Talgud lastekodus 17. mai

Tervise leht
17.05.2011

7. mail osalesid Eesti Reumaliidu ning Eesti Noorte Reumaliidu liikmed ja vabatahtlikud "Teeme Ära 2011" talgute raames Jõgevamaal Siimusti lastekodus "Metsatareke" heakorratöödel.


Nii nagu möödunud aastal, oli ka tänavu aasta soov midagi head ära teha. Põhjalike otsingute tulemusel jõuti ühisele otsusele, et lastekodu on sobiv koht, kuhu minna. Päev algas osalejatele varakult, sest väljasõit Jõgevamaa suunas sai alguse juba kell 7.45. Varajane kellaaeg aga ei osutunud kellelegi takistuseks, vastupidi, inimesed olid rõõmsad ning hakkamist täis. Peagi täideti buss vajalike asjadega ning asutigi teele. Kohale jõudes ootas meid ees armas majake koos toredate lastega. Aega tutvumiseks ja kohanemiseks ei jäänudki, kui juba jagati laiali kingitused ning asuti tööle. Päeva jooksul lõhuti puid, riisuti metsaalust, veeti mänguväljakule liiva, püstitati kasvuhoone ning abistati seal kus tarvis.

Päeva vahvaimad momendid möödusid lastega üheskoos mängides. Kõige värvikamalt jäi meelde jalgpall. Lisaks mängiti pisematega liivakastis ja poistega pilluti korvpalli, lauldi kitarri saatel ning korraldati teatevõistlusi. Koostöös vabatahtlikega leiti üritusele palju toetajaid, kes vajalike kaupadega abi osutasid: .Alexela AS, Tamrex Ohutuse OÜ, AS Flora, AS Eesti Pagar, AS Leibur, AS Bambona, Reola Köögiviljad OÜ, Valio Eesti AS, AS A. Le Coq, Udu talu ning AS Orto. Tänud ka Metsatarekesele toreda vastuvõtu ja tööka päeva eest!