Bussiga talgutele

Talgupäeval 3. mail on OÜ Eesti Buss liinidel üle Eesti kõigile talgulistele bussipilet 50% võrra soodsam. Soodustus kehtib täispiletile ja soodustuse tõendamiseks tuleb kõigil esitada prindituna või ekraanil talgulise sooduskupong, mille leiad SIIT. Odavama pileti saab osta nii bussist kui internetist - selleks sisesta www.tpilet.ee lehel kampaaniakoodi väljale "Teeme Ära 2014".

Prügivedu.ee pakkumine

Prügivedu.ee pakub talgulistele nii Harjumaal, kui ka mujal piirkondades, erinevas mahus prahikonteinereid 15 % tavahinnast soodsamalt. Konteinereid saab tellida tellimiskeskkonnas, sisestades sooduskoodilahtrisse talgud2014 rakendub koheselt allahindlus. 
Sama sooduskood kehtib ka tellides telefonil 6723 000.

Prügivedu.ee tellimuskeskkonda saad siit >>>


Ehitus- ja aiatarbed

Talgujuhi stardipaketis oleva kupongi alusel on talgujuhtidele kõigis Bauhofi kauplustes kogu kaup tavahinnast 25% soodsam.


AS Eesti Keskkonnateenuste pakkumised üle Eesti

AS Eesti Keskkonnateenused tuleb taas appi majaomanikele, korteriühistutele ja teistele talgujuhtidele, kes kimpus prügi äraveoga ja teeb tavapärasest soodsamaid pakkumisi prügikonteinerite rendi ja äraveo osas. 

Vana mööbli ja tehnika äravedu Harjumaal

Catch Up pakub Tallinnas ja Harjumaal kasutatud tehnika äravedu -50% ja vana mööbli äravedu - 35% soodsamalt. Tellimuse saab teha Catch Up tellimusvormil veebis, e-postil info@catchup.ee või helistades telefonil 530 800 80. Soodustuse saamiseks kasuta märksõna: TeemeÄra2014.


Hiiu Folk

Juulis toimuv keskkonnasõbralik pärimusmuusikafestival Hiiu Folk premeerib kõiki talgulisi võimalusega lunastada festivalipass tavahinnast soodsamalt. Talgulise eripass maksab 30 eurot ning seda saab osta nii Piletilevi internetipoest kui ka Piletilevi müügipunktidest koodi "hiiufolk14" alusel. Iga talguline saab koodi alusel osta ühe passi. Võrdluseks, et muidu on passi soodushind 35 eurot, alatest 1. juunist maksab see 40 ja kohapealt 45. Soodushinnaga passe saab osta kuni 30. juunini! Rohkem infot Hiiu Folgi kohta: www.hiiufolk.ee