Jätkusuutlikult tegutsedes 18. mai

Kesknädal
18.05.2011


Teist korda korraldas Keskerakonna Ülenurme osakond heakorrapäeva suures üleriigilises liikumises "Teeme ära".


Suurepärane kevadilm andis juba varahommikul hea töölusti. Tuletegemisload vallast ja päästeametist võimaldasid ringi piilumata tööd rassida ja kokkukorjatud rämpsu ära põletada. Hommikul kella kümneks tulijatel olid käised üles keeratud ja töö läks rõõmuga lahti. Sellist isuga tegemist pole ammu nähtud! Ülenurme Tõrvandi parkmetsas, kus võsa kõvasti peale kasvanud, vingus võsalõikaja, võttes nagu loogu, ja mootorsaag muutis tuulemurrupuid küttematerjaliks.

Kui üldiselt on harjutud heakorrapäeval vaid paar tundi tööd tegema, siis nüüd vihuti viis tundi järjest. Tehtut pärast üheskoos üle vaadates tundus metsaalune kui uuestisündinud, ainult valgete ülaste meri andis tunda, et need olid juba ennegi siin, vaid varem neid ei märgatud. Vähemalt üks korras koht olemas, kus silmailu saab nautida! Lõpuks ehk saakski kogu metsaaluse (üle 9 ha) korda, kui kõik inimesed viitsiks ja tahaks käed külge panna?

Kui hästi maitses kõigile talgulistele frikadellidega värskekapsasupp - kõigil oli kere ka piisavalt hele!

Südamlik tänu kõigile, kes kogu hingest tööd tehes endast parima andsid! Ei saa kuidagi ära märkimata jätta neidki, kes tulemata jätsid, ju oli neil selleks mõni põhjus; igatahes ilm ei tohtinud seekord põhjuseks olla.

Ilusat päikselist kevadet kõigile lehelugejatele!