Rahvusköök/piirkond
Brasiilia
Kogus - mitmele sööjale jagub
10-15
Koostisosad ja kogused
- 3-4 sibulat
- 4-12 küüslauguküünt
- veidi õli
- 2 liitrit vett
- 8-10 kartulit
- soola
- erinevaid piprasegusid
- 2 hiina või väiksemat peakapsast
- hapukoort
- tugevamaitselist suitsuvorsti (nt. küüslaugu või salaami)
Valmistamine
Koori ja tükelda sibulad ning küüslauk. Kuumuta sibulat ja küüslauku õlis kuni need on läbipaistvad. Lisa vesi ning kooritud, tükeldatud kartulid ja pisut soola. Keeda kuni kartulid on pehmed. Püreeri kartulid.Lisa supile tükeldatud kapsas ja keeda kuni valmimiseni. Maitsesta. Serveerimisel lisa hapukoort ja tükkideks lõigatud suitsuvorsti.