Pakkumised talguhundi passi omanikule

Elroni rongipiletid -50%

Kõik Teeme Ära talgulised saavad talgunädalal 28. aprillist kuni 5. maini talguhundi passi ja isikuttõendava dokumendi esitamisel soetada tavapileti poole hinnaga. Soodustus kehtib rongisõiduks kõikidel Elroni liinidel üle Eesti, nii tava- kui ekspressrongides. Piletit saab osta ainult rongist, eri soodustused ei summeeru.


Üliõpilasfestival Gaudeamus kutsub talguhunte laulupeole "Jaanipäeva laulud" 1=2 piletisoodustusega

Kõik Teeme Ära talgulised saavad Tartu üliõpilasfestivali Gaudeamus üritustesarjas 24. juunil toimuvale laulupeole "Jaanipäeva laulud" kaks piletit ühe hinnaga. Pidustustel osalevad Eesti, Läti ja Leedu parimad üliõpilaskoorid, tantsijad ja pillimängijad, kokku 4000 esinejat. Piletisoodustuse saamiseks mine Piletilevi kodulehele ja lisa sooduskoodi lahtrisse oma talgupassi viis viimast numbrit. Pakkumine kehtib ainult talguhundi passi omanikele ning on jõus kuni 24. juunini.

E-store veebipoes Keteri tooted -25%

Kõigile talguhundi passi omanikele on E-store veebipoes Keteri kaubamärgi tooted 4. maist kuni 31. maini 25% soodsamad. Soodustuse saamiseks tuleb veebipoes ostu sooritamisel sisestada väljale kupongi kood märksõna TEEMEÄRA2018. Valikus aiamööbel, hoiukastid, lillepotid jpm. Tutvu valikuga www.e-store.ee.

National Geographic Eesti tellimus neljaks kuuks -62%

Ajakiri National Geographic Eesti soovib tänada ja tunnustada kõiki aktiivseid ning missioonitundega eestimaalasi! Tänutäheks saad tellida ajakirja National Geographic Eesti neljaks kuuks vaid 9,9 euroga. Nii säästad kaanehinnaga (25,96 eurot) võrreldes 62%. Pakkumine kehtib ainult Teeme Ära talgupäeval osalejatele ning on jõus kuni 1. juunini. Tellimuse saad esitada siin: https://pood.aripaev.ee/ng18talgud


Eestietno tooted -25%

Talguhundi passi omanik saab maikuus soetada rahvusmustritest inspireeritud tooteid Eestietno veebi- ja stuudiopoest 25% soodsamalt. Soodushind kehtib 1.-31. mai talguhundi passi omanikule stuudiopoes märksõna ja veebipoes koodi "teemeara" alusel. Mõningate toodete puhul tarneaeg tuni 14 päeva. Tutvu valikuga www.eestietno.ee

Photopointis paberfotode trükk -30%

Talguhundi passi omanik saab Photopointi veebikeskkonnas talgupäeva meenutused paberile trükkida 30% soodsamalt. Selleks tuleb www.photoexpress.ee lehel sisestada sooduskoodi väljale "talguhunt2018", kood kehtib 30. maini. Fotod saad tellida mugavalt lähimasse Photopointi esinduskauplusesse, Omniva või SmartPOSTi pakiautomaati, DPD Pick Up'i, kulleriga koju või postkontorisse.


Sõidutoetus töötutele

Osalemine Teeme Ära talgupäeval on hea võimalus õppida uusi oskusi ja leida kontakte uuteks väljakutseteks. Nii nagu mullu, võimaldab töötukassa osaleda töötutel talgutööl ning toetab osalejaid sõidu- ja majutustoetuse maksmisega.
Sõidutoetuse saamiseks peab Töötukassa klient registreeruma talgutele veebilehel ja võtma oma konsultandilt või printima töötukassa kodulehelt talgutöö osavõtulehe. Talgutööle saab klient end ise registreerida, vajadusel aitab teda selles töötukassa konsultant.

Lisainfot toetuse kohta leiab: www.tootukassa.ee/content/toetused-ja-huvitised/soidu-ja-majutustoetus


Hoia pakkumistel silm peal, sest täiendame nimekirja jooksvalt!