Talgupäeva uudised

Refonda kevadkampaania kogub annetusi Teeme Ärale ja ELFile 07. aprill

Aprillis ja mais toimuva kampaania käigus annetab Refonda iga kogutud metalli tonni kohta 2 eurot ELFi looduskaitseliste projektide elluviimise toetuseks ning Teeme Ära talgupäeva korralduseks.

Aprillis ja mais viib suurim kodumaine vanametalli käitleja Vakaru Refonda läbi järjekordse kevadise kokkuostukampaania. Selle käigus saab iga vanametalli koguja rahalise boonuse ning lisaks annetab Refonda ELFile iga kogutud ja toodud vanametalli tonni eest 2 eurot. Vakaru Refonda lööb ka kaasa Teeme Ära talgupäeva partnerina.

Selline koostöö ELFi ja Teeme Ära talgupäevaga on märgilise tähendusega - aidatakse Eestimaa metsaalused ja kodumajapidamised vanametallist puhastada ning meie loodust hoida.

Vakaru Refonda juhi Peeter Raagi sõnutsi makstakse iga toodud musta metalli tonni eest boonust 10 eurot ja iga värvilise metalli tonni eest 30 eurot. Tuua saab kõike, alates vanadest autodest, radiaatoritest, gaasipliitidest ja kärudest lõpetades labidate ja lusikatega. Lisainfot saab lühinumbril 1817. Kampaania kestab 31. maini.

Kampaaniast laekuv annetus on mõeldud ELFi looduskaitseliste projektide elluviimise toetuseks ning Teeme Ära talgupäeva korralduseks.

Möödunud aasta kevadise kokkuostukampaania käigus maksis Vakaru Refonda välja üle miljoni krooni. Toona maksti boonuseid summas 200-500 krooni ühe toodud metalli tonni kohta.

Vakaru Refonda on kontserni BLRT Grupp tütarettevõte, mis tegeleb musta ja värvilise metalli kokkuostu, töötlemise ning müügiga, samuti laevade utiliseerimisega. Ettevõtte esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Rakveres, Pärnus, Türil, Kohtla-Järvel, Narvas ja Võrus.

Lisainfo:

Tarmo Tüür

Teeme Ära talgupäeva eestvedaja
Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liige
tel 534 11020
e-post tarmo@elfond.ee