Hiiu Folk

Juulis toimuv keskkonnasõbralik pärimusmuusikafestival Hiiu Folk premeerib kõiki talgulisi võimalusega lunastada festivalipass tavahinnast soodsamalt. Talgulise eripass maksab 30 eurot ning seda saab osta nii Piletilevi internetipoest kui ka Piletilevi müügipunktidest koodi "hiiufolk14" alusel. Iga talguline saab koodi alusel osta ühe passi. Võrdluseks, et muidu on passi soodushind 35 eurot, alatest 1. juunist maksab see 40 ja kohapealt 45.  Soodushinnaga passe saab osta kuni 30. juunini! Rohkem infot Hiiu Folgi kohta: www.hiiufolk.ee 

Bussiga talgutele

Talgupäeval 3. mail on OÜ Eesti Buss liinidel üle Eesti kõigile talgulistele bussipilet 50% võrra soodsam. Soodustus kehtib täispiletile ja soodustuse tõendamiseks tuleb kõigil esitada prindituna või ekraanil talgulise sooduskupong, mille leiad SIIT. Odavama pileti saab osta nii bussist kui internetist - selleks sisesta www.tpilet.ee lehel kampaaniakoodi väljale "Teeme Ära 2014". 

Sõidutoetus töötutele

Osalemine Teeme Ära talgupäeval ja vabatahtlikutöö laiemalt, on hea võimalus õppida uusi oskusi ja leida kontakte uuteks väljakutseteks.

Nii nagu mullu, võimaldab töötukassa osaleda töötutel talgutööl ning toetab osalejaid sõidutoetuse maksmisega.

Sõidutoetuse saamiseks peab Töötukassa kliend registreeruma talgutele veebilehel ja võtma oma konsultandilt või printima töötukassa kodulehelt talgutöö osavõtulehe. Talgutööle saab klient end ise registreerida, vajadusel aitab teda selles töötukassa konsultant või karjääriinfo spetsialist.

Täpsema info toetuse saamiseks leiad töötukassa kodulehelt >>>.

Veski trahteri pakkumine Saaremaa talgulistele

Veski trahter kutsub kõiki tublisid talgulisi 3. mail Saaremaal pärast töötegemist Veski Trahterisse keha kinnitama ja tantsu keerutama. Kogu Veski a la carte menüü talgulistele talgupäeval -20% soodsam.

Kell 17 pakume talgusuppi ja Veski majakooki (kokku 5 eur).
Kell 18 saab tantsu lüüa elava muusikaga (tasuta).

Eelregistreerimine Veski perenaisele tel 528 6142 või veski@veskitrahter.ee