Žüriile jäid eriliselt silma ka need lauamängud:

Merili Aitsam Nõmme Põhikooli 5. klassist:



Lauamäng paistis silma oma erilise teostuse poolest. Kasutatud oli väga palju materjale, mis muidu oleksid läinud äraviskamisele (vanad veinipudelite korgid, käbid, mutrid-kruvid jpm). Lauamängupood Brain Games tõi esile vahva alternatiivi tavapärasele täringule. Selles oli näiteks keerleva osana kasutatud vana kliendikaarti.


Greete-Liis Eerme Saku Gümnaasiumi 5.b klassist:



Lauamängupood Brain Games kiitis, et see oli teistest mängudest erineva mehaanikaga ning pakub lisaks teadmistele ka mängulist põnevust. 


Põlula kooli 5. klass:



Žürii kiitis, kui hästi oli selle lauamängu teostus läbi mõeldud ja kuidas kaartidel olevad küsimused olid Prügi VaheTunnist lähtuvad. Lisaks oli hea meel näha, et mängu tegemiseks oli kasutatud olemasolevaid vahendeid, näiteks postitamiseks ja mängualuseks oli kasutatud vana laptopi karpi, täring oli tehtud vanast vahukoorepakist jpm.



Merilyn Kasemets, Lagedi kooli 5. klass



Merilyi mäng jäi silma oma uuendusliku lähenemisega mängulauale - kui patarei ära ühendad, hakkavad numbrid mängulaual helendama. Kindlasti väärivad kiitust ka nööpide kasutamine nuppudega ja vahva karp ise. 



Vinni-Pajusti Gümnaasiumi 5.b klassi õpilsaed Anastasia Šimuk, Madli Freinthal, Mirttel Tovstsik, Hanna Marie Eliste ja Kaila Mäesalu:



Lauamängupood Brain Games kiitis, et klassikaline Tsirkus on muudetud osaliselt koostöömänguks, mis lisaks teadmiste kogumisele võimaldab ka meeskonnatööd harjutada. Žüriile meeldis ka, kuidas olid sisse toodud erinevad toredad kohad looduses.