Prindi endale talguhundi pass

Passi väljastamine peale talguid

Hea talgujuht! Kui Sinu talgutel osales talguhunte, kes enne talguid endale passi ei jõudnud printida, kuid seda siiski sooviksid, siis saatke palun aadressile pass@teemeara.ee talguliste ees- ja perenimed (kellele passi soovite) ning talgute nimi, millel nad osalesid.


Passi saamiseks pane end talguveebis talgutele kirja ja seejärel vajuta nuppu "Prindi või salvesta talguhundi pass"

Seejärel avaneb PDF-fail, mille võid endale printida või salvestada ning jääda rõõmsalt talgupäeva ootama!


Igaks juhuks ka samm-sammuline juhend talgutele kirja panekuks ja passi saamiseks:

1) Leia talgute lehelt  talgud.teemeara.ee/events sobivad talgud

2) Klõpsa kollasel taustal olevale suurele rohelisele nupule "Registreeri nendele talgutele!"

3) Avaneval lehel sisesta oma nimi, telefon ja e-posti aadress ning klõpsa nupule "Registreeru talgutele ja prindi talguhundi pass"

4) Seejärel avaneb uus leht, kus on sinine nupp "Prindi või salvesta talguhundi pass", mis näeb välja seesugune:



Klõpsates sellele nupule avaneb uues aknas Sinu nimega talguhundi pass (PDF-failina), mille saad välja printida või soovi korral salvestada.

5) Pärast talgutele registreerumist saad e-kirjaga kinnituse, selles kirjas on ka link, millelt saad vajadusel oma andmeid muuta ning oma talguhundi passi printida, kui Sa seda registreerumisel kohe ei teinud.


Grupina registreerunutele passide väljastamine

Talgutele grupina registreerunutele talguhundi passi tellimiseks saatke palun aadressile pass@teemeara.ee talguliste ees- ja perenimed (kellele passi soovite) ning talgute nimi, millele olete end kirja pannud.


Enne 15. aprilli registreerunutele passide väljastamine

Talguhundi passide väljastamine algas 15. aprillil. Kui oled end talgutele juba varem kirja pannud ja soovid talguhundi passi, siis toimi nii:

1) Otsi oma kirjakastist üles talgute registreerumise kinnituskiri (pealkirjaga "Talgutele registreerumine"). Kirjast leiad lingi, millelt saab oma andmeid muuta ning ka talguhundi passi printida

2) Kui Sa ei sisestanud registreerimisel oma e-posti aadressi või ei leia kinnituskirja üles, siis saada aadressile pass@teemeara.ee oma ees- ja perenimi ning talgute nimi, millele oled end kirja pannud.