Puhastame kodu ja metsaalused 07. aprill

Maaleht
07.04.2011

Aprillist alates viib suurim kodumaine vanametalli käitleja Vakaru Refonda läbi järjekordse kevadise kokkuostukampaania, mille käigus maksab igale vanametalli kogujale rahalise boonuse.


"Tänavune kampaania on meie jaoks eriline - iga kogutud ja meile toodud vanametalli tonni eest annetame Eestimaa Looduse Fondile 2 eurot ning lööme kaasa koristuskampaanias "Teeme ära 2011"," kinnitas Vakaru Refonda juht Peeter Raag. "Meie kui suurima kodumaise vanametalli käitleja jaoks on selline koostöö märgilise tähendusega - aitame Eestimaa metsaalused ja kodumajapidamised vanametallist puhastada ning meie loodust hoida."

"Jätkame ka traditsiooni iga inimene, kes meie esindusse vanametalli toob, saab lisaks hinnakirjajärgsele tasule rahalise boonuse. Eripakkumisi on ka ettevõtetele," ütles Peeter Raag. "Iga toodud musta metalli tonni eest maksame boonust 10 eurot, iga värvilise metalli tonni eest aga 30 eurot. Tuua võib kõike, alates vanadest autodest, radiaatoritest, gaasipliitidest ja kärudest ning lõpetades labidate ja lusikatega. Kui kahtlete, kas mõnda eset võib meile tuua, helistage lühinumbril 1817."

Kampaania kestab 31. maini. Möödunud aasta kevadise kokkuostukampaania käigus maksis Vakaru Refonda välja üle miljoni krooni. Tookord maksti boonuseid summas 200-500 krooni ühe toodud metalli tonni kohta.

Vakaru Refonda on kontserni BLRT Grupp tütarettevõte, mis tegeleb musta ja värvilise metalli kokkuostu, töötlemise ning müügiga, samuti laevade utiliseerimisega. Ettevõtte esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Rakveres, Pärnus, Türil, Kohtla-Järvel, Narvas ja Võrus.