Rahvusköök/piirkond
Eesti
Kogus - mitmele sööjale jagub
40
Koostisosad ja kogused
- veiseliha 2,5 g
- sool
- pipar
- loorberilehed
- kartuleid 1,5 kg
- porgandeid ca 500 g
- peeti 2 kg
- suitsuliha 1kg
- kapsast 1 kg
- punased läätsed 300 g
- õli
- tomatipasta 2 pk
- sibul 500 g
- küüslauk 5-10 küünt
- hapukoort 2 kg
- rohelist sibulat 2-3 kimpu
Valmistamine
Köögiviljad koorida, hakkida suupärasteks tükkideks.eraldi praadida küüslauk sibul, siis porgand, peet. Liha keeda eraldi ja kauem, tükelda supi portsud. Lisa suurde supipotti liha tükid, ja kogu ülejäänud kraam vastavalt keemise ajale. Kõige hiljem ennem valmimist tomatipasta. Maitsesta vastavalt. Roheline sibul on garneeringuks. Hapukoor igale ühele maitse järgi.