Talgulood

Esimene üle-eestiline talgulugude kogumise veebiretk.
Tagasi

Talgud Tallinna Luha Lasteaias (04.mai.2013, Harjumaa)

Laupäeval, 4. mail 2013 oli Tallinna Luha lasteaia hoovis talgupäev  „TEEME ÄRA“.


Talgupäeva toimumisele aitas kaasa imeilus päikeseline ilm.  Rõõmsameelsed ja teotahtelised lapsevanemad, lapsed  ja lasteaia töötajad tegutsesid ja toimetasid ühise perena -  riisuti ja koristati õueala, tassiti vana rämpsu suurde konteinerisse. Mitmed tublid isad olid kaasa võtnud oma isikliku käru ja vedasid sellega liiva ja mulda, mille oli spetsiaalselt talgupäevaks kinkinud meie lasteaiale Kesklinna Valitsus. Õpetajad vedasid vanade kelkudega mulda puujuurtele ja muru peale ning lapsed  riisusid väikeste rehadega  suure hoolega oma õueala puhtamaks.  
Tööde lõppedes söödi ühiselt talgusuppi ja maiustati maitsva kringliga, joodi kohvi ja teed ning muljetati elavalt  ühiselt tehtud tööde üle.  Suur tänu kõikidele osalejatele, kes talgupäevast osa võtsid ja lasteaia õueala korrastamisele kaasa aitasid.  Mõned  talgupäeva kommentaarid:  Lapsevanem: „Küll on tore, et lasteaia õues talgupäev korraldati, oleme  mitu aastat mõelnud, kuhu minna?  Oma laste õueala on parim koht, mida koristada…!“
Õpetaja: „Sellist talgupäeva võiks ka sügisel korraldada, samuti võiks kevadel rohkem lilli istutada…“  AITÄH – ÜHESKOOS TEGIME ÄRA!

Aita Saar