Rahvusköök/piirkond

Vene

Kogus - mitmele sööjale jagub

25

Koostisosad ja kogused

Raguukont 1800 gr
Kartul 2000 gr
Porgand 600 gr
Konservkurk 1000 gr
Sibul 600 gr
Toiduõli 60 gr
Või 40 gr
Odrakruup 250 gr
Vesi 6500 ml
pipar 7 tera, loorber 1 leht, soola, suhkrut, maitserohelist
Hapukoort 500 gr
Lisandik kõrvale: 2 pätsi leiba, võid 1 pk ning juustu 1 kg

Valmistamine

Raguu pruunistame - keedame, köögiviljad koorime-tükeldame, porgandi ja sibula praeme t.õli ja või segus. Odrakruubi keedame eraldi. Kurnatud keeduleemele lisame köögiviljad, odarakruubi, kurgi ja maitseained.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »