Rahvusköök/piirkond

Vene

Kogus - mitmele sööjale jagub

20 inimest

Koostisosad ja kogused

  • 1,5 kg suitsukonti või kondiga sealiha
  • 3 suurt porgandit
  • 2 mugulsibulat
  • 300g kaalikat
  • 150g odrakruupe
  • 10 kartulit
  • 4-5hapukurki
  • maitserohelist
  • võid praadimiseks
  • hapukoor

Valmistamine

Liha panna külma vette keema,kruubid panna külma vette likku, seni kuni puljong keeb. Praadida porgand ja sibul,lisada puljongisse,tükelda kaalikas, lisada supile. Nüüd lisada kruubid, kui liha juba kondi küljest lahti, tõsta välja
ja tükelda. Nüüd lisa supile tükeldatud kartul, kui kartul pehme,maitsesta loorberi ja pipraga ning lisa tükeldatud hapukurk. Serveeri soovi korral hapukoorega ja lisandiks oma küpsetaud leib.

Head isu!!

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »