Veise kebab ja koores hautatud šampinjonid

Rahvusköök/piirkond

Gruusia

Kogus - mitmele sööjale jagub

6

Koostisosad ja kogused

Kebab:
  • 500 g veise hakkliha
  • 500 g seahakkliha
  • 3 sibulat
  • sool ja pipar
Serveerimiseks:
  • punane sibul ja lavašš
  • 800 g šampinjone
  • 400ml rõõsk koor
  • 5 nelgitera 
  • 5 pipratera
  • 2 loorberilehte
  • värske till ja petersell
  • õli sool

Valmistamine

Tükelda sibul, pane kaussi hakklihad, sega läbi maitsesta. Vormi ümber varraste ja aseta grillile, ahju või pannile. Puhasta seened ja lõigu viilueeks ning prae pannil läbi, lisa maitseained, kalla peale koor ja hauta pannil umbes 30 min. Tüsta vürtsid välja ja vajadusel lisa soola, petersell ja till.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »