Rahvusköök/piirkond
Moldova
Kogus - mitmele sööjale jagub
10
Koostisosad ja kogused
Sealiha - 4 kg
Muna - 2 tk
Piim - 10 sl
Nisujahu - 5 sl
Või - 10 sl
Margariin (praadimiseks) - 10 sl
Sool, must pipar, peterselli lehed (kuni 25 tk)
Valmistamine
Aja tükeldatud liha kaks korda läbi hakkmasina. Maitsesta soola ja pipraga, pane juurde 2 muna ning klopi korralikult läbi. Vormi suured kotletid ja pane 1-2 tunniks külmkappi. Seejärel kasta muna-piimasegusse, millele on eelnevalt lisatud jahu, soola ja pipart. Prae mõlemalt poolt pruuniks. Pane 10-15 minutiks kuuma ahju järelküpsema. Valmis kotletid kalla üle sulavõiga. Juurde paku praekartuleid, keedetud lillkapsast, värsket kurki ja tomatit. Garneerida võid roheliste petersellioksakestega.