Erinevaid talguid on korraldatud nii õhus, maapeal kui ka vees. Siin oleme reastanud mõned võimalikud talguliigid:

  • Talgud mälestistel - kui sinu kodukandis on mõni kirik, mõis, park või monument, mis vajab kohendamist, siis ehk on talgud just õige viis, kuidas seda teha? Enne tasub loomulikult mälestise omanikuga selles osas nõu pidada, et mälestis ikka mälestiseks saaks jääda. Loe rohkem siit!

  • Korteriühistute talgud - kui sinu kortermaja vajab vuntsimist, selle ümbrus kerget lihvi või soovid lihtsalt naabritega tuttavaks saada, siis korralda oma korteriühistuga talgud!  Seltsis on segasem ja jõuab ka palju rohkem ära teha. Loe rohkem siit!

  • Prügikoristustalgud - kui sinu kodukandi metsatukas sügisel pilvikute asemelt vaid piimapakke ja  klaastaarat korjata saab, siis tasuks kaaluda kevadel metsa alt prügi korjamist. Prügi on muidugi niivõrd universaalne asi, et seda leiab ka linnatänavatelt või maantee äärest. Loe rohkem siit!

  • Lasteaedade talgud - lasteaedade talgud annavad täiskasvanutele suurepärase võimaluse meenutada vanu häid aegu lasteaias ning veeta üks päev näiteks mänguväljakul. Lastel on muidugi ka märksa vahvam mängida ilusas ja turvalises lasteaias.

  • Talgud terviseradadel -  kui jooksulint jääb liiga lühikeseks, aga kohalik terviserada sportima ei kutsu, siis ei pea tingimata kohe sportimisest loobuma. Talgud annavad hea võimaluse terviserada taas kauniks ja sportimiskõlbulikuks muuta.

  • Külatalgud -  talgupäev annab hea võimaluse oma külaellu muutust tuua, olgu seda siis näiteks koostöövaimu edendamise või kultuurimaja korrastamise kaudu.