Teeme Ära talgupäeva avapressikonverents sel neljapäeval (01. märts)

1.mail 2010 toimub Eestimaal suur üle-eestiline Teeme Ära talgupäev. 
Kõik huvilised on oodatud talgupäeva avapressikonverentsile Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus sellel neljapäeval ehk 4. märtsil kell 11.00 

„Suurte asjade ära tegemise viis on ikka ja alati olnud teistega koos tegemine,“ ütles üks talgupäeva korraldajatest, Teeme Ära Minu Eesti eestvedaja Rainer Nõlvak. 

Talgupäeva 7 kaaskorraldajat ei taha piiranguid panna ühelegi heale mõttele, mis teostamist ootab. Seetõttu on sellel aastal talgupäevad üles ehitatud väga muistsel ja loomulikul viisil – igaüks meist saab välja tulla just selle talguideega, mis tema arvates 1. mail kõige rohkem ärategemist väärib ning kutsuda kõiki tegijaid eestimaalasi kaasa seda talgupäeval teoks tegema.

Talgute registreerimine läheb lahti juba 4. märtsil - neljapäevasel pressikonverentsil saabki näha, kuidas seda täpsemalt teha saab. Räägime kogu talgupäeva mõttest ja ülesehitusest lähemalt, näitame huvitavaid talguid, mida juba talgute lehelt leida võib ning kergitame katet sellelt, mida head talgupäeval osalejad lisaks koostegemisele ja töörõõmule veel oodata võivad. Töö ja lõbu on ikka ja alati käsikäes käinud.

Omalt poolt aitavad olulisi ja huvitavaid talgutöid üles leida ja Eestimaa koos tegemise päeva toetada seitse korraldajat – Riigimetsa Majandamise Keskus, Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liit, Muinsuskaitse Ümarlaud, Eestimaa Looduse Fond, Liikumine Kodukant, Õnnepank ja kodanikualgatus Teeme Ära Minu Eesti. Partneritena löövad kaasa EMT, Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Swedbank, Tallinna Vesi, EuroPark, Eesti Rahvusringhääling, Spordiklubi Ritual ja Coca-Cola HBC Eesti.


Tiina Urm

Avalikud Suhted
Teeme Ära talgupäev
www.teemeara.ee

gsm: +372 5565 1862
e-mail: tiina@teemeara.ee
skype: twistedtiina