Pärnumaal juba kirjas 76 talgupaika 05. mai

Pärnu Postimees Online
05.05.2011

Eilseks oli Pärnumaal kirja antud 76 talgukohta 1137 talgulisega, kuid vajadus töökate kätepaaride järele on kaks korda suurem ja registreeruda saab meiliaadressil www.teemeara.ee.


“Teeme ära! Minu Eesti” üleriigiliste talgute Pärnumaa koordinaator Krista Habakukk ütles, et vahepeal vihmajahedaks pööranud ilm ühistöötegijaid ei sega, kui üll on õigesti valitud rõivad, ning paljud on mõelnud väljas plaanitud heakorratööde varuvariandile.

Talgud erinevad koha ja korralduse poolest, eripärasematest nimetas Habakukk Audru kooli õpilaste lilleistutamist Jõõpre vanadekodu juurde, aga ka süstamatka ühendamist veesõidukite randumiskohtade korrastamisega, külapiltide sortimist, käsitöömaterjalide ettevalmistamist, Tori muuseumi aidahoone ja Pärnu Maarjakodu Karja tänava maja ning õunaaia korrastamist, Suigu seltsimaja põranda lammutamist.

Pärnumaa talgute täpne ülevaade ja tööde kirjeldus on viidatud kodulehel. Sealt saab teada sedagi, millised tööriistad ühe või teise talgu korraldaja soovitab kaasa võtta ning mida tehakse ühistöö järel.