Üleskutse korteriühistutele – teeme ära 7. mail!

Teeme Ära talgupäeva meeskond ja Eesti Korteriühistute Liit kutsuvad korteriühistuid aktiivselt Teeme Ära talgupäeval osalema. 7. mail toimuval üle-eestilisel talgupäeval on ühistutel hea võimalus majas ja ümbruses vajalikke töid ette võtta.

Kutsume ühistuid üles mõtlema, mida oleks vaja oma majas või selle ümbruses ära teha. Ühistesse tegemistesse saab kaasata oma maja elanikke, samuti võib teha koostööd naaberühistutega. Üheskoos saab lihtsamini hankida vajalikke tööriistu, materjale, oskajaid inimesi ja muud toetust. Koostegemises peitub jõud!

Mida ja kuidas teha?

Eelmise aasta Teeme Ära talgupäeval toimus korteriühistute algatusel talguid mitmel pool üle Eesti. Korrastati majaümbrust, mänguväljakuid, liivakaste, parkimisplatse, istutati puid-põõsaid, puhastati kraave, värviti aedu jne. Kõik sedasorti algatused on ka sel aastal väga teretulnud!

Oma plaanid tuleks talgutena kirja panna Teeme Ära veebilehel. Nii olete ka teistele nähtav ning eeskujuks ja inspiratsiooniks teistele ühistutele. Sealsamas saavad end seejärel kirja panna ka talgutele tulijad.

Ühtlasi olete väga oodatud oma varasemaid ja tänavusi talgukogemusi ka teistega jagama, loe talgulugude kogumise veebiretkest!

Loosiauhinnad

Koostöös korteriühistute liidu ja teiste Teeme Ära partneritega on hea tava tunnustada talgupäeval kaasa löönud ühistuid, loosides välja ühistutele tarvilikku.

Sel aastal läheb talgupäeval osalenud korteriühistute vahel loosi: 
- Bauhofilt tööriistakomplekt B&D (sisaldab 80 osa ja 10 aastat garantiid)
- Päästeameti poolt 4 tasuta tuleohutusalast koolitust
- Rauplan Balti OÜ lisab igale Päästeameti koolitusele kaks 6 kilogrammist pulberkustutit ja 2 kustutasvaipa
- EKÜLi poolt käsiraamatud
- Swedbank Varakindlustus AS poolt tasuta aastane korterelamu kaasomandi kindlustuspoliis (tutvuge korterelamu kaasomandi kindlustustingimustega ja vaadake lisainfot www.swedbank.ee).

Loosimine toimus 13. mail Tartus. AUHINDADE VÕITJAD LEIAD SIIT!

Loosimise tingimustega saab tutvuda siin.

Bauhofil on ka eripakkumine korteriühistutele: 25. aprillist Teeme Ära talgupäevani 7. mail 2011 kõikidele korteriühistutele 10%-30% soodustust ning loomulikult täisteenindus Bauhofi äriboksides üle Eesti märksõna "Teeme ära!" alusel.


Kuidas majaelanikke talgutest teavitada?

Kõige lihtsam viis oma maja elanikke teavitada on kuulutus. Siia lingile vajutades leiad valmis kujundusega kuulutuse, kuhu saad talgute algusaja ja muu vajaliku info peale kirjutada. Riputa kuulutus stendile või maja välisukse juurde.

Kui on võimalus elanikke e-postiga teavitada, soovitame kirja panna otselink oma talgutele, et kõigil oleks lihtne leida ja end kirja panna. Igal talgul on unikaalne link, mille saad kopeerida aadressirealt (näiteks http://talgud.teemeara.ee/events/kase-taenava-korteriuehistu-talgud)


Aktiivset kaasa löömist ootama jäädes,
Teeme Ära talgupäeva meeskond ja Eesti Korteriühistute Liit

--------