Kuidas talgutele tulla?

Siit lehelt leiad erinevaid pakkumisi, mis abiks kiirelt ja soodsalt talgutele jõudmisel. Elroni ja SEBE liinidel soodustuse saamiseks on tarvilik talguhundi pass, mille kohta saad lähemalt lugeda siit: www.teemeara.ee/pass

Elroni rongipiletid -50%

Elron tänab Eesti elu edendajaid ning valib igal kuul ühe eluala, mille esindajatel on võimalus kahe nädala jooksul rongisõitu vaid poole piletihinna eest nautida. Maikuu kangelased on kõik Teeme Ära talgulised, kes saavad 1.-14. mail talguhundi passi ja isikuttõendava dokumendi esitamisel soetada tavapileti poole hinnaga. Piletit saab osta ainult rongist ning soodustused ei summeeru. 

   

Eesti Buss OÜ SEBE liinidel bussipiletid -50%

Vahemikus 1.-4. mai on OÜ Eesti Buss liinidel üle Eesti kõigile talguhundi passi omanikele bussipilet 50% võrra soodsam. Soodustuse saamiseks tuleb esitada bussis või piletikassas (v.a. Kuressaare kassa) talguhundi pass koos isikuttõendava dokumendiga. Internetist ostmisel tuleb sisestada lehel www.tpilet.ee kampaaniakoodi väljale "talguhunt", kood kehtib ostmiseks 20. aprill kuni 4. mai. Internetist ostetud pileti puhul tuleb esitada bussijuhile talguhundi pass. Soodustus kehtib täispiletile.  


Sõidutoetus töötutele

Osalemine Teeme Ära talgupäeval ja vabatahtlikutöö laiemalt, on hea võimalus õppida uusi oskusi ja leida kontakte uuteks väljakutseteks. 
Nii nagu mullu, võimaldab töötukassa osaleda töötutel talgutööl ning toetab osalejaid sõidutoetuse maksmisega. 
Sõidutoetuse saamiseks peab Töötukassa kliend registreeruma talgutele veebilehel ja võtma oma konsultandilt või printima töötukassa kodulehelt talgutöö osavõtulehe. Talgutööle saab klient end ise registreerida, vajadusel aitab teda selles töötukassa konsultant või karjääriinfo spetsialist.