Talgupäeva uudised

Eesti Korteriühistute Liidu ja Teeme Ära talgupäeva meeskonna üleskutse korteriühistutele 04. aprill

Teeme Ära talgupäeva meeskond ja Eesti Korteriühistute Liit kutsuvad korteriühistuid aktiivselt Teeme Ära talgupäeval osalema. 7. mail toimuval üle-eestilisel talgupäeval on ühistutel hea võimalus majas ja ümbruses vajalikke töid ette võtta.



Kutsume ühistuid üles mõtlema, mida oleks vaja oma majas või selle ümbruses ära teha. Ühistesse tegemistesse saab kaasata oma maja elanikke, samuti võib teha koostööd naaberühistutega. Üheskoos saab lihtsamini hankida vajalikke tööriistu, materjale, oskajaid inimesi ja muud toetust. Koostegemises peitub jõud!

Eelmise aasta Teeme Ära talgupäeval toimus korteriühistute algatusel talguid mitmel pool üle Eesti. Korrastati majaümbrust, mänguväljakuid, liivakaste, parkimisplatse, istutati puid-põõsaid, puhastati kraave, värviti aedu jne. Kõik sedasorti algatused on ka sel aastal väga teretulnud!

Oma plaanid tuleks talgutena kirja panna Teeme Ära veebilehel. Nii olete ka teistele nähtav ning eeskujuks ja inspiratsiooniks teistele ühistutele. Sealsamas saavad end seejärel kirja panna ka talgutele tulijad. Koostöös korteriühistute liidu ja teiste Teeme Ära partneritega on hea tava tunnustada talgupäeval kaasa löönud ühistuid, loosides välja ühistultee tarvilikku.
Sel aastal läheb talgupäeval osalenud korteriühistute vahel loosi:  Bauhofilt vajalikke tööriistu, Päästeameti poolt tasuta koolitused, EKÜLi poolt käsiraamatud jne.
Infot täiendame jooksvalt siin veebilehel!

Ühtlasi olete väga oodatud oma varasemaid ja tänavusi talgukogemusi ka teistega jagama, loe talgulugude kogumise veebiretkest!

Aktiivset kaasa löömist ootama jäädes,
Teeme Ära talgupäeva meeskond ja Eesti Korteriühistute Liit