Talgusupp Liivimaa roheline

Rahvusköök/piirkond

Liivimaa

Kogus - mitmele sööjale jagub

18

Koostisosad ja kogused

  • 2 supikana
  • kartulit 2 kg
  • 1 kapsas
  • sink
  • maitserohelist (murulauk, karulauk, naat, nõges, petersell, till jms)
Supi kõrvale pakkuda hapukoort ja leiba.

Valmistamine

Kanad tuleb tükeldada, panna keema ja keeta pehmeks. Siis lisada kapsas ja
kartul, keeta pehmeks. Lisada hakitud singiviilud. Supi valmides minna õue ja vaadata ringi, millised rohelised taimed on tärganud ja mida saaks supile lisada: murulauk, karulauk, naat, nõges, petersell, till jms kõikvõimalikud rohelised värsked asjad. Juhul, kui kevad on külm ja ei ole veel tärganud, tuleb osta SELVERIST! Kõige lõpuks serveerida koos hapukoorega ja pakkuda kõrvale leiba.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »