Rahvusköök/piirkond
Kaalepi küla
Kogus - mitmele sööjale jagub
20
Koostisosad ja kogused
- 100g nõgest
- 100g naati
- 150g riisi
- 3 porgandit
- 1 suur sibul
- 2spl nisujahu
- 100g võid
- 0,5 klaasi piima
- 1 karp merevaiku
- 100g rõõska koort
- 3 keedetud muna
- 6 kartulit
- 500g hakkliha
Valmistamine
Ära keeta nõgesed ja naat. Eraldi keeta riis,kartul ja porgand. Pruunistada hakkliha (pool sibulat,natuke soola ja pipart ).Teha jahu kaste (pool sibulat, või, nisujahu, piim ). Plenderda nõges ja naat. Lisada riis, porgand, kartul ja pruunistatud hakkliha. Segada sisse jahukaste. Maitsesta rõõsakoore ja merevaiguga. Pealeraputamiseks keedumuna ja natuke tilli.