Rahvusköök/piirkond
Eesti
Kogus - mitmele sööjale jagub
5
Koostisosad ja kogused
- 1 l Keefir või maitsestamata jogurt
- 1 spl Sepa talu astelpajujahu
- Peotäis ca 50 g astelpalju marju
- Erinevad marjad (mustsõstrad, vaarikad, pohlad...) kokku ca 150g (võib asendada ühe banaaniga)
- 3 spl kamajahu
- 2 spl metsamett (võib asendada suhkruga)
Valmistamine
Sega ained blenderis või vahusta sauseguriga. Maitse ja lisa magususe tõstmiseks vajadusel mett juurde. Vala klaasidesse, puista klaasi peale pisut astelpalju jahu, mõned purustamata marjad, lisa fantaasia järgi kaunistuseks veel mõned värvilised segukomponendid. Saad maitsva, toitva ja vitamiinirohke ergutava maitseelamuse ;) Joo kohe!