Talgupäeva uudised

USA suursaadik Eestis koristab laupäeval Pikakari randa 03. mai

Laupäeval toimuval üle-Eestilisel “Teeme ära!” talgupäeval koristavad Põhja-Tallinna linnaosas asuvat Pikakari randa lisaks Coca-Cola Hellenicu ja Tallinna Vee vabatahtlikele ka USA saatkonna töötajad, seal hulgas USA suursaadik Eestis koos abikaasaga.

Rannakoristustalgute eesmärk on anda oma panus ümbritseva looduse heaks, tõsta keskkonnaalast teadlikkust ning teha korda imekauni Pikakari ranna ja Katariina kai lähiümbrus.

“Eesti on tuntud oma kauni rannajoone poolest, kuid selleks, et säilitada ja kaitsta looduse ilu peab kohalik kogukond võtma vastutuse oma randade eest ja hoidma neid puhtana. Laupäevase prügikoristusaktsiooniga anname sellesse oma panuse ning aitame koos luua paremat ja puhtamat keskkonda,“ ütles Tomaš Gawlowski, Coca-Cola HBC Eesti peadirektor.

Coca-Cola Hellenicu, AS-i Tallinna Vesi ja USA suursaatkonna töötajad koos kümnete vabatahtlikega alustavad rannakoristustalgutega Katariina kai juures olevalt parkimisplatsilt ning liiguvad mööda Pikakari randa. Rannakoristustalgud lõppevad AS-ile Tallinna Vesi kuuluvas Paljassaare reoveepuhastusjaamas, kus talgulisi ootab soe supp.

AS-i Tallinna Vesi juhatuse esimees Ian Plenderleith: “Oma tegevusest tulenevalt on kommunaalettevõtetel nagu AS Tallinna Vesi ühiskonna ees oluline vastutus. Meil on äärmiselt hea meel, et saame anda oma panuse keskkonda ja kogukonda läbi selle, kui meie ettevõtte töötajad osalevad sellistes üritustes“.

USA suursaadik Eestis hr. Michael C. Polt ütles, et USA Saatkond Tallinnas on õnnelik, et saab osaleda selles ettevõtmises ning anda oma panuse, et ilus Eestimaa oleks veelgi puhtam ja ligitõmbavam.  „Saatkonna talgulistel on hea meel teha tööd, mis rõhutab kahte eestlastele ja ameeriklastele olulist asjaolu – muret keskkonna pärast ja vajadust vabatahtliku tööga panustada kogukonna hüvangusse. Me soovime Teeme ära! kampaaniale edu sel aastal ning paljudel järgnevatel aastatel!”

Rannakoristustalgud koos sadade teiste Teeme ära! talgupäeva raames aset leidvate heakorratöödega toimuvad 7. mail 2011. www.teemeara.ee


Lisainformatsioon:

Piret Jaaks
Avalike suhete juht
Coca-Cola Hellenic
Tel: +372 6503 105
Mob: +372 5085 255
E-mail: piret.jaaks@cchellenic.com

Mairis Tuisk
Pressi-ja kultuuriosakond
Ameerika Saatkond
Tel: +372 668-8150
Mob: +372 503-2032
E-mail: TuiskM@state.gov

Mariliis Topp
AS Tallinna Vesi
Tel: (+372) 626 2275
Mob: +372 5646 3095

E-mail: mariliis.topp@tvesi.ee