Itaalia köögiviljasupp

Rahvusköök/piirkond

Itaalia

Kogus - mitmele sööjale jagub

24

Koostisosad ja kogused

  • 1,5 kg hakkliha
  • 3 suurt sibulat
  • 3 sellerivart
  • 3 porgandit
  • 6 küüslauguküünt
  • 3 purki purustatud tomateid
  • 12 dl tomatikastet
  • 6 purki punaseid ube omas mahlas
  • 1,5 dl vett
  • 6 loomalihapuljongikuubikut
  • 1,5 tl punet
  • 1,5 tl basiilikut
  • 3/4 kapsapead
  • 3 purki maisi
  • 3 purki rohelisiube
  • 6 dl makarone
  • peale riputamiseks peterselli

Valmistamine

Pruunista potis hakkliha. Lisa hakitud sibul, seller, porgand, küüslauk, tomatid, tomatikaste, oad, vesi, puljongikuubikud, pune ja basiilik. Kuumuta keemiseni ja keeda 20 minutit. Lisa ribadeks lõigatud kapsas, mais, rohelised oad ja makaronid. Keeda kuni makaronid on pehmed. Kui supp tundub liiga paks, lisa vett. Puista peale hakitud peterselli.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »