Partnerite pakkumised

Big bag kotid

Tasuta ära anda Big bag kotid(tonnise ja pooletonnise mahutavusega, 50 tk). Pealt lahti lõigatud, muud elemendid kõik olemas. Kasutatud vaid korra ökoloogilise kuivaine transportimiseks. Asuvad Lilli külas Anija vallas. Võtta kontakti: Kätlin Jäger, 5206817, info@lillikyla.ee

Arboristid tulevad appi talgutele

MTÜ Arboristide Koda tuleb talgutel appi! Külaseltsid ja omavalitsused saavad kaasata arboriste 7. mai talguüritustele, et siis ühistööna korrastada unustatud väärispuid.  Arboristid on puuhooldajad, kes tunnevad puittaimede liike, nende ehitust-talitust, kahjustusi ja kasvunõudeid. Lisainfo: www.arboristidekoda.ee

Vabatahtliku tegevuse koolituspäevad

Vabatahtliku Tegevuse Arenduskeskus kutsub talgujuhte maakondlikele vabatahtliku tegevuse koolituspäevadele, kus jagatakse kohalike vabatahtlike ja ühenduste kogemusi ning pakutakse praktilisi näpunäiteid, kuidas paremini vabatahtlikke kaasata. Juttu tuleb ka talgupäevast.

Koolituspäevad tulekul:

6. mai Pärnumaa, Pärnus

Talgusupp Felixilt

Põltsamaa Felixi hernesupp suitsulihaga on selle aasta talgusupp, mida on võimalus osta kuni 7. maini hinnaga 0,85 EURi + käibemaks. Täpsem info iganädalases talgujuhtidele saadetavas uudiskirjas.

Tööriistad Bauhofist

Bauhofi Talgupaketis on paljud aiatööriistad -30%! Mitmed Fiskarsi, Gardena, Bacho ja Tiki-treiler tooted soodushinnaga.

ToodeTootekirjeldusTavahindSoodushind
Allahindlus
Aiahark Fiskars
tugevad harud kõva ja kivise pinnase kaevamiseks
31.19
21.39
31%
QuikFit vars Fiskars
karastatud alumiiniumist vars, pehmendusega, vars on tilgakujuline, varrel on spetsiaalne detail, mis automaatselt lukustab liuguri ja võimaldab kohest kasutamist
20.79
13.99
33%
QuikFit lehereha Fiskars
lehtede ja muru riisumiseks mõeldud lai reha, 25 pehmet ja painduvat PBT plastikust piid, mis taluvad painutamist
15.79
10.59
33%
Käsisaag Bahco
400mm, 475mm, 550mm
11.99
8.30
31%
Tiki-treiler haagis

1,089.00
759.00
30%

Pakkumine kehtib 2. - 31. maini 2011 ja märksõna "Teeme ära!" alusel kõikides Bauhofi kauplustes üle Eesti. www.bauhof.ee

Sõidutoetus Töötukassalt

Eesti Töötukassa maksab töötutele talgupäeval osalemiseks sõidutoetust (juhul, kui talgukoht asub 0,5 – 70 km kaugusel). Töötud, kes osalevad talgutel, paluvad talgujuhilt oma osalemise tõestuse kohta Töötukassa registreerimislehele allkirja, et hilisem sõidukompensatsioon kätte saada. Osavõtulehe vormi leiate aadressilt:  http://www.tootukassa.ee/index.php?id=14680


AS Kuressare Soojus võtab vastu mahavõetud võsa

AS Kuressaare Soojus võtab vastu mahavõetud võsa ning valmistab sellest hakkepuitu. Ettevõte on valmis tulema maakonna piires talguobjektile. Suuremate koguste eest on võimalik saada ka tasu. Eelnevalt tuleb kokku leppida Laivo Aavikuga tel. 51 59 068. AS Kuressaare Soojus, Kalevi 1a, Kuressaare www.kuressaaresoojus.ee.


AS Vakaru Refonda võtab vastu vanametalli

AS Vakaru Refonda esindused võtavad vastu vanametalli. Kevadkampaania raames maksab ettevõte lisaboonusena musta metalli tonni pealt 10 ning värvilise metalli tonni pealt 30 eurot. Ühtlasi annetab Refonda kampaania käigus iga kogutud metalli tonni kohta 2 eurot ELFi looduskaitseliste projektide elluviimise toetuseks ning Teeme Ära talgupäeva korralduseks. 7. mail on AS Vakaru Refonda esindused avatud kell 8.30-17.00(v.a Türil). Lisainfo:www.refonda.ee või telefonil 1817.


Opeli esindustes võetakse vastu kasutatud rehve

Kõik Eestis asuvad Opeli edasimüüjad pakuvad 7. mail võimalust tuua vanad ja kasutatud autorehvid Opeli esindustesse ning need tasuta ära anda.Kõik Opeli edasimüüjad Eestis on laupäeval, 7. mail, avatud kell 9.00-15.00 ning on valmis vastu võtma nii palju rehve kui võimalik. Lisainfo: www.opel.ee.


Paikre jäätmekäitluskeskus võtab vastu talguprügi soodustingimustel

OÜ Paikre võtab 7. mail Pärnumaa (talgukeskkonnas registreerunud) talgujuhtidelt vastu prügi soodushinannga- 17,26 eurot/tonn. Prügiveo jäätmekäitluskeskusesse peab organiseerima talgujuht ise. Autokummid ja paberkartong võetakse vastu tasuta (peavad olema eelnevalt ülejäänud prügist eraldatud).  Keskus on 7. mail avatud kuni 20.00-ni. Lisainfo: www.paikre.ee


Edelaraudtee sõidutab talgulisi 50% odavamalt

Et talgulised jõuaksid kindlalt talgutele ning talgutelt koju tagasi, on 7. mail rongisõit üle Eesti Edelaraudtee rongidega 50% odavam. Soodustuse saamiseks tuleb talgulistel öelda märksõna "Talgupilet".


Jaga oma autosõitu teiste talgulistega!

Portaali Soida.me abil saab leida teisi talgulisi, kellega jagada autosõitu. Endale sõidukaaslase leidmiseks mine "Sõidame" veebilehele soida.me, uuri juba olemasolevaid sõidupakkumisi ja -soove ning lisa vajadusel oma sõidusoov või -pakkumine. Sõitu jagades on võimalik transpordikulusid vähendada ning loodust säästa!


MTÜ Rehviringluse kogumispunktid võtavad vastu rehve


MTÜ Rehviringluse kogumispunktid võtavad tasuta vastu igat liiki rehve (ka eraisikutelt). Kogumispunktide nimekirja ja lahtiolekuajad leiad siit: www.rehviringlus.ee/?page_id=6. 7. mail kell 10.00-18.00 on erandkorras avatud  Kuusakoski kogumispunkt Reolas.



Siit näed pakkumisi korteriühistutele!