Talgutöö on tore töö! 18. mai

Puhja Valla Leht
Mai 2011
Karita Kirbits

Teeme Ära 2011 Puhja vallas algas juba 1.mail talgutega Puhja lasteaia õuealal. Kohal oli 31 täiskasvanud talgulist ja suur hulk lapsi, kes ka jõudumööda kaasa aitasid.


Kõik osalejad said Puhja vald 20 vapi ja kirjaga rinnamärgi, et ära märkida igaühe panust valla heakorda. Sel aastal tähistab Puhja vald 20.aastapäeva ja meil kõigil on korras koduvallas hea elada ning ka külalisi siia kutsuda.
MTÜ Perekas algatatud talgute eesmärk oli korrastada torutööde käigus kahjustada saanud lasteaia õueala. Mulla laialivedu ja tasandamine, riisumine ja kõnniteede puhastamine, muruseemne külvamine ja mulla rullimine, olid tööd mis said tehtud. Mutimetroo OÜ tubli laaduri juhi Kenno Männiste abiga edenes töö jõudsalt ja asjalikult. Õnneks ei ostunud tõeks ilmaprognoos, mis lubas küll esilagu ebasoodsaid tingimusi õuetöödeks. Päikesepaistel saime oma tööga kenasti valmis.Loodame, et õuealal parandamist vajav tee saab samuti ruttu korda.
Ükski talgupäev pole tõeline ilma ühise söömiseta. Maitsva talgusupi keetsid ja kringli küpsetasid kokad Reet Saadjärv ja Ere Sepp.
Suur tänu kõigile osalejatele ja ütleb eesti vanasõnagi, et hulgakesi on ikka parem tööd teha!