Rahvusköök/piirkond
Liivimaa
Kogus - mitmele sööjale jagub
18
Koostisosad ja kogused
- 2 supikana
- kartulit 2 kg
- 1 kapsas
- sink
- maitserohelist (murulauk, karulauk, naat, nõges, petersell, till jms)
Supi kõrvale pakkuda hapukoort ja leiba.
Valmistamine
Kanad tuleb tükeldada, panna keema ja keeta pehmeks. Siis lisada kapsas ja
kartul, keeta pehmeks. Lisada hakitud singiviilud. Supi valmides minna õue ja vaadata ringi, millised rohelised taimed on tärganud ja mida saaks supile lisada: murulauk, karulauk, naat, nõges, petersell, till jms kõikvõimalikud rohelised värsked asjad. Juhul, kui kevad on külm ja ei ole veel tärganud, tuleb osta SELVERIST! Kõige lõpuks serveerida koos hapukoorega ja pakkuda kõrvale leiba.