Pakkumised maakondades

Saaremaa 

Orissaare vald toetab talgukulude katmist

Orissaare vallavalitsus kutsub üles organiseerima sel päeval ja ka varem valla külades koristus- ja heakorratalguid. Talgud, mis registreeritakse sekretär Siiri juures (tel 454 5593 või e-post ovv@orissaare.ee) hiljemalt 29. aprilliks, toetab vald rahaliselt. Talgud on traditsiooniliselt lisaks töötegemisele ka kogukonna seltskondlik üritus ja loomulikult kaasneb sellega ühine söömaaeg.
Hüvitame talguteks toiduainete soetamist ühe inimese kohta kuni 1 € ulatuses. Kulutšekid tuleb talgujuhil maikuu jooksul toimetada valda. Toiduainetšekkide asemel võivad olla ka prügikottide, töökinnaste jms tšekid. Tšekkidele tuleb lisada lühike aruanne, mis sisaldab järgmisi andmeid: talgujuhi ja hüvituse saaja nimi, talgutööde tegemise pikkus ajaliselt, tehtud tööde loetelu, osalejate arv ja nimekiri koos allkirjadega (väga väikesi lapsi ärge nimekirja lisage). Need talgud, kus otsustatakse külateede äärest võsa maha võtta, saavad vallast ka saebensiini osas toetust.

Kuressaare tasub jäätmete vastuvõtutasu

"Teeme ära” talgutest ajendatuna kutsub Kuressaare linnavalitsus inimesi üles 23. aprillist 7. maini Kuressaares heakorratalguid korraldama. Linnavalitsus toetab linna avalike alade heakorrastamist, tasudes talgute käigus kogutud jäätmete vastuvõtutasu Kudjape jäätmejaamas. Jäätmete vastuvõtu korraldamiseks tuleb talgujuhil enne koristama asumist ühendust võtta linnavalitsuse heakorra ja haljastuse spetsialisti Katrin Reinholdiga tel 45 50 534, 54 21 513, e-post katrin.reinhold@kuressaare.ee.


Hiiumaa

Hiiumaa prügila võtab prügi vastu tasuta

Hiiumaa Prügila OÜ võtab 7. mail vastu Teeme Ära talgute käigus tekkinud prügi ajavahemikus 10.00–14.00. Kui talgupäeval prügi ära viia ei jõua, siis võetakse prügi vastu ka esmaspäeval, 9. mail kell 9.00–16.00, märksõna "Teeme Ära".

Harjumaa

Saku vald toetab prügikonteinerite, prügikottide ja töökinnastega

Saku vald toetab külades toimuvaid talguid, tellides talgupäevaks vajaliku suurusega prügikonteineri, prügikotid ja töökindad talgulistele. Talgujuhid peavad selleks tellimuse esitama vallaaednikule.

Saku Priitahtlikud Pritsimehed toovad kõigisse Saku valla veeohutustalgute kohtadesse nende poolt valmistatud veeohutuse stendi ja aitavad selle talguseltskonnal paigaldada. Selleks võtta ühendust Saku Priitahtlikute Pritsimeestega.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus abistab Lasnamäel toimuvaid talguid/talgulisi

Lasnamäe Linnaosa Valitsus abistab Lasnamäel toimuvaid talguid ja talgulisi töökinnaste, prügikottide ning vajadusel ka piiratud koguses tööriistade (rehad, harjad, labidad) ning prügikonteinerite ja prügi äraveoga.
Tellimuse esitamiseks võtta ühendust Lasnamäe Linnaosa Valitsuse heakorra ja haljastuse peaspetsialisti Kristjan Järvega tel 6457703 või 5040753 või Kristjan.Jarv@tallinnlv.ee


Uber korjab Tallinnas tasuta kokku vanad patareid

Selleks ava Uberi rakendus ja telli vaate “Teeme Ära” alt auto, nii nagu telliksid tavalise auto. Juht sõidab Sinu tellitud asukohta ja saad talle üle anda vanad patareid. Juht viib need patareide kogumispunkti.
Patareisid saab Tallinnas üle anda laupäeval, 7.mail ajavahemikus 10.00-18.00
Lae alla Uberi rakendus UBER.COM/APP, loo konto ja telli “Teeme Ära”

Pärnumaa

Paikre prügilas prügi äraandmine soodustingimustel

Paikre prügilas saab soodustingimustel anda ära prügi. Täpsema info saamiseks võtta ühendust Pärnumaa koordinaatori Krista Habakukega krista@kodukant.ee või 55 533 990