Rahvusköök/piirkond

Vene

Kogus - mitmele sööjale jagub

15-20

Koostisosad ja kogused

* 4-5 l vett
* 1,5 kg liha
* 250 g odrakruupe
* 5 porgandit
* 2 sibulat
* 10-15 kartulit
* 8 hapukurki
* maitse järgi hapukurgi leent
* soola, pipart, loorberilehte
* veidi õli
* maitserohelist

Valmistamine

Liha keema, koori vaht. Lisa pipar, sool ja loorberileht. Haki sibul ja porgand. Kuumuta kergelt õlis. Kui liha on pehmeks keenud lõika väikesteks tükkideks. Lihakeedu leemes keeda kruubid, kartulid, sibul, porgand. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud liha.Vajadusel maitsesta suppi veel pipra-soolaga. Valmis supile puista hakitud tilli ja peterselli.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »