Sibulaklops seentega

Rahvusköök/piirkond

Seto

Kogus - mitmele sööjale jagub

15

Koostisosad ja kogused

  • 3 kg taist sealiha
  • 25 suurt sibulat
  • 0,5 kg praetud kukeseeni
  • 299 gr võid
  • 15 sl nisujahu
  • 500 gr hapukoort
  • 15 dl vett
  • soola, pipart

Valmistamine

Liha lõigata viiludeks,vasardada,maitsestada pipra ja soolaga ning praadida
võiga.Sibulad ka praadida.Liha ja sibul panna ootele.
Samal pannil pruunistada jahu,lisada vesi ja kuumutada ühtlaseks massiks.
Siis lisada liha ja hautada pehmeks
Lisada kastmele kukeseened ja hapukoor ning maitsestada.
Liha ja kaste tõsta taldrikule,katta praetud sibulaga.
Juurde keedetud kartul ja punase peedi+naadi+pohlamoosi salat.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »