Valik meediakajastusi

Delfi: Teeme Ära meeskond ja XII noortepeo korraldajad lükkavad täna talgupäeva nädalale hoo sisse eeltalgutega Tallinna Lauluväljakul 20. veebruar

Teeme Ära talgupäeva meeskond ning XII noorte laulu- ja tantsupeo "Mina jään" korraldustoimkond lükkavad täna Tallinna Lauluväljakul peetavate eeltalgutega hoo sisse üle-eestilisele talgupäeva nädalale. Eeltalgutel riisutakse ja korrastatakse koos koolinoorte ja kollektiivide esindajatega lauluväljaku nõlva ning värvitakse suvise noortepeo rongkäigu ja väljaku kaunistuselemente. Teeme Ära talgupäev toimub sel laupäeval, 6. mail ning kolmapäeva hommikuse seisuga on talguveebi kirja pandud juba üle 2000 talgu rohkem kui 22 000 talgulisega.


Teeme Ära talgupäeva eestvedaja, Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liige Tarmo Tüür ütles, et eeltalgud lükkavad hoo sisse talgunädalale, mis kulmineerub sel laupäeval tõeliseks talgupeoks. "Talgupidu on võrreldud laulupeoga ning laulupidu talgupäevaga - elu on näidanud, et mõlemad võrdlused peavad paika. Täna võib öelda, et Eestimaa on talgupäevaks valmis, isegi juba ootel!" rääkis Tüür. "Talguid paistab tulevat taas rekordarv, kuid numbritest olulisem on eestimaalaste üha kasvav tahe ja harjumus ise oma elukeskkonda paremaks teha. Nii nagu iga inimese vabatahtlik panustamine, nii on ka iga talgutegu kingitus meie kodukandile ja Eesti riigile 100. sünnipäevaks."

Loe uudist edasi alkeemia.delfi.ee veebiväljaandest