Rahvusköök/piirkond

Mehhiko

Kogus - mitmele sööjale jagub

12

Koostisosad ja kogused

  • 1 kg maitsekohast hakkliha (loom, kana, kalkun, siga etc)
  • 4 suurt mugulsibulat
  • 3-5 spl või rohkem Santa Maria Chili con carne maitseainesegu
  • 2 purki 0,75 l letshot
  • 5 purki konserveeritud ube (võivad olla erinevad)
  • chili pipart soovi järgi lisada, et oleks mõnus tuline, soola ja suhkrut maitse ja tasakaalu tekitamiseks
  • veidi tumedat shokolaadi, 2 riba tahvlist

Valmistamine

Koori ja haki sibul. Prae sibulat veidi kuumal pannil, lisa hakkliha ja maitseainesegu. Prae läbi kenasti, kuni liha pole enam punane.
Lisa letsho ja konserveeritud oad, lase podiseda ca pool tundi. Maitsesta soola, suhkru ja lisa chiliga kui soovi. Tume shokolaad supi sees lisab maitsenüansi :-)

Suppi võib süüa quesadilladega - juustutäidisega tortillad ahjus või grillil tehtud.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »