Toimetajalt: Kõik rõngulased on justkui talveunest ärganud 18. aprill

Rõngulane
18.04.2012
Jana Roosimägi

Lumi on ära sulanud ning praht, mille valge lumevaip talvel ära peitis, on nüüd nähtaval, seega on õige aeg suurpuhastuseks.


5. mail 2012 toimub järjekordne Teeme Ära talgupäev, mille käigus koristatakse ära keskkonnast hoolimatute inimeste poolt metsa alla ja teeäärtesse visatud prügi. Mõeldes sellele suurele ühiskoristusele, jõudsin järeldusele, et mõistlikum oleks kõigil elada loodust reostamata, siis ei peaks heatahtlikud loodusesõbrad igal kevadel vaeva nägemagi. Rõngu rahvas võiks oma elukeskkonna puhtana hoidmise endale südameasjaks võtta, kui kõik selle endale sihiks seaks, oleks muretki vähem!

Nüüd aga edasistest plaanidest, mis puudutavad valla infolehte. Juba pikemat aega on olnud plaanis avaldada lehes edukate Rõngu valla elanike lugusid ning järgmises lehes ilmubki esimene persoonilugu, see aga jäägu esialgu saladuseks, kelle töödest ja tegemistest lehekuu Rõngulasest lugeda saab.

Kõik rõngulased on justkui talveunest ärganud ning seetõttu on aprillikuu lehes avaldamiseks laekunud väga palju materjali. Seoses sellega aprillis järjejuttu ei ilmu, sellega jätkame maikuu lehes. Vabandan kõigi ees, kelle saadetud artiklid lehte ei mahtunud, võimalusel avaldame edaspidi!

Ilusat kevade jätku!