 000 inimest. Ka Valgamaa 67 talgu talgulised andsid igaüks oma panuse kodukoha heakorrastamiseks.

Loe lisaks »

Meie Maa: Saarlased viiendat aastat Eesti tragimad

Elanike arvu järgi oli taas kõige rohkem talgulisi Saaremaal, kus 191 talgul osales 3855 inimest.

Loe lisaks »

Eesti Päevaleht: Talgupäev purustas mitu rekordit

Laupäeva veetis ligi 42 000 eestimaalast 1926 talgupaigas oma ümbruskonda paremaks ja puhtamaks muutes.

Loe lisaks »

Maaleht: VIDEO: Illiku laiul korrastati Padivabrikut

Orissaares asuva Illiku laiul toimus tänasel "Teeme Ära 2016" talgupäeval kohaliku Paadivabriku renoveerimisprojekt. Üritusel osales ka kohalik aktivist Heiki Hanso, kelle poolt väljasaetud inimkujusi võib õige pea näha Väikese väina tammil.

Loe lisaks »

Sakala: Sürgavere talgupäeval külvati muru

Laupäeval olid «Teeme ära!» talgupäevale oodatud virgad ja töökäed Sürgavere spordihoone juurde. Sealne jalgpalliväljak vajas korralikku uuendust ning selle tarvis oli vajalikud eeltööd masinaga ära tehtud juba sügisel.

Loe lisaks »

Postimees: Fotod: Kääpa talgutel tuli välja unustatud tulealtar

Üle Eesti on Teeme Ära talgupäeva raames toimetamas umbes 40 000 inimest. Jõgevamaal Saare vallas Kääpa külas kogunes hommikul kella üheksaks kohalike jaoks Koolimäena tuntud künkale ligi kakskümmend igas eas talgulist, et hakata võsast ja puudest puhastama unustuse hõlma vajunud võidutule altarit.

Loe lisaks »

Sakala: Talgutel on juurimist ja puurimist

Laupäeva hommikul käis Viljandimaa eri paigus tubli talguliste sagimine, inimesed olid rõõmsad ja täis tegutsemislusti.

Loe lisaks »

Pealinn: Kümned tuhanded inimesed osalevad ligi 2000 heakorratalgul 

Kõikjal üle Eesti peetakse laupäeval Teeme Ära heakorrapäeva, mille 1947 talgust võtavad osa kümned tuhanded inimesed.

Loe lisaks »

Läänlane: Kümned tuhanded talgulised osalevad täna üle-eestilisel talgupäeval

Täna peetakse kõikjal üle Eesti ühine Teeme Ära talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded inimesed. Sel korral on talgupäeva raames 1974 talgut, kuhu on end osalejana kirja pannud varahommikuse seisuga ligi 23 000 eestimaalast.

Loe lisaks »

Läänlane: Talguliste juhtumisi: Väätsal leidis ema poja rahakoti, mis oli kadunud eelmisel aastal

Teeme Ära talguliste muljed:

Lähte alevikus meisterdasid talgulised kiriku kujulise välikäimla, mis sai eriti kõrge.

Loe lisaks »

Läänlane: Talguliste juhtumisi: Vormsis leiti rohu seest ilmselt varese varastatud kanamunad, Haapsalus sai kodutu kass endale kodu

Läänemaal kodutute loomade varjupaigas tehti kassidele välisaedik. Üks kass sai endale ka uue kodu.

Loe lisaks »

Läänlane: Talgupäeva kokkuvõte: Läänemaa 106 talgul osales 2056 inimest

Tänane Teeme Ära talgupäev, mis kõikjal üle Eesti kulges väga mõnusas meeleolus, on praeguseks lõppenud. Talgupäev läks hästi korda – suviselt soe ja päikeseline ilm tõi kodudest välja tänastel andmetel vähemalt 42 013 talgulist, teatasid Teeme Ära korraldajad.

Loe lisaks »

Postimees: Tuhanded inimesed osalesid täna üle-eestilisel talgupäeval

Tänane Teeme Ära talgupäev, mis kõikjal üle Eesti kulges väga mõnusas meeleolus, on praeguseks lõppenud. Talgupäev läks hästi korda, suviselt soe ja päikeseline ilm tõi kodudest välja tänastel andmetel vähemalt 42 013 talgulist.

Loe lisaks »

Postimees: GALERII: Kaitseväelased ja liitlassõdurid osalevad Teeme Ära talgutel

Teeme Ära talgupäeval osalevad ka Eesti ja Ameerika Ühendriikide sõdurid, et teha heakorratöid ja korrastada spordirajatisi Narva ja Otepää lähedal.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgupäeval osaleb umbes 22 000 inimest

Täna, 7. mail tuleb enneustuste jkohaselt soe ja päikseline talgupäev kõikjal üle Eesti. Eilse keskpäeva seisuga toimub Teeme Ära talgupäeva raames 1969 talgut. Osalemisest oli selleks ajaks Teeme Ära kodulehe kaudu juba teada andnud ligi 22 000 talgulist, aga tegelik osalejate arv, mis selgub laupäeva õhtuks, on olnud tavapäraselt üle kahe korra suurem.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgupäeval osales üle 40 000 inimese

Laupäeval osales kõikjal Eestis korraldatud Teeme Ära talgupäeval vähemalt 42 013 inimest, teatasid korraldajad pressiteates, kes hindasid ettevõtmist kordaläinuks.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Talguplaadil saarlaste lood

“Teeme ära” talgupäeva korraldajad andsid välja “Mere- ja talgulugude kogumiku 2016”. Plaadil on 26 pala, millest mitmed mälestuskatked on seotud Saaremaa või saarlastega. Muu hulgas meenutatakse Ruhnus käimist ja talguid Pulli külas.

Loe lisaks »

Delfi: USA sõdurid aitavad täna Eestit korda teha

Täna osalevad Teeme Ära talgupäeval ka Eesti ja Ameerika Ühendriikide sõdurid, et teha heakorratöid ja korrastada spordirajatisi Narva ja Otepää lähedal.

Loe lisaks »

Bioneer: Teeme Ära talgupäev läks korda, osales vähemalt 42 013 talgulist

Tänane Teeme Ära talgupäev, mis kõikjal üle Eesti kulges väga mõnusas meeleolus, on praeguseks lõppenud. Talgupäev läks hästi korda, suviselt soe ja päikeseline ilm tõi kodudest välja tänastel andmetel vähemalt 42 013 talgulist. Talgupäeva meeskond tänab kõiki eestimaalasi, kes julgevad välja näidata oma hoolivust kodukandi ja kogukonna suhtes. Tänavuse talgupäeva värskeimad emotsioonid leiab aadressiltwww.teemeara.ee/otse.

Loe lisaks »

Bioneer: Täna tuleb vägev talgupäev

Laupäeval, 7. mail tuleb soe ja päikseline talgupäev kõikjal üle Eesti. Tänase keskpäeva seisuga toimub Teeme Ära talgupäeva raames 1969 talgut. Osalemisest on Teeme Ära kodulehe kaudu juba teada andnud ligi 22 000 talgulist, aga tegelik osalejate arv, mis selgub laupäeva õhtuks, on olnud tavapäraselt üle kahe korra suurem. Talgupäeva ettevalmistused on praeguseks tehtud. Eilse õhtuni sai end veel osalejana kirja panna aadressil www.teemeara.ee või leida talguveebist endale sobivad talgud, kuhu hommikul lihtsalt kohale minna.

Loe lisaks »

Õhtuleht: Talgulised peavad jäätmeveo ise korraldama

Nädalavahetusel peetava talgupäeva "Teeme ära!" raames paigaldatakse Eestis peaaegu 500 veeohutustahvlit. Need, kes tahavad aga endiselt prügi koristada, peavad ka äraveo ise korraldama.

Loe lisaks »

Linnaleht: Teeme ära! | Väätsal leidis ema koristustööde käigus poja terve aasta kadunud olnud rahakoti!

Koristusaktsioon Teeme ära! on üle Eesti käimas täies hoos. Iseäranis märkimisväärne leid jäi näppu aga ühele Väätsa valla emale.

Loe lisaks »

Linnaleht: GALERII | Tartu talgulised rassisid kodutute loomade varjupaigas, kultuurihoovis ja mujalgi 

Täna peetakse kõikjal üle Eesti ühine "Teeme Ära" talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded inimesed. Tartumaal registreeris end osalejana ligi 2000 talgulist.

Loe lisaks »

Maaleht: Kümned tuhanded talgulised osalevad täna üle-eestilisel talgupäeval

Täna peetakse kõikjal üle Eesti ühine Teeme Ära talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded inimesed. Sel korral toimub talgupäeva raames 1974 talgut, kuhu on end osalejana kirja pannud varahommikuse seisuga ligi 23 000 eestimaalast. Kui ka sina lähed talgutele, saada meile sellest pilte aadressil veeb@maaleht.ee

Loe lisaks »

Delfi: Noppeid talgupäevast: Väätsal leidis ema üles poja kadunud rahakoti koos rahaga, Tõstamaal ujus randa madu, Paalis leiti eriti suur kärnkonn

Soe ja päikeseline talgupäev läks täna juba varahommikust hooga käima kõikjal üle Eesti. Lõunaks Teeme Ära talgupäeva staapi laekunud esmase info kohaselt on tänavusel talgupäeval kaasa löömas vähemalt 40 000 inimest, täpsem osalejate arv selgub õhtul kella kuueks.

Loe lisaks »

Delfi: Päikeseline talgupäev käib täie hooga, kaasa lööb vähemalt 40 000 eestimaalast 

Soe ja päikeseline talgupäev läks täna juba varahommikust hooga käima kõikjal üle Eesti. Lõunaks Teeme Ära talgupäeva staapi laekunud esmase info kohaselt on tänavusel talgupäeval kaasa löömas vähemalt 40 000 inimest, täpsem osalejate arv selgub õhtul kella kuueks, teatasid talgupäeva korraldajad.

Loe lisaks »

Delfi: Talgupäeval osales kokku vähemalt 42 013 talgulist: VAATA, kui palju inimesi sinu kodukohta korrastas!

Tänane "Teeme Ära" talgupäev, mis kõikjal üle Eesti kulges väga mõnusas meeleolus, on praeguseks lõppenud. Talgupäev läks hästi korda, suviselt soe ja päikeseline ilm tõi kodudest välja tänastel andmetel vähemalt 42 013 talgulist.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Endla korraldab talgupäeval kohvikus tasuta peo

Laupäeval toimub Pärnu Endla Teatrikohvikus tasuta pidu "(t)öökava". Alates kella 21.30st mängib plaate Endla loominguline juht ja melomaan Ingomar Vihmar, stiilideks disko, funk ja soul.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Reiu vabaõhulava korrastajaid üllatasid vahvad esinejad

Täna on Pärnumaal rabanud tööd teha 2000 talgulist. Nii korrastati Reiu vabaõhulava okstest ja prügist, et seal oleks võimalik korraldada vabaõhuetendusi.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Täna koristavad Pärnumaad 2000 talgulist

Täna toimub kõikjal Eestis "Teeme ära!" talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded inimesed. Sel korral on talgupäeva raames 1974 talgut, kuhu on end osalejana kirja pannud varahommikuse seisuga ligikaudu 23 000 eestimaalast.

Loe lisaks »

Reporter: Teeme Ära talgupäev meelitas välja kümneid tuhandeid inimesi

Tuhanded inimesed üle kogu Eesti võtsid osa Teeme Ära talgupäevadest. Kõige populaarsem oli muidugi koduümbruse korrastamine ja nii nagu igal aastal juhtunud - tuli ka tänavu õue enam inimesi kui esialgu kirja pandud.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgupäeval tegutses koos mitu põlvkonda

Üle-eestilise talgupäeva "Teeme Ära!" raames oli Järvamaal täpselt 100 talgukohta ning talgutest võttis osa 1926 talgulist.

Loe lisaks »

Err.ee: Pärnus korrastati talgute raames Paikuse-Reiu vabaõhulava

Pärnu Endla teatri rahvas tegi talgupäeval korda Paikuse-Reiu vabaõhulava ja selle ümbruse. Nimelt mängitakse Endla suvelavastust "Pao-pao, Kuldse Trio lood" just selles paigas. Ester Vilgats edastab talgumeeleolu

Loe lisaks »

Err.ee: Tänavusel talgupäeval osales umbes 42 000 talgulist

Talgupäeva staabis tehti päevast kokkuvõtteid. "Teeme ära" eestevedaja Tarmo Tüür andis intervjuu meie Tartu korrespondendile, Jane Saluorule

Loe lisaks »

Err.ee: Galerii: kümned tuhanded inimesed osalesid täna Teeme Ära talgupäeval

Üle Eesti peeti täna "Teeme ära" talgupäeva. Talgupäeval lõi kaasa 42 000 inimest ligemale 2000 erineval talgul. Kuigi tänavune talgupäev keskendus merele ja veeohutusele, leidsid talgulised oma kodukohtades ka just need tööd, mis kõige pakilisemalt tarvis ära teha.

Loe lisaks »

Aktuaalne Kaamera: Kümned tuhaned osalesid talgupäeval

Üle Eesti peeti täna "Teeme ära" talgupäeva. Talgupäeval lõi kaasa 42 000 inimest ligemale 2000 erineval talgul. Kuigi tänavunetalgupäev keskendus merele ja veeohutusele, leidsid talgulised oma kodukohtades ka just need tööd, mis kõige pakilisemalt tarvis ära teha. "Teeme ära" talgute juht Tarmo Tüür rääkis kuidas toimusid ka telefonitalgud, kus koordineeriti talguliste tegemisi.

Loe lisaks »

Vikerraadio: Tarmo Tüür. "Teeme ära" talgupäev

Intervjuu  8.30. Tarmo Tüür. "Teeme ära" talgupäev

Loe lisaks »

Vikerraadio: Karlova ranna talgu.

Intervjuu 10.30 Karlova ranna talgu. Jane Saluorg

Loe lisaks »

Err.ee: Saada meile fotosid oma talgupäevast!

7. mail võtavad kümned tuhanded inimesed üle Eesti osa Teeme Ära talgupäevast, et korrastada oma kodukanti.

Loe lisaks »

Raadio Kuku: Tallinna 21. koolis tehakse algust Teeme Ära talgunädalaga

Teeme Ära talgupäeva noortesuuna juht Gert Siniloo.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Pääste: kulupõletamise asemel ehitage veeohutusstend

Päästeamet kutsub üles nädalavahetusel Teeme Ära talgupäeva raames veeohutusstendi paigaldama ja emadel-vanaemadel aitama suitsuandureid kontrollida.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Homme peetakse Läänemaal talguid 108 paigas

Täna toimub kõikjal Eestis „Teeme Ära!” talgupäev, millest võtavad osa kümned tuhanded eestimaalased. Läänemaal on registeeritud 108 talgupaika, kuhu oodatakse rohkem kui kahte tuhandet talgulist.  

Loe lisaks »

Kuulutaja: OG Elektra personal osaleb talgutel

7. mail toimub traditsiooniline „Teeme ära!“ talgupäev. Juba kolmandat aastat on OG Elektra töötajaskonnal võimalik soovi korral osaleda talgutel Tobia külas ning korrastada üheskoos ettevõtte territooriumi.

Loe lisaks »

Harju Elu: Harjumaal pannakse talgutega üles 81 päästeinfostendi

Talgutega on kavas on paigutada üle Eesti ujumiskohtadesse kokku 550 päästeinfostendi koos päästerõngastega. Eesmärk on vähendada uppumissurmade arvu – mullu kaotas nõnda elu 37 inimest, neist 7 Harjumaal.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Manija rahvas kohendab saarekeskust

Manija rahvas kohendab homme kevadtalgutel oma saarekeskust ja ütleb sõna sekka haldusreformi teemal, sest päevakorral on Tõstamaa valla ühinemine naabritega.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Läänemaa kodutute loomade varjupaik ootab talgutele

Laupäeval peetaval üle-eestilisel „Teeme ära!” talgupäeval ootab teiste seas talgulisi Läänemaa kodutute loomade varjupaik.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Talgulisi ootab Läänemaal 104 talgupaika

Praeguse seisuga on laupäeval peetavaks „Teeme ära!” üle-eestiliseks talgupäevaks Läänemaal registreeritud 104 talgut, kuhu ootatakse enam kui tuhandet talgulist.

Loe lisaks »

Sakala: Mõisaküla piiripunkt valmistub talgutega Eesti-Läti ühislaadaks

Kuigi Viljandimaal on osa talguid juba peetud, jagub neid veel nii selleks kui järgmiseks nädalaks. Laupäeval ehk ametlikul talgupäeval lüüakse muu hulgas käed külge Mõisaküla piiripunktile, et valmistada seda ette Eesti-Läti ühislaadaks.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Talgulisi ootab 147 kohta

Üleriigilisteks “Teeme ära!” talguteks on maakonnas kirja pandud 147 talgut, kuhu oodatakse 3876 osalejat, kuid oma soovist ulatada abikäed on teada andnud vaid 1283 talgulist.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talguid jagub Virumaal igale maitsele

Eile pärastlõunase seisuga oli talgupäevale “Teeme ära!” kirja pandud Lääne-Virumaal 120 talgupaika maakonna kõikides valdades ja linnades.

Loe lisaks »

Bioneer: Teeme Ära avatalgud Tallinna XXI koolis

Teeme Ära meeskond koos Tallinna 21. Kooli perega lükkas hoo sisse Teeme Ära talgupäeva nädalale, mis kulmineerub sel laupäeval, 7. mail peetava üle-eestilise talgupäevaga. Esmaspäeva hommikuse seisuga on talgupäevale kirja pandud juba 1828 talgut ning osalejatena on registreerunud ligi 17 000 talgulist, kirjapanek jääb avatuks reede õhtuni.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Uus talgurekord sündimas

Kuigi “Teeme ära” ametlik talgupäev on 7. mai, on Saaremaal mitmed talgud juba peetud ja neid toimub veel nii selle nädal jooksul kui ka järgmisel.

Loe lisaks »

Meie Maa: Talgud taas ukse ees!

Tänavusest suurest talgupäevast, mis 7. korda kannab “Teeme ära!” nime, lahutab veel vaid neli päeva. Üle riigi on kirjas 1800 talgupaika, sellest Saare maakonnas 181.

Loe lisaks »

Seitsmesed Uudised: Teeme Ära talgunädalale lükati hoog sisse

Täna lükkas Teeme Ära meeskond koos Tallinna kahekümne esimesel kooliga hoo sisse Teeme Ära talgupäevanädalale, mis kulmineerub sel laupäeval seitsmendal mail peetaval üle-eestilise talgupäevaga.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgupäevalised hakkavad ära tegema

Veel pole täpselt teada, millises tujus on eeloleval laupäeval ilmataat ja kas kallab vihma või sirab päike. Küll on teada, et sajad järvalased veedavad päeva värskes õhus koristades ja kraamides sooviga ära teha.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgurahvas toob kevade

Talgurahvas teeb ettevalmistusi, et laupäeval, 7. mail ühiselt mägesid liigutama hakata. Olgu tegemist Munamäe või Mustamäe kandi rahvaga, talgutöid ja tegemisi jagub nii maale kui ka linna.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Juhtkiri: Prügitalgud – kas igavesti?

Talgute «Teeme ära!» meeskond lükkas eile hoo sisse talgunädalale, mis kulmineerub sel laupäeval üleeestilise talgupäevaga. Eilehommikuse seisuga oli talgupäevale kirja pandud juba 1828 talgut ning osalejatena oli registreerunud ligi 17 000 talgulist, kirjapanek jääb avatuks reede õhtuni.

Loe lisaks »

Director: Let’s do it! Ehk kuidas töömesilastest eestlased kogu maailma nakatasid

2018. aasta 8. septembril panevad miljonid vabatahtlikud 150 riigist kindad kätte, võtavad prügikotid ja astuvad uksest välja, et maailm prügist puhtaks koristada. Ja seda kõike koordineerib väike tiim Eestist. Ulme? Kaugeltki mitte. Kirjutab Tuuli Elstrok.

Loe lisaks »

Err.ee: Algas Teeme Ära veeohutusele pühendatud talgunädal

Täna anti hoog sisse Teeme Ära talgupäeva nädalale, mis tipneb sel laupäeval üle-eestilise talgupäevaga. Talgupäevale on registreeritud üle 17 000 talgulise.

Loe lisaks »

Läänlane: Veeohutustalgud: Ujumiskohtadesse saab veel tellida päästevahendeid

Päästeamet kutsub kõiki Läänemaa elanikke osalema Teeme ära! veeohutustalgutel. Osaleda saab kas talgujuhina eest vedades või abilisena juba olemasolevate talgutega liitudes.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Päästeamet kutsub Teeme Ära! veeohutustalgutele

Päästeamet kutsub kõiki Läänemaa elanikke osalema Teeme Ära! veeohutustalgutel. Osaleda saab kas talgujuhina eest vedades või abilisena juba olemasolevate talgutega liitudes.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Enim tuleb talguid Valgas ja Puka vallas

Teeme Ära meeskond lükkab täna Tallinna 21. kooli perega hoo sisseTeeme Ära talgupäeva nädalale, mis kulmineerub sel laupäeval, 7. mail peetava üle-eestilise talgupäevaga.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Veel on võimalik liituda veeohutustalgutega

Päästeamet kutsub kõiki Järvamaa elanikke osalema Teeme ära! veeohutustalgutel. Osaleda saab kas talgujuhina eest vedades või abilisena juba olemasolevate talgutega liitudes.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Anna oma talgupäevast teada

Laupäeval toimub "Teeme ära" talgupäev. Kutsume üles kõiki asjaosalisi digilehe www.jt.ee lugejatega talgupäeva muljeid ja pilte jagama.

Loe lisaks »

Maaleht: Teeme Ära talgupäevale on kirja pannud juba 17 000 talgulist. 

Täna lükkab Teeme Ära meeskond koos Tallinna 21. Kooli perega hoo sisse Teeme Ära talgupäeva nädalale, mis kulmineerub sel laupäeval, 7. mail peetava üle-eestilise talgupäevaga.

Loe lisaks »

Vooremaa: Lööge kaasa Teeme ära veeohutustalgutel ja paigaldage kodukoha suplusranda veeohutusstend

Päästeamet kustub Jõgevamaa elanikke osalema Teeme ära veeohutustalgutel. Osaleda saate kas talgujuhina eest vedades või abilisena juba olemasolevate talgutega liitudes, teatas päästeameti lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht.

Loe lisaks »

Sakala: Minitalgul kohad täis, suurel hõivatud sajast vaid kaks

Ehkki «Teeme ära!» ametlik talgupäev on järgmisel laupäeval, tehakse Viljandimaal, kus on kavas pisut alla saja talgu, ots lahti juba alanud nädalavahetusel.

Loe lisaks »

Postimees: Rahvas kutsub koju talgutele

Üle-eestilisest talguveebist leiab märksõnaga «talu» veidi üle 150 talgu. Nii mõnegi talgu nimi annab aimu, et nende seas leidub ka koduseid ühistööpäevi. Näiteks kutsub linnamees Taivo Nigol oma sõbrad «Teeme ära!» üle-eestilisel talgupäeval, 7. mail Piritale, et üheskoos majale 700 aialipist piirdeaed ehitada.

Loe lisaks »

Keila Leht: Teeme Ära talgud Keila linnas

Kuhu saab Keilas talgutele minna?

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Endla hakkab vabaõhulava suveks ette valmistama

Endla teater hakkab juulis etendatava suvelavastuse “Pao-Pao. Kuldse Trio lood” tarvis järgmisel nädalal korrastama Paikuse-Reiu vabaõhulava ja korraldab koostöös Paikuse vallaga seal 7. mail 11–13 avalikud talgud.

Loe lisaks »

Postimees: Rahvas kutsub koju talgutele

Üle-eestilisest talguveebist leiab märksõnaga «talu» veidi üle 150 talgu. Nii mõnegi talgu nimi annab aimu, et nende seas leidub ka koduseid ühistööpäevi. Näiteks kutsub linnamees Taivo Nigol oma sõbrad «Teeme ära!» üle-eestilisel talgupäeval, 7. mail Piritale, et üheskoos majale 700 aialipist piirdeaed ehitada.

Loe lisaks »

МК-Эстония: Сделаем? Сделаем!

Приближается 7 мая, а это значит, что скоро в Эстонии тысячи пар заботливых рук преобразят сотни требующих внимания мест в рамках любимого всеми и ожидаемого многими Дня полезных дел «Сделаем!».

Loe lisaks »

Ambla Vallaleht: Algas Teeme ära talgute kirjapanek

Alates 17. märtsist on kõik eestimaalased oodatud talguplaane pidama ja oma talguid kirja panema talguveebis aadressil www.teemeara.ee. et hoolida ning aidata viia edasi elu Eestimaal - nii oma kodukohas kui ka kaugemal. Tänavune talgupäev toimub juba 7. mail!

Loe lisaks »

Bioneer: Algas talgute kirjapanek 7. mail toimuvale Teeme Ära talgupäevale

Kõikjal Eestis alustatakse täna ettevalmistusi maikuu esimesel laupäeval, 7. mail peetavaks Teeme Ära talgupäevaks. Tänasest on kõik eestimaalased oodatud talguplaane pidama ja oma talguid kirja panema talguveebis aadressil www.teemeara.ee, et näidata välja oma hoolivust ning aidata viia edasi elu Eestimaal – nii oma kodukohas kui ka kaugemal.

Loe lisaks »

Bioneer: Teeme ära talgunädalal saab poole hinnaga

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub Teeme Ära talgupäeval osalejatele poole hinnaga rongisõitu. Talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel saab soodsama piletihinnaga reisida 2.–8. maini kõikidel Elroni liinidel, nii tava- kui ka ekspressrongides. Talguhundi sooduspileteid saab osta ainult rongist.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Algas kirjapanek Teeme Ära talgupäevale

7. mail toimuvale üleriiklikule Teeme Ära talgupäevale algas talguliste kirjapanek, Hiiumaal on valida enam kui paarikümne talgu vahel.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja:Talgunädalal on Teeme Ära talguhuntidele rongisõit poole hinnaga

Elron pakub Teeme Ära talgupäeval osalejatele poole hinnaga rongisõitu. Talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel saab soodsama piletihinnaga reisida 2.–8. maini kõikidel Elroni liinidel, nii tava- kui ka ekspressrongides. Talguhundi sooduspileteid saab osta ainult rongist.

Loe lisaks »

GoodNews: TALGUHUNTIDELE POOLE HINNAGA! Talgunädalal Teeme Ära talguhuntidele rongisõit poole hinnaga

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub Teeme Ära talgupäeval osalejatele poole hinnaga rongisõitu. Talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel saab soodsama piletihinnaga reisida 2.–8. maini kõikidel Elroni liinidel, nii tava- kui ka ekspressrongides. Talguhundi sooduspileteid saab osta ainult rongist.

Loe lisaks »

Sakala: Talgunädalal on talguhuntidele rongisõit poole hinnaga

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub «Teeme ära!» talgupäeval osalejatele poole hinnaga rongisõitu. Talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitaja saab soodsama piletihinnaga sõita 2.–8. maini kõikidel Elroni liinidel, nii tava- kui ekspressrongides. Talguhundi sooduspileteid saab osta ainult rongist.

Loe lisaks »

Pealinn: Elron pakub Teeme Ära talgutel osalejatele poole hinnaga rongisõitu

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub Teeme Ära talgupäeval osalejatele poole hinnaga rongisõitu. Talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel saab soodsama piletihinnaga reisida 2.-8. maini kõikidel Elroni liinidel, nii tava- kui ka ekspressrongides.

Loe lisaks »

Tarbija24: Talgunädalal saab rongiga sõita poole hinnaga

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub Teeme Ära talgupäeval osalejatele poole hinnaga rongisõitu.

Loe lisaks »

Pealinn: Teeme Ära talguliste arv ületas 12 000 piiri

Teeme Ära talgupäevale registreerunute arv ületas laupäeval 12 000 piiri. Korraldajate kinnitusel on laupäevaks registreeritud juba 1593 talgut, millel osaleb 12 073 inimest.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Teeme Ära talguliste arv ületas 12 000 piiri

Üle Eesti on käesoleva nädala seisuga registreeritud juba 1593 talgut, millel osaleb 12 073 inimest, Järvamaal on kirja pandud enam kui 80 erinevat talgupaika.

Loe lisaks »

Meie Maa: Suur talgupäev läheneb

7. mail toimuva talgupäevani on jäänud kaks nädalat. “Teeme ära!“ lehele on Eestis kirja pandud juba üle 1500 talgu ja 11 000 talgulise. Saare maakonnas on 21. aprilli õhtuse seisuga kirjas 155 talgut.

Loe lisaks »

Läänlane: Sindis oli õnneliku lõpuga paadiõnnetus

Eile õhtul oli õnneliku lõpuga veeõnnetus Sindis kuulsa paisu läheduses. Häirekeskusele teatati, et jõel on ümber läinud paat ning vees on inimene. Päästjate abi ei vajatud, sest vanem mees saadi kaldal olnud inimeste abil veest välja.

Loe lisaks »

Saue Sõna: Teeme Ära talgud 2016

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub kõiki inimesi, kogukondi, asutusi ja ettevõtteid aktiivselt kaasa lööma 7. mail peetaval üle-eestilisel Teeme Ära talgupäeval. Talguid saab kirja panna aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Tallinncity: Algas Teeme Ära talgupäeval osalejate kirjapanek

Teeme Ära talgupäeva meeskond kuulutas eile Viimsi vabaõhumuuseumis avatuks talguliste kirjapaneku 7. mail peetavale üle-eestilisele talgupäevale.

Loe lisaks »

Bioneer: Algab Teeme Ära talgupäeval osalejate kirjapanek

Teeme Ära talgupäeva meeskond kuulutas Viimsi vabaõhumuuseumis avatuks talguliste kirjapaneku 7. mail peetavale üle-eestilisele talgupäevale. Talguveebis on registreeritud juba rohkem kui 1400 talgut, mille seast leiab iga eestimaalane endale osalemiseks sobiva. Koos Merekultuuriaasta 2016 korraldajatega esitletakse sel puhul Viimsi vabaõhumuuseumis ahjusooja CD-plaati „Mere- ja talgulugude kogumik 2016“, tutvustatakse tänavust talguhundi passi ja sellega kaasnevaid soodustusi talgulistele ning räägitakse muid talgupäeva uudiseid.

Loe lisaks »

Pealinn: USIN RAHVAS: Teeme Ära talgupäevadele pani päevaga end kirja üle 10 000 osaleja

Teeme Ära talgupäeva meeskond alustas kolmapäeval talguliste kirjapanekut, avapäeva õhtuks oli end registreerinud juba üle 10 000 talgulise.

Loe lisaks »

Seitsmesed Uudised: Teeme Ära talgupäevale registreerimine on avatud

"Mai esimesel nädalavahetusel taas toimub koristuskampaania "Teeme Ära!". Talgutele on juba praeguseks registreerunud tuhat viissada talgu kohta. Alates tänasest on võimalik kõigil huvilistel endale meelepärane talukoht välja valida ja ennast sinna registreerida.

Loe lisaks »

Ringvaade: Kuidas päästerõngaga uppujat päästa?

Sel aastal on Teeme ära talgud pühendatud veeohutusele ja talgujuht Ants Kari näitas reporter Jüri Muttikale, kuidas käib päästerõngaga uppuja päästmine.

Loe lisaks »

Vooremaa: Algab Teeme ära talgupäeval osalejate kirjapanek

Teeme ära talgupäeva meeskond kuulutab täna Viimsi vabaõhumuuseumis avatuks talguliste kirjapaneku 7. mail peetavale üle-eestilisele talgupäevale. Tänaseks on talguveebis registreeritud juba rohkem kui 1400 talgut, mille seast leiab iga eestimaalane endale osalemiseks sobiva talgu, teatas talgupäeva eestvedaja.

Loe lisaks »

Maaleht: Teeme Ära talgupäeval osalejad saavad end hakata kirja panema

Tänaseks on talguveebis registreeritud juba rohkem kui 1400 talgut, mille seast leiab iga eestimaalane endale osalemiseks sobiva talgu.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Algab talguliste kirjapanek

Teeme Ära talgupäeva meeskond kuulutab täna Viimsi vabaõhumuuseumis avatuks talguliste kirjapaneku 7. mail peetavale üle-eestilisele talgupäevale.

Loe lisaks »

Sõnumitooja: Teeme Ära talgud Ida-Harjumaal

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev on tänavu laupäeval, 7. mail.

Loe lisaks »

Sakala: 66

«Teeme ära!» talguteks on Viljandimaal registreeritud 66 kohta, kus saaks kevadisi koristustöid teha. Enamik neist kutsub abikäsi talgupäevaks, 7. maiks, kuid talguid peetakse ka teistel päevadel.

Loe lisaks »

Raadio Kuku: Teeme Ära talgupäeva talguliste kirjapanek

Intervjuu Teeme Ära talgupäevade eestvedaja Tarmo Tüüriga.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Talgukohtade valik suureneb

Üleriigilistele “Teeme ära!” talgutele oli eilseks kirja antud 1384 talgukohta, neist 117 Pärnumaal. Talgulised saavad ennast sobivale kohale kirja panna tänasest, 20. aprillist.

Loe lisaks »

Tarbija24: Juba saab registreerida «Teeme ära» talgutele

Talgulised saavad end kirja panna Teeme Ära talgutele, praeguseks on registreeritud juba ligi 1350 talgut.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Talguid nagu seeni pärast vihma

“Teeme ära” talgukaart näitab, et saarlased on usinalt talguplaane teinud ja eile pärastlõunaks oli talgupäeva kodulehel kirja saanud pea 120 talgut.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Talguedetabelit juhivad Lääne-Nigula ja Ridala

7. mai Teeme ära talgupäevaks on Läänemaal registreeritud juba 65 talgukohta.

Loe lisaks »

Delfi: Teeme Ära 2016: talgurahvas toob Eestimaale kevade

Talgurahvas teeb ettevalmistusi, et maikuu esimesel laupäeval, 7. mail ühiselt mägesid liigutama hakata. Olgu tegemist Munamäe või Mustamäe kandi rahvaga, talgutöid ja tegemisi jagub nii maale kui ka linna. Teeme Ära talgupäev annab hea võimaluse näidata välja oma hoolivust ja panna käed külge, et edendada elu Eestimaal - oma kodukohas ja ka kaugemal.

Loe lisaks »

Vooremaa: Jõgeva aleviku ujumiskoht asub Võrtsjärve lähedal?

Merekultuuriaastaga seoses on 7. mail korraldatava Teeme ära! talgupäeva üheks teemaks veeohutus. Talgupäeva korraldajad kutsuvad kogukondi üles talgukorras valmistama ja püstitama oma ujumiskoha äärde puidust veeohutuse stendi, mis varustatakse viskeliiniga päästerõnga ning ohutusjuhistega infotahvliga.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Ka tänavu saavad talgulised unikaalse tunnuskirja

Talgulise unikaalne tunnuskiri- talguhundi pass avab juurdepääsu katalgupäeva partnerite eripakkumistele.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talguliste fookuses on veeohutus

Kes valivad talguteemaks veeohutus, neid ootab ees üllatus.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgurahvas toob Eestimaale kevade

Talgurahvas teeb ettevalmistusi, et maikuu esimesel laupäeval, 7. mail ühiselt mägesid liigutama hakata. Olgu tegemist Munamäe või Mustamäe kandi rahvaga, talgutöid ja tegemisi jagub nii maale kui ka linna.

Loe lisaks »

Err.ee: Ida päästekeskus panustab veeohutusse 500 päästerõngaga

Ida-Virumaa päästeamet on täpselt kuu aja pärast toimuvaks "Teeme ära" talgupäevaks valmis pannud pooltuhat päästerõngast, mille siis talgulised võiksid ujumiskohtadesse koos infotahvlitega üles panna. Päästjad loodavad, et see aitab vähendada uppumisi Ida-Virumaal.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgutele kirjapanek käib täie hooga

Kõikjal Eestis on käimas ettevalmistused mai esimesel laupäeval, 7. mail peetavaks «Teeme ära!» talgupäevaks. Merekultuuriaasta puhul on tänavu talgute fookuses veeohutus.

Loe lisaks »

Meie Maa: Üheksandad talgud on kohe-kohe tulekul

Saarelised siin- ja sealpool vett peavad plaane juba üheksandateks “Teeme ära!“ talguteks, mis sel aastal toimuvad 7. mail, lehekuu esimesel laupäeval. Juba on talguveebi üle seitsmekümne taigu kirja pandud ja enam kui nelisada talgulist end talgutesse registreerinud. Lisa tuleb iga päev.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgute kirjapanek käib täie hooga

Kõikjal Eestis on käimas ettevalmistused maikuu esimesel laupäeval, 7. mail peetavaks Teeme Ära talgupäevaks. Juba mõnda aega on kõik eestimaalased saanud talguplaane pidada ja oma talguid kirja panna talguveebis aadressil www.teemeara.ee, et näidata välja oma hoolivust ning aidata viia edasi elu Eestimaal – nii oma kodukohas kui ka kaugemal.

Loe lisaks »

Bioneer: Algab talgupäeva stardipakettide laialivedu üle Eesti 

Esmaspäevast algab Teeme Ära talgupäeva stardipakettide jagamine talgujuhtidele, kes on oma talgud praeguseks talguveebi kirja pannud. Esimesed stardipaketid saadeti Itella SmartPOSTi kesklaost välja täna hommikul. Esmaspäeva hommikuks oli registreeritud juba 560 talgut, mis on rohkem kui mullu samal ajal. Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub kõiki inimesi, kogukondi, asutusi ja ettevõtteid aktiivselt kaasa lööma 7. mail peetaval üle-eestilisel Teeme Ära talgupäeval. Talguid saab kirja panna aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Vooremaa: Algab Teeme ära talgupäeva stardipakettide laialivedu üle Eesti

Esmaspäevast algas Teeme ära talgupäeva stardipakettide jagamine talgujuhtidele, kokku oli esmaspäeva hommikuks registreeritud 560 talgut, mis on rohkem kui mullu samal ajal.

Loe lisaks »

Pealinn.ee: Teeme Ära talgupäevale on registreeritud 560 talgut

Täna algas Teeme Ära talgupäeva stardipakettide jagamine talgujuhtidele, kokku oli esmaspäeva hommikuks registreeritud 560 talgut, mis on rohkem kui mullu samal ajal.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgujuhtideni toimetatakse stardipaketid

Esmaspäevast algas Teeme Ära talgupäeva stardipakettide jagamine talgujuhtidele, kes on oma talgud praeguseks kirja pannud.

Loe lisaks »

Tartu Postimees: Sajad supluskohad saavad talgupäeval päästerõngad

Sadakond paika üle Eesti on juba teatanud, et korrastavad või muudavad kohaliku supluspaiga ohutumaks 7. mail peetaval talgupäeval «Teeme ära!». Talgupäeva eestvedajad aitavad sellele kaasa tasuta päästevahendite jagamisega.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Järvalased on juba talgupäevaks valmis

Tänavu 7. mail toimuvale «Teeme ära!» talgupäevale on esmaspäeva pärastlõunase seisuga kirja pandud juba 347 talgukohta, mida on rohkem kui mullu samal ajal.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: “Teeme ära!” talgukohtade valik suureneb

 “Teeme ära!” talgukohtade valik laieneb, eilseks oli kogu riigist kirjas 429 tulevast talgukohta, millest 36 jäävad Pärnumaale.

Loe lisaks »

Sakala: Talgulistele pakutakse suitsusauna, nõgesesuppi ja kõrgtasemel pillimängu

Maailmas laineid löönud «Teeme ära!» kampaania kulmineerub 7. mail, mil on ametlik talgupäev. Viljandimaal on selleks registreeritud 12 talgut.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgutele pannakse kirja usinalt

Eilse seisuga oli 7. mail toimuvale talgupäevale “Teeme ära!” kirja pandud talguid Lääne-Virumaal kolmkümmend ning üle Eesti 390, mida on rohkem kui mullu samal ajal.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Lääne-Virumaal on registreeritud juba 21 talgud

Kampaanias "Teeme ära" on 7. maiks Lääne-Virumaal registreeritud juba 21 talgud.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Järvalased on juba talgupäevaks valmis

Tänavu 7. mail toimuvale Teeme Ära talgupäevale on esmaspäeva pärastlõuna seisuga kirja pandud juba 347 talgut, mida on rohkem kui mullu samal ajal.

Loe lisaks »

TV3 Seitsmesed Uudised: Teeme Ära talgutele on kirja pandud üle 300 talgu

Eelmisest nädalast on kõik Eesti inimesed oodatud Teeme Ära talguplaane pidama ja oma talguid kirja panema.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Saarlased ja muhulased on nobedad talguid plaanima

“Teeme ära” talgutele kirjapanek, mis algas eelmisel nädalal, on hoogsalt käima läinud. Saare maakonnaski oli neljapäevase seisuga jõutud registreerida juba üle 20 talgu.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talguid igat masti

Juba aastaid lööb Pedajamäe rahvas kaasa heakorratalgutel ja on korda teinud kõik küla teeperved. «Seda tegime juba siis, kui külaseltsi veel ei olnud,» sõnas külavanem Heleena Jõgi ja tõi välja üpris kummastava põhjuse, mis seda tööd kiiremas korras tegema ajendas.

Loe lisaks »

МК-Эстония: На День полезных дел «Сделаем!» зарегистрировано уже более 300 толок

В ходе начавшейся 17 марта регистрации толок на День полезных дел «Сделаем!» по состоянию на пятницу зарегистрировано уже более 300 толок, регистрация участников начнется 18 апреля, сообщили BNS организаторы акции.

Loe lisaks »

Postimees: Teeme Ära talgutele on kirja pandud üle 300 talgu

Alates 17. märtsist on kõik eestimaalased oodatud talguplaane pidama ja oma talguid kirja panema talguveebis aadressil www.teemeara.ee. Reedese seisuga on 7. mail toimumas 302 talgut.

Loe lisaks »

Pealinn.ee: Teeme Ära talgutele on kirja pandud juba üle 300 talgu

Teeme Ära talgutele on kirja pandud juba üle 300 talgu. Talgupäeva korraldavad Eestimaa Looduse Fond, Eesti Külaliikumine Kodukant ja nende ümber koondunud võrgustik.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Talgupäeva fookuses veeohutus

Teeme Ära tiim toob koostöös päästeametiga merekultuuriaastal ühe põhiteemana fookusesse veeohutuse, eesmärgiks traagiliste veeõnnetuste ärahoidmine.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Avapauguks kahed talgud kirjas

Eile anti Tallinnas Lennusadamas avastart 7. mail toimuvale Teeme Ära! talgupäevale. Hiiumaa koordinaator Ester Tammis teatas, et saarel on juba registreeritud kahed talgud.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Algas “Teeme ära!” talgukohtade kirjapanek 

Taas on alanud “Teeme ära!” talgute ettevalmistamine, eilsest on võimalik talgukohti kirja anda.

Loe lisaks »

Põhjarannik: Teeme ära talgud keskenduvad veeohutusele

Tallinna lennusadamas eile ametlikult välja kuulutatud Teeme Ära talgukevad keskendub koostöös päästeametiga veeohutusele. Päästeameti peadirektori asetäitja Alo Tammsalu sõnul on päästeametil äärmiselt hea meel Teeme Ära meeskonnaga juba teist aastat järjest koostööd teha.

Loe lisaks »

Aktuaalne Kaamera: Talgud tulevad taas

"Teeme Ära!" talgute korraldajad ootavad tänasest kõiki ennast talgutele kirja panema. 7. mail peetava talgupäeva põhiteemaks on merekultuuriaasta puhul veeohutus. Eestvedaja Tarmo Tüüri sõnul on hea meel tõdeda, et talgutel osalejate arv iga aastaga suureneb.

Loe lisaks »

Kanal2 Reporter: Algas talgute kirjapanek üleriigilisele talgupäevale

Kõikjal Eestis alustatakse täna ettevalmistusi 7. mail peetavaks Teeme Ära talgupäevaks. Tänasest on kõik eestimaalased oodatud talguplaane pidama ja oma talguid kirja panema talguveebis.

Loe lisaks »

Tv3: Tänavused Teeme Ära talgud on pühendanud merekultuuriaastale

Tänavu 7.mail toimuv Teeme Ära talgupäev on pühendatud suuresti merekultuuriaastale ja sellega seoses oodatakse talguliste panust vajalike veeohutusstendide loomisel. Uusi veeohutusstende loodetakse aktsiooni käigus juurde saada 500 ümber.

Loe lisaks »

Raadio Kuku: Tänasest saab registreeruda üle-Eestilisele talgupäevale Teeme Ära

Intervjuu Teeme Ära talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüüriga

Loe lisaks »

Err.ee: Algab Teeme Ära talgukevad

Kõikjal Eestis alustatakse täna ettevalmistusi 7. mail peetavaks Teeme Ära talgupäevaks.

Loe lisaks »