Rahvusköök/piirkond
Peipsiveere
Kogus - mitmele sööjale jagub
10
Koostisosad ja kogused
- kartul 800 g
- räimefilee 750 g
- suitsusink 250 g
- mugulsibul 150 g
- muna 5 tk
- piim 0,7 l
- nisujahu 100 g
- sool
- till
- või 100 g
- riivsai 100 g
Valmistamine
Tükelda suitsusink kuubikuteks,puhasta ja haki sibul.Pese ja viiluta kartulid ratasteks. Pruunista kergelt singikuubikud,sibulad ja kartulirattad.Aseta segu kihiti räimefileedega võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi. Munast-piimast-jahust valmista ülevalamissegu ,vala segu vormis olevatele toiduainetele. Puista peale võitükikesi. Küpseta ahjus 175 C juures 45-50 minutit. Head isu!