Talgupäeva partnerite pakkumised talgujuhile

Tasuta päästevahendite komplekt ja infotahvel

Neile, kes soovivad rajada veeohutuse stendi, on pakkuda tasuta päästevahendite komplekt (päästerõngas ja viskeliin) ja ohutusjuhistega infotahvel. Päästevahendid saab tellida Teeme Ära kodulehel. Kui sooviavaldus täita hiljemalt 24. aprillil, on kindel, et varustus talgupäevaks kohale jõuab. Soovi saab avaldada ka peale seda kuupäeva, ent siis ei pruugi päästevahendid ja infotahvel talgupäevaks maakonna keskusesse jõuda. Veeohutuse stendi saate aga talgutel sellegi poolest valmis teha ja püstitada. Info ja sooviavalduse esitamine: www.teemeara.ee/talgujuhile/veeohutus

Ehitus- ja aiatarvete sooduskupong

Talgujuhi stardipaketis oleva kupongi alusel on talgujuhtidele kõigis Bauhofi kauplustes kogu kaup tavahinnast 25% soodsam.

Suitsuandur igasse talgupaika

Igale talgule on Päästeameti poolt ette nähtud üks suitsuandur, mille leiate  talgujuhi stardipaketist. Ära unusta, et elusid päästab vaid paigaldatud suitsuandur!

Talguhundi pass

Talguhundi pass on unikaalne tunnuskiri, mis tähistab selle omaniku kaasalöömist Teeme Ära talgupäeval Eestimaa eri paigus. Lisaks sümboolsele tunnustusele võimaldab talguhundi pass osa saada talgupäeva partnerite pakkumistest, näiteks rongi- ja bussisõit poole hinnaga. Talguhundi passi statuudi, saamise juhised ja eripakkumised leiad siit: www.teemeara.ee/pass. Kui talgujuhina soovid passi saada, pead end oma talgutele ka ise osalejana kirja panema!

Prügikonteinerite soodsam rent

Kõigile Teeme Ära talgujuhtidele on Wastescanner.ee lehe kaudu prügikonteineri rentimine 10-20% soodsam (protsent sõltub renditeenuse pakkujast, Ragn Sellsi puhul 5%). NB! Soodustuse saamiseks tuleb tellimusvormis kirjutada sooduskoodi väljale "teeme ära". Soodustus kehtib 1.-9. mai.

Tasuta kastekannud – OTSAS

OÜ Akone toetab taas talgujuhte tööriistadega. Ära on anda sada 10-liitrist kastekannu. NB! Soovija peab leidma võimaluse ise kastekannudele järgi tulla 28. aprillil kl 13-15 Tallinnas (täpse aadressi teatame soovijatele). Saada oma soov ja kogus kairepaloots@gmail.com ning proovime võimalikult paljude soovid täita.

Kõik sada kastekannu on ära jagatud!

Tasuta prügikotid – OTSAS

Ära anda seitse rulli 75-liitriseid prügikotte, mis jäid üle All Green Bags toetusest stardipakettidesse. Rullis 10 prügikotti.
NB! Soovija peab leidma võimaluse ise prügikotirullidele järgi tulla 5. või 6. mail ajavahemikus 10–17 Tartus (täpse aadressi teatame soovijatele). Saada oma soov ja kogus info@teemeara.ee.


Pakkumised maakondades leiad siit >>>