Rahvusköök/piirkond
Laastu talu, Harjumaa
Kogus - mitmele sööjale jagub
20
Koostisosad ja kogused
- porgand 10 keskmist
- kartul 10 keskmist
- kaalikas 1 suur
- peet 2 keskmist
- riivjuust 200g
- riivsai 100g
- oliiviõli
- maitseained kogus soovi järgi: meresoolaga piprasegu, petersell, tüümiani oksad, till, küüslauk, basiilik jne need maitsed mida soovid
Valmistamine
Tükelda köögiviljad ja aseta ahjuplaadile värvitriipudena, piserda oliiviõli ning maitsesta meresoola pipraseguga. Küpseta ahjus poolpehmeks ning seejärel aseta peale tüümiani oksad ja lase ahjus edasi küpseda kuni köögiviljad peaaegu valmis. Seejärel lisa riivsaia ja -juustu segu ning maitseroheline - küpseta kuldpruuniks.