Tallinna lasteaiatalgud ootavad osalejaid ja toetajaid 13. aprill

Algatus “Raha lastele” ja Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsuvad lasteaedade juhatajaid, kasvatajaid, hoolekogu liikmeid ja lapsevanemaid 5. mail osa võtma Teeme Ära talgupäevast. Ühistööna saavad väiksemad remondi- ja kevadtööd kergemini tehtud, rõõmu tulemusest saavad nautida nii tegijad kui ka mudilased.


Lasteaiatalgud vajavad juurde ka häid toetajaid, kuna lasteaedade vajadused on paraku üsna suured. “Kõikide Tallinna lasteaedade arengukavade kokkuvõttest järeldub, et lasteaiad vajavad lisaks värvidele, puhastusvahenditele ja istikutele näiteks ka arvuteid, mööblit, madratseid ja voodilinu. Kogu nimekiri lasteaedade vajadustest on saadaval meie algatuse kodulehel,” ütles Tallinna lasteaiatalgute koordinaator Lissel Lunden.
Talgujuhil on soovitatav koos kasvatajate või vanematega vajalikud tööd enne talgupäeva läbi mõelda, et talgutel oleks igale kätepaarile sobiv tööjärg olemas. Kui tarvis, paluge osalejatel kodust vajalikke tööriistu või abivahendeid kaasa võtta (rehad, harjad, haamrid, labidad, värvipintslid, töörõivad jne).
“Lastele on meil joonistamiseks pakkuda tapeedirulle, nii saavad väikesed abilised talgupäevast toredaid mälestusi luua,” lisas Lunden.
Tallinna lasteaiatalgud toimuvad tänavu teist korda, mullu osales algatuse “Raha lastele” korraldatud talgutel 23 Tallinna lasteaeda. Registreerida tuleks talgud www.teemeara.ee. Tallinna lasteaedade talgujuhtidega võetakse ühendust, et võimalikest toetustest ja soodustustest teada anda ning info talgute kohta on kättesaadav ka kodulehelt www.rahalastele.ee.

Kõigi küsimuste ja toetuste kohta annavad infot Tallinna lasteaiatalgute koordinaatorid:

Lissel Lunden, tel 5563 9031, lissel.lunden@gmail.com 
MTÜ Kodaniku Hääl
Kristine Pitk, tel 511 5773, kristine.pitk@smail.ee
MTÜ Kodaniku Hääl